dr.un tek yumurta ikizleri konusunda ne dedi canım bişey dedi mi..sonuçta onlar ortak beslenip ortak oksijen alıyorlar sanırım..kalp atımlarını izlediniz mi peki..
selam ne kadar güzel bir durum yaa. iki tanesi birbirinin ayrısı birisi farklı mucize gibi.
Allah tamamına erdirsin.
canım 3ününde kalp atışını duydum hihoyyyt
Fakat dr indirgeme yapabiliriz dedi ne olacak bilmiyorum ama hiç istemiyorum
Haftaya pzt tekrar kontrolum var..
Bu arada sana ozelden mesaj yazmıştım geldi mi? Ben bende goremiyorum :1no2:
arkadaşlar herkese merhaba bu zor yolculukta allah herkesin yardımcısı olsun .bende ocak ayında aşılamayla hamile kaldım bugün bebeklerim bugün 6 hafta 1 günlük salı günü doktora ikiz diye gittik dr üçüz deyince çok şaşırdık ama dr birini sonlandırmamız gerek diyor bende hiç istemiyorum 15 gün sonra gelin birdaha bakalım dedi belki 3. bebek kendiliğndende kaybolabilir dedi ancak kaybolmazsa alalım diyor bende buna hiç razı değilim . kafam çok karışık buradaki bütün yazılanları 2 gündür okuyorum ve ne yapcamı bilmiyorum .bu arada bebekleriniz hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin. darısı başımıza
Edika, hayırlı olsun canım bebişlerin.
Selam Allah yardımcınız olsun. bende üçüz bekliyorum. doktorum çok ısrarcı olmadı birini sonlandırma konusunda . Çok iyi bir hastenede, yeni doğan bakım ünitesi iyi olan bir yerde doğum yapmam gerektiğini çok sık kontrole gelmem gerektiğini söyledi.
Senin doktorum illede alınması mı gerek diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?