Selam arkadaşlar öncelikle yazıları okudum hepinizi mujkluyorummm.... kayracım muallimcim sizler serklaj için paramı verceksiniz ?? neden ünv hastanesinde yaptırın ben 1 kuruş vermedim sadece ipliğini dışardan aldım 75 tl ye ....
tüp bebek içinde ege ünv yaptırdım ilaçlarım çok tutmadı 4oo civarı tuttu 1000 tl de bağış adı altında öyle tırıvırıdan para aldılar işteee... neyse bebişlere dökülen paralar helal olsunda serklaj için o kadar para çok kızlar araştırın ünv hastanelerini ..ayrıca ünv hastanelerinde kobay oluyoruz diyorlar bizler hamişiz ne kadar kobay olabiliriz... önerim kızlar siz bilirsiniz ... kayracım hayırlısı canım sen hiç kendini daha fazla yıpratma mantıklı yola çıkmak lazım zaman zaman bizde doğrumu yaptık acaba diyoruz halaa üçle devamla ben diyorum mesela sıkıntıları çoookkk çünkiii....
mullimcim demek kızlar geliyorr oooy oyy gelsinn gelinlerimmmm ooyy oyyy :))))))
dikiş olayı tam bir muamma kişiye göre değşiyor bak seybay maşallh dikişsiz geldi pitoşumuzda öylee ama bizim öyle olacak diye garantimiz yok değilmii ... benim yoktu meselaa
ay neyse kızlar bizden sonra gelenlerr korkmayın bu haftalara rahat gelirsiniz psikolojinizi yüksek tutun doktorum bana kızmaya başladı son zamanlarda suratımı negatif elektiriğimi gördükçe sinirleniyor pozitif olmak en iyisi
bende serum yedim bişi anlamadım şimdi kan rengindeydi demir şurubu rengindeydi ben normal serum sanıyordum yedim geldim nst ye girdim çok az bir kasılmam varmış sorun edilcek boyutta değil ilaca gerekte yokmuş ... bebişlerin kafaları hep aşadaydı biri yukarı çıkmış hiç farketmediydim yanlız benim bebelerin ölçümlerini zor aldık birbirlerine girmişler biri 27 haftalıktı 967 grm yakın biri 27+2 1105 gr civarı biri 28+3 lük 1276 çıktılar ama zor ölçüm alındı ama bebişler iyimiş şükür nst de ilk defa kalp seslerini duydum 155 civarı atışlar doktorum haftaya gel dedi tansiyonumu sık sıkölçturmemi söyledi
kuvez olayınıda34 e gelirsem sorun olmaz ama önce olursa veya gerek duyulursa özel hastaneye sevk edecekler bebekleri sorun olmaz dediiçim rahatladı özeldede kurum karşılıcakünv sevk ettiği için....