canım bir yandan hayırlı olsun diğer yandan başın sağolsun malesef daha öncede değiğim gibi çoğul gebelikler böyle.bebeklerine rabbim sağlık , şans ve uzun ömür versin....
oğlun iyileşecek merak etme , rabbim büyük......
:umursamaz: dalga geçte sen horuldak ol muallim hıııhhhhhh
lotus iiiyim şükür siz nasılsınız inş nst sancı falan çıkmaz
nil ben sana ısmarlarım serum ne demekk yaa o serumlar ödem yaparmış alahtan bende olmadı ama tombikleştim sanki
kayra papiş uyanınnnn
opuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba.1 hafta oldu bugün.bebişlerim küvezde.kilolarını sormuşsunuz.33 haftalık.biri 2 biri 1 700.diğeri1.600 doğdu arkadaşlar.durumları iyi çok şükür.yakında kucağıma emzirmeye vercekler.çok heycanlıyım şimdiden tv den görmek hayal gibi .kokularını içime çekmek istiyorum.bugün dikişlerimi aldırcam inş.geçen hafta doktor çarşamba alırız demişti.benimkiler dayanamadı.salı akşamı suyum geldi ama sancı falan yok.hemen ameliyata aldılar.iyiki hastanedeydim evde olsam felaket olurdu heral.edika ve sevbaydan haber varmı arkadaşlar Allaha emanet olun
heyyyyyyyyyy doğuran yok dımı..........................doktordan geldım....................130 120 110.............olmuşlar................ıkısı kesın kız............bırı kordon var goremedı ama kız gıbı dedı................bakalım................hayırlısı...........................
bende 4000 tl vermiştim tüp bebeğe ay inanın çocuk sahibi olucaz diye para akıttık resmen daha kapıdan içeri girdik üçüz bunlar 1500 tl verin alalım dediler pess geçtim parayı okadar bekledik yani
nilcim kasılmaları sormuşsun hala var ama sık değil günde bir kaç kez oluyor...bu kadar ilaca rağmen...dr.um önemsemiyor bunu...valla 28 olayım çok mutlu olcam...
reyhancım çoksevindim allah uzun sağlıklı ömürler versin..