z Anneleri biz de burada bulualm

nıl yok kız catlarsın ııkıye ayrılırsın kız..................kıyamam bebelere...................o dar yerde zaten sıkış tepişler.................doğur ama 35. haftada.......................ısımler guzel ama ben ela dıla hüma..............bunlarda kararlıyım ınşşşşşşşşşşşşşşşcanbebek vala haklısın ınş dıoğsunlar ve bıde annelerıne ınş benzesınler ya............oğlum bana hıç benzemıyo babası................öğretmenler benı gorunce sasırıdı................oğlum ıyoıde eeeeeeee kızlarda bana benzesın yanı.............

nil ölme emi kaydirigubbakcemile3

muallim isimle çok cici yaaa tatlım istediğin zaman gel dedi dr ama sancılar durmazsa veya sıklaşırsa gidicem bunlsr normal yalncı sancılarmış

canbebek kayra ve nilde tel numaralarım var birgün gelmezsem ararlar onlar yazarlar size nasıl bir ruh haliyle giderim yazmaya fırsat olurmu bilmiyorum

ya kızlar baksanıza üçüz doğuran kadana............bebeklerın kıloları muthış ya...........benım bı oğlum 2 750 dogdu...............uçude masallah saskınım .................nasıl tasıdı acaba ama kuvezde olmaları ılgınç...............ınş bızde saglıkla douralım..............basbakan emınım duyarsa sevımnır

pıtos hadı ınş hersey ıyı olur.................sen burayı düşünme .........zaten o heyecanla ınsanın aklına bısey gelmez.................

hiç dr gitmemişler demekki süpriz olduğuna göre sahiden maşallah nasıl taşıdı okadar kiloyuuu solunum problemi pek kiloyla alakalı değil muallimcim allah bilir ama fazla durmazlar küvözde bide ilginç olan sadece bunların bebeklermi var küveözde adam girip poz vermiş ne galoş var ne maske

papatya gönderdiğin linki okudum maşalallah o bebelere yaa kadın benimle yaşıt nasıl beslemiş bebekler arası kilo farkı yok ....

pitoş ne kadar dikkatlisin hakket kuvezler yeni görünüyor ama adam oraya galoşsuz girmiş

muallim o isimleri söyledin bacım yenilerini bekliyoruz :))

slm kızlar biz doktordan geldik kalp atışları falan iyiymiş sancı kasılmada az çıktı iyi dedi doktor haftaya çarşambada gidecez ultrosyonda bakacak bu defa ölçümlerine falan ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı dogurmak istiyorum benim bide sürekli evde bi bakanım olmadıgı için çok zorlanıyorum bak şimdi acıktım eşim oruç oruç bana yemek hazırlıyo benimde zoruma gidiyo oruç olmasa bişey olmazda oruç olunca insan kıyamıyo allah razı olsun ondan

hepiniz iyisiniz heralde kızlar okuduguma göre bi pitos sancıları gelip gidiyo allah hayırlı zamanda kurtarsın canım ne diyeyim allahım onu kararlamıştır mutlaka ama çok zor sancı

ay canım kıyamam sana yaa yakın olsaydın annem ikimizede bakardı... eşin zevkle yapıyordur merak etme sen canım o kaç kişinin sevabını alıyorr sen doğurunca ona güzel güzel yemekler alırsın gönlünü hoş edersin anlarsın yaa Şeniz şutarafagitti anaa ne fenayım hee :))

lotus masallah ıyısın canım hadı ınş sende ılerlıcen...........valla bende aynıyım esım bakıyo bana oğlumda yardımcım................napalım rabbım onlara guç kuvvet versın ınşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…