z Anneleri biz de burada bulualm

amin muallimcim başlarda idare ediyo canım insanda sonlarda çok zor ben ayakta zor duruyorum alta çok baskı veriyo çoçuklar bu gün tansiyonumda yüksek çıktı hep normal çıkıyodu ama nedense

lotuscum hayırlısı zamanlı sağlıkla gelsinler doğumdan sonra yardımcıların olacakmı ?

muallim ne zormuş yaaa üç tane oluncamı böyle beğenemiyorsun bir türlü seçim yapamıyoruzz oofffff

canım normaldoır artık vucut zorlanıyoooooooo............kolaymı yınede doktora sole onemlı............rabbım kolaylık versın sıze ya..............korkuyom bende son aylardan..............sız ınş doğurun moral olcanız ................

sen şimdi bebekler arasındaki 7 farkıda bulursun burdan hhhahahaahyytttt

:1ninca: kaçmaz gözümden bacım bu gittiğim hastenede böyle bir resim koymuşlar şikayet ettim eve geldim daha resimler değişmiş bebkler yoktu küvezde ama olsun hele ben doğurduktan sonra bir göreyim nasıl atlıyorum üstlerine :mymeka:

lotuscum maşallah bebişlere evet senin işin zor tatlım ama kayınvaliden ne yapıyor aşağıda neden bakmıyor sana

canım kayınvalidem yaylada dogum yapınca gelecek kadın ondan sonra gidmicek şimdi kayınbabam burda sıcaga dayanamıyo mecburen kadın onada bakmak zorunda annemde çalışıyo evde oldugu zaman geliyo öyle işte kızlar allah yardımcımız olsun valla neyse ben yemek yiycem kızlar sonra görüşürüz

ooooo bugün sohbet koyuymuş kaçırdım ben.......... benim kız oturuyor genelde bilgisayarda........ ondan bana fırsat yokki.....

oyy canım ya ne zor annen çalışmasaydı o bakardı neyseki eşin merhametli allah razı olsun benim eşimde öyle suyumu bile getirir önüme evi temizler gık demiyor kıyamıyorum gece bazen ona bakınca ağlamk geliyor içimden ama çok şanslıyız maşallah hem iyi bir eş hem iyi bir baba olucaklar bebişlerimize inşallah alllah başımızdan eksik etmesin hıh birkez daha aşık oldum eşime iyimi opuyorumnanaktan

selam kayracım hoşgeldin ... bende artık sürekli oturmak iiyi değil ara ara uzanıp gelip bakıp yazıp kaçıyorum..

ayyy pitoş kız ağlatcan beni benim eşimde uyuyamamaya başladı o kadar çok korkuyorkiii bana bişi olacak diyee çok şanslıyız gerçekten hem iyi bir eş hemde iyi bir baba olacaklarr ...... Allah onları başımızdan eksik etmesin

nıl buldum canım ısımlerını ..............ramazan.bayram muharrem kızsa şevval................kararsız kalırsan olacagı bu ...............tam ayların ıcınde bu ısımler gayet uydıu kız..............aslında severım ama cok var .............

doktorum bana kızdı ya ..............bılgısayara gırme dıyooooooooo...............ızak dur dıyoooooo sıkıntıdan oıonla yatıp kalkıyonm dedım............olmaz dedı az gır o zaman

kayra sen oğlan ben kız ıstıyom.............hayırlısı ınş senıde bırı oğlandır...........hele bı gıt doktora netleşsın hersey ınşşşşşşşşş

nil nasıl oldu miden bende afederiniz idrarıa çıkarken zorlanıyorum sıkıştı demekinş geçer en büyük korkum sonda

kızlar gönlünüzre göre versin mevlam

benim oğlan diye kesin bir isteğim yok. ne olursa oğlan çocuğunu severim ama kızımada kız kardeş isterim. benim kız kardeşim yok. olanları görünce imreniyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…