z Anneleri biz de burada bulualm

kayracım ınşşşşşşşşşş gerek kalmaz ınş kendılığınden bırı gıtmıştır.............ama gıtmemışse bencede yaptır zor bılırım hemde cok zor...........ama tasımakda zor ve rısklı...............bu dıurumda az rısklıyı secmek daha doğru..............ınş rabbım hayırlısını versın.....................

geçer kız korkma....... kolaymış....

ya ne sorcam size....bu sene hiç tatil yapmadım. benle birlikte eşim ve kızımda perişan oldu.....tüpbebek aşaması geldikten sonra bir süre kalkmamak ve birde son günlerde bu redüksiyon meselesi.... allah nasip ederse hayırlısyla da redüksiyon işlemini atlatırsam. bayramda kızıma ve eşime sürpriz yapıp onları tatile götürmek istiyorum... yani rezervasyon yaptırıyım diyorum... ben 14. haftada olcam .... sorun olurmukiii.... antalyayı düşünüyorum.... testttür otel orada var...

tatıl fıkrı guzel kayra.....................ama doktora sorarsan daha ıyı olutr...............ahhhhhhhh aynen bızde evdeyız bu yz saglık ols ınş geklsınlerde seneye gıderız

slm hamişler nasılsınız bakalım bugün

kayracım hayırlısı olsun canım inşallah bugünleri atlatır iyi bir tatil yaparsın

yok 1 800...........................ya pahalı dımı

hayırlı olsun bebişlerın ınş.hayırlı evlat olurlar ınş
bu dıkış olayı gerçekten çok pahalıymış ssk olmasa daha da yuksek olurdu o zaman.......benım dr dıkışın bı faydasının olmadıgını soyledı hıç duşunmuyo yaww....bense faydası varsa yapsın ıstıyorum nasıl olcak bılmıyorum

Selam arkadaşlar öncelikle yazıları okudum hepinizi mujkluyorummm.... kayracım muallimcim sizler serklaj için paramı verceksiniz ?? neden ünv hastanesinde yaptırın ben 1 kuruş vermedim sadece ipliğini dışardan aldım 75 tl ye ....

tüp bebek içinde ege ünv yaptırdım ilaçlarım çok tutmadı 4oo civarı tuttu 1000 tl de bağış adı altında öyle tırıvırıdan para aldılar işteee... neyse bebişlere dökülen paralar helal olsunda serklaj için o kadar para çok kızlar araştırın ünv hastanelerini ..ayrıca ünv hastanelerinde kobay oluyoruz diyorlar bizler hamişiz ne kadar kobay olabiliriz... önerim kızlar siz bilirsiniz ... kayracım hayırlısı canım sen hiç kendini daha fazla yıpratma mantıklı yola çıkmak lazım zaman zaman bizde doğrumu yaptık acaba diyoruz halaa üçle devamla ben diyorum mesela sıkıntıları çoookkk çünkiii....

mullimcim demek kızlar geliyorr oooy oyy gelsinn gelinlerimmmm ooyy oyyy :))))))

dikiş olayı tam bir muamma kişiye göre değşiyor bak seybay maşallh dikişsiz geldi pitoşumuzda öylee ama bizim öyle olacak diye garantimiz yok değilmii ... benim yoktu meselaa

ay neyse kızlar bizden sonra gelenlerr korkmayın bu haftalara rahat gelirsiniz psikolojinizi yüksek tutun doktorum bana kızmaya başladı son zamanlarda suratımı negatif elektiriğimi gördükçe sinirleniyor pozitif olmak en iyisi

bende serum yedim bişi anlamadım şimdi kan rengindeydi demir şurubu rengindeydi ben normal serum sanıyordum yedim geldim nst ye girdim çok az bir kasılmam varmış sorun edilcek boyutta değil ilaca gerekte yokmuş ... bebişlerin kafaları hep aşadaydı biri yukarı çıkmış hiç farketmediydim yanlız benim bebelerin ölçümlerini zor aldık birbirlerine girmişler biri 27 haftalıktı 967 grm yakın biri 27+2 1105 gr civarı biri 28+3 lük 1276 çıktılar ama zor ölçüm alındı ama bebişler iyimiş şükür nst de ilk defa kalp seslerini duydum 155 civarı atışlar doktorum haftaya gel dedi tansiyonumu sık sıkölçturmemi söyledi
kuvez olayınıda34 e gelirsem sorun olmaz ama önce olursa veya gerek duyulursa özel hastaneye sevk edecekler bebekleri sorun olmaz dediiçim rahatladı özeldede kurum karşılıcakünv sevk ettiği için....

rediksiyon için bu işin uzmanlarına gidin canım çok sık yapan doktorlara gidin derim çünki doktor hatası çok oluyormuş mesela karından batıracakları iğneyi bir kaç kez batırma işlemine gerek duyabilirler o kadar para verecekseniz işin ehlini tercih edin canım

esracım sagol canım doktorum yuzde otıuz etkıler dedı tedbır amaclı dedı bakalım ıcım rahat eder ınş.................nılcımmmmmmmmm yaaaaaa bırazcık korkuyorum zor degıl dımı ...........ınş hayırlısıyla atlatırım.................

nilll geldinde şu pitoşuna bir selam bile vermedin ben seni okadar merak ediyim hıhhhhh valla kırıldım

muallim herkes çok basit diyor korkma tatlım

ınş canım ya................sen nasılsın ...............masallah ya ıyısın hadı ıkı üç hafta daha............bende ınş bı atlatsam ................sonra beklemek var

sancım var muallimcim ya aradsa çok şiddetli oluyor hatta bakalım artarsa yada geçmezse giderim yine doktora normal doğum çok zor demekki bu sancıda bile bayılcak gibi oluyom ben

yok canım korkma10dk narkoz alıryorsun işlem ağrısız nazkozsonu serum takarlar rahim kasılmasın diye aazcık o kadr korkulcakbişi değil çok basit AALLAH YRDIMCIN OLSUN

sancım var muallimcim ya aradsa çok şiddetli oluyor hatta bakalım artarsa yada geçmezse giderim yine doktora normal doğum çok zor demekki bu sancıda bile bayılcak gibi oluyom ben

ay canım sana selam vermedimmii bennnn oyyoooyyyyyyyyy opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şu anda en çokseni düşünüyorum biliyorsun değilmi uyuyp kalmışım annem diyorki kızım sen çok horluyon midem yanıyor sanırım serumun etkisi

pitoşcum relaxxolsancıbu gelir geçerrr daha var bacım daha varrr yerimseniben yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben umursama artık ben öyle yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…