z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba cennet kusura bakma görmemişimdir. son 1 aydır iyi takip edemiyorum zaten siteyi. kızlar merakta kalmasın diye yazmaya çalışıyorum. tabiki görürsün niye göremiyeceksin cennet. onca riske rağmen biz gördüysek tek gebelik senin sanırım sen daha rahat geçirirsin inş. hamileliğini ve sağlıkla görürsün bebeğini kucağında merak etme. bak ben doğum yapalı 7 gün oldu, bebeklerim hala yanımda yok ama hiç üzülmüyorum çünkü öyle zor geçirdimki hamileleiğimi, bu günleri görmek bana hayal, rüya gibi geliyordu ama rabbime binlerce şükür ki bebeklerim sağlıkla dünyaya geldiler, sadece kiloları biraz küçük, e o kadarı da olacak. sağlık prob. olmadıktan sonra alırlar kilo allahın izniyle birden büyürler dimi aynur? dimi özlem? gerçi özlem epeydir yok inş. bi sorun yoktur.
ben başkent hastanesinde yaptım doğumu. doğumdan önce de 3 kez yattım hast. herşeyden ve herkesten çok memnun kaldım. personelinden doktoruna, hemşirelere kadar herkesten allah razı olsun. çok ilgilendiler, çok uğraştılar. çok memnun kaldım tavsiye de ederim. dr.um emel ebru özçimen di ama ayla üçkuyu da kontrollerim sırasında benimle ilgilendi. ikisi de çok iyi dr. sağolsunlar. daha sormak istediğin olursa cevaplamaya çalışırım.
bu arada dün bebeklerimi görmeye gittiğimde hadi bkalım annesi sen yedir deyip verdiler elime!!!!!!! şaşırdım kaldım ama çok güzeldi. mamalarını yedirdim, gazlarını çıkardım.hatta birinin bezini bile değiştirdim. ilk önce biraz korktum küçük oldukları için ama alışıyor insan yaaaa. sadece oğluma yediremedim çünkü o kilo olarak en büyük olmasına rağmen tembel. biberondan emmek işine gelmiyor ağzından midesine inen hortumla sütü içmeyi tercih ediyor.bi de ağlıyor!!!!!! ortalığı birbirine katıyor süt gelene kadar. arsız bu diyor hemşire ablası yavru kuşum elifim, en küçük kızım ise en güzel emen. ağzından almaya çalışıyorum biberonu da vermiyor çekiyor.zeynebim çok sakin duruyor. nazlı olacak gibi prensesim. çok güzel bi duygu ya çok allahım herkese yaşatsın inş sağlıkla sıhhatle. bakalım bugün de ben mi yedireceğim. bakışları hep gözümün önünde minnoşlarımın.

dr.un tek yumurta ikizleri konusunda ne dedi canım bişey dedi mi..sonuçta onlar ortak beslenip ortak oksijen alıyorlar sanırım..kalp atımlarını izlediniz mi peki..

canım 3ününde kalp atışını duydum hihoyyyt
Fakat dr indirgeme yapabiliriz dedi ne olacak bilmiyorum ama hiç istemiyorum
Haftaya pzt tekrar kontrolum var..
Bu arada sana ozelden mesaj yazmıştım geldi mi? Ben bende goremiyorum :1no2:

sagolun kızlar hayırlısı diyorum bende herşeyde bir hayır vardır çok hassastım haliyle böyle sonuç görünce insan daha bir kırılgan oluyor bilirsiniz o duyguyu neyse atlatmak zorundayım yeniden kalkıp yürüyebilmek için..doktorum yumruta durumuna kalitesine göre aşılama yapacak net bir şey belli degil ignelere devam gonal f kullanıyorum..birde insülün çok dirençli dedi bunu kırmak için glucophageye devam ..işte böyle durum..özelmi bende çok merak ettim yazılarını göremeyince umarım iyidir..tuubay yazını okudum kızlarını oglunu allah bagışlasın maşaallah diyeyim çok duygulandım onlara mam yedirmeye çalıştıgını anlattıgında kimbilir sen ne haldesindir..hepinizi öptm ..

