z Anneleri biz de burada bulualm

canım bir yandan hayırlı olsun diğer yandan başın sağolsun malesef daha öncede değiğim gibi çoğul gebelikler böyle.bebeklerine rabbim sağlık , şans ve uzun ömür versin....
oğlun iyileşecek merak etme , rabbim büyük......

:umursamaz: dalga geçte sen horuldak ol muallim hıııhhhhhh
lotus iiiyim şükür siz nasılsınız inş nst sancı falan çıkmaz
nil ben sana ısmarlarım serum ne demekk yaa o serumlar ödem yaparmış alahtan bende olmadı ama tombikleştim sanki
kayra papiş uyanınnnn

uyandım. günaydın....lotus muallim nil günaydın kızlar...... sorma lotus accık birşey yiyorum zaten. onuda bir koku duyayım mesela sigara kokusu haydeeeeeee ne var neyok çıkarıyorum.......

nilin bugün yatışı yapılcaktı canım ya ne yaptı acaba sıkılır şimdi o biz olmadan inş şifa olsun kuzulara

hoşgeldin kayracım sigara kokosumu ıııııııııyyyy düşünmesi bile iğrençççççççççççç

opuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba.1 hafta oldu bugün.bebişlerim küvezde.kilolarını sormuşsunuz.33 haftalık.biri 2 biri 1 700.diğeri1.600 doğdu arkadaşlar.durumları iyi çok şükür.yakında kucağıma emzirmeye vercekler.çok heycanlıyım şimdiden tv den görmek hayal gibi .kokularını içime çekmek istiyorum.bugün dikişlerimi aldırcam inş.geçen hafta doktor çarşamba alırız demişti.benimkiler dayanamadı.salı akşamı suyum geldi ama sancı falan yok.hemen ameliyata aldılar.iyiki hastanedeydim evde olsam felaket olurdu heral.edika ve sevbaydan haber varmı arkadaşlar Allaha emanet olun

ayy reyhancım nasıl sevindim maşallah kuzularına hadi bakalım inş hemen bebişleri götürürsün eve rabbim uzun ömür versin

seybayın bebişler ii kızı zaten küveze girmedi oğluşuda ufak bir operasyon geçirdi ama durumu iyiymiş edika ve bebişlerde iyiymiş canım

heyyyyyyyyyy doğuran yok dımı..........................doktordan geldım....................130 120 110.............olmuşlar................ıkısı kesın kız............bırı kordon var goremedı ama kız gıbı dedı................bakalım................hayırlısı...........................

kayra teşekkurler dıger gönderdıgın çetvelı atlamışım canım kusura bakma.bakalım becerebılmişmıyım

anaaaaaaaaaaaa muallim kızlarrrrr geliyor heee maşallah yaaa ne güzel kısss fındık kadar olmuşlar yerim onları yerimmmmmmmmmmmmmmm

sagol canım ...............ınş saglıkla buyuyelım haftaya sekaj atalım dedı tedbır amaclı......................ya pahalıymış ssk fıyatı 1 200

1 800 müü vay anam vay iki dikiş atıcak alt tarafı görende kanoviçe işliycek sanır :)
fiyatlardan haberim yok canım nile falan sorarsın

pitos öldürdün beniiiiii. körolma emi.... oda bişey mi tüpbebeke 4000 tl verdim. öldürmeye 1000 tl istiyolar............

esracan son adet tarihini yazda cetveli yapalım bari beceremezsen

bende 4000 tl vermiştim tüp bebeğe ay inanın çocuk sahibi olucaz diye para akıttık resmen daha kapıdan içeri girdik üçüz bunlar 1500 tl verin alalım dediler pess geçtim parayı okadar bekledik yani

yoklamaya geldim okudum çıkıyorum

nilcim kasılmaları sormuşsun hala var ama sık değil günde bir kaç kez oluyor...bu kadar ilaca rağmen...dr.um önemsemiyor bunu...valla 28 olayım çok mutlu olcam...

reyhancım çoksevindim allah uzun sağlıklı ömürler versin..

herkesi öpüyorum....

valla öle...................hayırlısı ols.....................ınş cınsıyetlerı degışmez bakalım.............

kaydirigubbakcemile2 senin geline şşimdiden güle güle akşam oğluna söylede desin 3 görümcen olucakmış diye

kızlar acıbademdeki doktor arayıp duruyor. eşimi ikna etmiş gibi.... bu redüksiyon olcak galibaa..gerek kalmasın allahım noluuuur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…