z Anneleri biz de burada bulualm

pıtos canım sancı onemlı doktora gıt bence hastanede kal ya korkarım ben.................evet normal doğumun sancısı zor valla ben herseye rağmen sezeryanı tercıhg ederım...............rabbım kolaylık versın canım nolur ıyı bak kendıne ve dıkkat et...................papatya sen gorursun ...............gırme sen sana ceza vercem ......................opuyorumnanaktan

kısss pitoşşşummmm tatlışımmm bana kızdın doğurmayamı gittin hani beklicektin ne sözler verdinn böylemi olacaktııı ayyyy kaydirigubbakcemile3

geldimm aaa kayra arayan senmiydin ee ben seni kaydettim niye isim çıkması
nilll küstürme beni doğururum heee
şükür kızlar geçti sancım bebiş başını doğum kanalına sokuyormuş dr dedi rabbim kolaylık versin bize

canım çok geçmiş olsun. uzat ayaklarını dinlen yorma kendini. allah bebişlerimizi zamanında ve sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin..

abooo bak şunların yaramazlıklarınaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yerim ben onları uslu dursunlar tembihlee nil teyzelerini beklesinlerr ::))) mujkss

pitoş ben çok ağırlaştım yoksa ucacam nerde o eski günlerim hiç gelmiyecek gibi geliyor yolda incecik bayanlar görüyom ne raaht yürüyordur hiç yorulmuyordur diye onları kıskanıveriyom yaaa

:bbo: aynen ya insan kendine acırmı inan bişey yere düşünce üzülüyorum nasıl aldığımı görsen incelme konusunda korkma bebişlerle kilo kalmazda şu selinus gelsede karın ameliyatını sorsak ya

bu arada canım bişi yere düşünce ben alamıyorum annemlere o an kim varsa ona diyorum zaten 3 yaşındaki yeğenim bile bana alıştı telim çalar hemen getirir yastığımı getirir peşimden :))

bende dün üzüm yiyiyordum siyahtan kabukları döküldü bıraktım öylece yerde eşim gelince topladı eğilemiyorum ama inatla kumanda yada ilacım düşüyor yere
bide nil aşırı tatlı istiyor canım ya ama oluncada kendimi kaybediyorum ne yapsam yaaa aklım hep tatlıda datlu datluuuuu

evet bende aynı durumdayım bilmiyorumki korkuyorum bu durumdan şeker çıkar filan diye eşimde diyor ye ye bişi olmaz bu saatten sonra çıksa ne yazar ama tabi enteresan durum neden tatlıyı çok istiyor canımız birrde ekmeği çok yemeye başladımki normalde pek ekmek aramam yanniii

yani evet aslında bu satten sonra yesek ne olur bende şekerim yükselir diye korkuyorum biraz bide çok yemeye başladım son zaman uff bilmiyorum en iyisi yemek sanırım bu haftalar böyle geçmez

valla ne diyim canım doktoruna sor liste yap sen unutmamak için bunları sor bende haftaya gidicem kontrolee

maşallah bu akşam formunuzdasınız gene....... 1 ay sonra ikinizin formunu görmek isterim. yorgunluktan bitap düşmüş. şimdi yüzünüze bakıyolar herşeyiniz ayağınıza geliyo. kumandanızıda düşürseniz alırlar. ama bi doğurun ölüyom deseniz kimse bakmaz yüzünüze.....

canım valla öyle demeyin korkutmayın yaa :))) yine yanlız kalmıcaz şükür yaa zaten bütün korkuları bi kenara bırak sağlıkla alırız inş bebelerimizi bizler çok tecrübesisiz nasıl bakıcaz ne bilim böyle bakım şeyleri ayy hiç bişi bilmiyoruz herşey okuduğumuz yada kitaplardaki anlatılanlar gibi gitmiyorki anacım kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar.
Dün nette sorun vardı giremedim.Hepiniz iyisiniz maşallah
Kontrolüm vardı dün.Allah'a şükür iyi geçti.Bir sıkıntıları yokmuş bebişlerin.Analarının karnına uzanmış oynaşıyorlar kaydirigubbakcemile2 Kiloları 500gr civarında.Bu hafta tetanoz iğnesi vurulcam.
Muallim dikkatimi çekti canım,serklaj çok para ya.Bende burda özelde yaptırdım ama kurum karşıladı sadece fiyat farkı çıktı 120tl.Bence fiyat olarak araştır derim.Korkulacak bişey yok.En fazla yarım saat az bir acı çekiyorsun okadar.Stres yapma,sakin ol.Biz onlar uğruna ne acılar çektik bu vız gelir tırs gider :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…