Tubay Allah bagislasin. Masallah Süphanallah. inan yazdiklarini okurken neredeyse agladim. Allah im bizede o günleri gösterir insallah. Takvimden hergün bir yaprak kopartmanin bu kadar zevk verecegini hic sanmazdim.

arkadaşlar herkese merhaba bu zor yolculukta allah herkesin yardımcısı olsun .bende ocak ayında aşılamayla hamile kaldım bugün bebeklerim bugün 6 hafta 1 günlük salı günü doktora ikiz diye gittik dr üçüz deyince çok şaşırdık ama dr birini sonlandırmamız gerek diyor bende hiç istemiyorum 15 gün sonra gelin birdaha bakalım dedi belki 3. bebek kendiliğndende kaybolabilir dedi ancak kaybolmazsa alalım diyor bende buna hiç razı değilim . kafam çok karışık buradaki bütün yazılanları 2 gündür okuyorum ve ne yapcamı bilmiyorum .bu arada bebekleriniz hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin. darısı başımıza

canım özelden mesajın gelmedi..tekrar bak ve yaz istersen..iki bebek tek kesede benim gibi..bu durumda ayrı kesedeki bebeğimi almayı düşündü ve önerdi doktorun..benim dr.umdan böyle bi talep gelmedi gelse bile bebeklerim sağlıklı olduğu sürece biz eşimle indirgeme düşünmüyoruz..yola hayırlısyla üç bebeğimizle devam etmeyi düşünüyoruz..

Selam Allah yardımcınız olsun. bende üçüz bekliyorum. doktorum çok ısrarcı olmadı birini sonlandırma konusunda . Çok iyi bir hastenede, yeni doğan bakım ünitesi iyi olan bir yerde doğum yapmam gerektiğini çok sık kontrole gelmem gerektiğini söyledi.
Senin doktorum illede alınması mı gerek diyor.

Arkadaşlar,
Hamileliğin 5 haftasında lekelenme yaşamıştım bebişler yerleşiyordur demiştim ve gerçekten birşey olmadı allaha şukur ama 2 gündür çok az da olsa yine kahverengi lekelenme tarzı birşeyler yaşıyorum sizce nedendir?mirmirmirmir

benim doktorum biraz ısrarcı olacak gibi görünüyor ama şu anda zamana bıraktık 2 hafta sonra kontrolde belli olcak artık hayırlısı

Aussie doktoruna sor canim ve eger Aspirin benzeri kan dolastiri bir ilac kullaniyorsan mesela ben Coraspin kullaniyordum birde bildigim Babyprin var. Bu ilaclari tüp bebekten dolayi kullaniyordum bunlari birakman gerekiyor.

Aussie, canım bence dr unu ara, zaten hemen gel der. Önemsiz bişey olabilir ama bu gibi durumlarda dikkatli olmalısın.Bizim gelinin ilk 4 ay sürekli lekelenme ve kanaması vardı.Çok şükür bişey olmadı ama her lekede tlf a yapışıp drunu arardı.Dr öyle tembihlemiş. Durumundan bizi haberdar et canım.öptüm.

kızlarrrrrrrrrrrr merhaba. perşembe günü kızlarımı eve getirdik ve 3 gündür 2 kızım eşim ve ben birlikte yatıyoruz. allahıma şükürler olsun bebeklerim evlerinde yataklarında yatıyorlar artık. bugün yıkadım bile onları mis kokuyorlar misssss.1 eksiğimiz var tabi hala. malesef oğlum hala hastanede ve tembelliğe devam ediyor. pztsi salıya öğrenir inş. biberonla beslenmeyi dedi dr.u ama bilemiyorum artık. inş. çarşamba günü de göz ve pediatri polikliniğinden randevularımız var inş. herşey normal çıkar da iyice rahatlarım. hep kızlarla uğraşıyorum ve ne zaman akşam oluyor, ne zaman sabah oluyor hiç anlamıyorum inanın. allahın tüm hamşlelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin; bebek isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş.öptük sizi.

Tuba, canım çok sevindim kızlarının eve gelmesine.hihoyyytAz kaldı oğluşunda gelecek.İnşallah hiçbir sağlık sorunları olmaz.Kendine iyi bak canım, kızlarına da.Biz de sizi öpüyoruz.Biz de o günleri görürüz inşallah.

slm kızlar..ben de üçüz bebek bekliyorum ve benim gibi birilerinin olması beni çok rahatlattı.bizim yarın 17.haftamız bitiyor inşallah.benim önce ikizdi.12.haftada keselerden birinde bebişler bölünmüş ve üçüz bebeişimiz olduğunu öğrendik.hamile kaldığımda 46 kiloydum ve dr.um birine müdahele konusubda çok ısrar etti..inşallh ben ve diğer arkadaşlarım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alıp büyüttüğümüz günleri görürüz..allah hepimizin yardımcısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…