günaydın canlar şükür evdeyim ama akşam çok sancı çektim çok derken iki kez oldu ama hem uzun hemde şiddetliydi şuanda kasılmalar var ben heran gidebilirim gibime geliyor artık karnımda çok düştü zaten bakalım hayırlısı
papatya canım maşallh subanallahh senin kuzucukların büyümüş maşallahhh sen erken yatışa geçtinn ohh kaynanan bakıyor ne güzel :))
muallimcim korkma başa gelen çekiliyor be bacım ben iki ay yanlız kaldım zorlandım 4,5 aylarda fakat 5 den sonra annem geldi gelinimiz geldi şimdi kaynanam gelicek zaten doğuma ne kaldı doğduktan sonra kalmaları daha kolay olucak bebekler olucak şimdi sıklıyorlar yapacak bişi yok bende biraz mızmızım
inş seninde o zamanlarda yardımcı birileri olur ama hamilelerin yanında böyle yardımcılarr varyaaa cenlettlikk allah onları cenletlik yapsın ne diyim vallaa :)))
pitoşcummm heycanlandırma yaa daha var senin :)) onlar yalancı ağrı kanma sende:)) sen 35 gidersin dahaa :)) hee bu arada ağlamadan git ağlayarak gidersen doktorun doğuma almasın seni bideee :))
Sağol pitos.Bebişlerin dün ayrıntılı ultrasonu vardı.Doktor iyi dedi.Herhangibi bir sıkıntı yok ,Şu an görünen bir sakatlıkları falan yok dedi.Serviks boyuna falan baktı.Yerleşimleri iyiymiş.Kısacası şimdilik iyiyiz Allah'a bin şükür.ınş. hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
eeee nil kayın validen gelince sen giremezsin neteee dimii berabermi bakıcaksınız bebişlere
yalancı sancıysa bunlar normal doğum korkunç demekki ölüyorum sandım 35 mii anamm bebişler alttan yol bulamayınca ağzımdan çıkıcaklar resmen
maşallah papişim sanada bebişlerede inş sonuna kadar böyle olur ben her gittiğimde soruyordum bir yerlerinde bişey varmı diye allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin sizin isimler hazırmıydı
Muallim canım hayırlı olsun bebişlerinin cinsiyeti.Senle aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım.Benimde ilk başlarda birisi belli değildi ama oda kız oldu.Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin bir önemi yok tabii.Senin oğlun var bu kızlar piyango oldu :)
Pitos isim konusunda daha tam kararlaştırmadık ama ecrin,ceylin ve selin düşünüyoruz.Anlamlarını araştırdıktan sonra netleşicek.ısim konusuda çok zor yaa.
evet ya papatyacım ınş hayırlısı kız delısı herkes zaten gercı oğlum bırısı ınş erkektır ben üç cadıyla uğrasamam dıyooooooooooooo.................................benımkılerın ınş adları sunlar olucak
reyhan ela
elvan dıla
efnan hüma
ama eger bırı erkek olursa bızı elvan hüma olucak...............bakalım hayırlısı ınş gelsınler hele..................reyhan benım rahmetlı annemın adı.......................bu cuma oğlumun dogum gunu 15 e gırecek ınş kızlar................benım en buyuk yard o.............rabbım kolaylık vereck ınş
ya pıtoscunm nolur cok bekleme cok sıkışrıtrma sancılarını oda tehlıkelı yenıden olursa gıt canım................rabbım kucagımıza nasıp etsın ...........nıl sen da benı beklıcen......................papatya aysede ıyı benım doktora gelıyo daha goremedım msnde gorusuyoz...............kayra hersey guzel olucak sakın sıkma canını beraber beklıcez bebışlerı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
heeeeeee kim beklicek ayy sen beni öldürcenmiiiii mualliimmm :))) ay ne desemkiii bekliyeyim canın sağolsun filan eşim 2010 da doğur diyorr bana :))) fil gibi 15 aydamı doğurcam :))))))))