z Anneleri biz de burada bulualm

ben de adalat progestan coraspin bi de kasılmam çok olduğu dönemlerde endol kullanıyorum....coraspini 30 da kesicez diğerleri doğuma kadar devam fkir olur diye yazdım kızlar..

kızlar biz geldik sancımız çıktı ama çok değilmiş yatışa gerek yok dedi benim dr azcuk çatlakta ağlamadan gelme asıl doğum ozaman bunlar yalancı sancılar dedi serum yedim geldim sonra kocişle yemek yedik ezana yetişemezdi yoksa dr ordada yakaladı beni eşime eve götür burda durmasın dedi eşimin lokmalar dizildi boğazına :) ordan eşim bime girdi bende peşinden gittim azcuk gezdim kendime geldim valla gezmek ne güzel şeymiş yaaaa

bide benim doktoruma laf edersin :mymeka:
iyi canım sevindim herşeyin güzel olmasına artık doktora gitmek için dışarı çıkıyoruz ya o bile çok iyi geliyor yaaa

maşallahhhh sizeee

kaydirigubbakcemile3 bundan sonra senin hiçbirşeyine laf etmem zaten dün uyumuşum kalktım eşim dediki çok horladın :1shok: nedesem başıma geliyor sustum serum rahatlatıcı bişey rahimi yumuşatıyor ismi neydi hımmm unuttum

pıtos maallah .............sen bu gıdışle benuıde beklersın.............noluy ya bekleyın benı......................

ne demek muallimcim dr dedim zaten muallimsiz ıkınmam bile diye :)
aa yatıyormusun gece yeni başladı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende çok uyumaya başladım o serumdan bende isticem kafa yapıyomu pekiii gördüğüm kadarıyla yapıyo sen iyisin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay kayra benımde uykum kactı .................napcaz bu gıdıle .................................................bu hatunlar ınşşşşşşşşş doğurcak.................sonra az kalıyoz.........bazen korku sarıyoooooooo .............ınş rabbım kolaylıklar versın herkese...............ıyı sahıurlar...............ya bı horlama duyuyoooooon mu ...................bak pıtossssssssssss horluyoooooooooo ...........nıl ............lotus ay bunlar horluyooooooooooo kız..................delikafaduldennaniknanik:sm_cool:

günaydın kızlar
pitoscum iyi olmana sevindim canım maşallah 32 yide bitirdin ldun
bende yarın nts ye baglanacam bakalım ne çıkacak
muallimcim nilcim kayracım sizlerden na ber
kayracım sen bulantılardan bahsedince bi aklıma o dönemlerim geldi kabus gibiydi resmen ya inşakllah sende atlatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…