selam bende üçüz annesiyim bebeklerim 3 ayllık oldular 32 haftalık doğdular siz zehirli isal aşısı yaptırdınızmı mutlaka gerekli oluyormu merak ediyorum bilen varsa bana mesaj atarsa sevinirimkafamçokkarıştı
geldik pitoşşşş ya bende uyumuşum nedir bu uyku durumu :)) gerçi iyide midem yanıyor benim saçlanıyor galbemm bebeler :)))
muallimcim inan korkulcak şey değil bak ben çok nazlı biriyimdir ben bile oldum yani acı hissetmedim ...
esra maşallah büyüyorlarr ....sen 22 haftaya gelmişsin çok geç riskli bu haftalar neden dersen su keseleri patlayabilir rahim o dikişle kasılabilir o kasilmalar doğumu başlatabilir senin için çok geççç ama sen çok dikktli ol ayakta kalma ben dikişliyken bile ayakta kalamıyorum
evet küvezde kaldıllar 1800 1760(bu kiloda sorunvar) 1500 civarı doğdular ama sonradan çok kilo kaybetti 2 bebeğim 1100 grama kadar düştü enküçük bebegim
neden kılo kaybedıyolar.sorun var dedıgın nasıl yanı saglıgı mı yerınde degıl
eminesebe maşallah iiyiymiş kiloları neden düştü sonra hastamı oldular ne kadar zaman kaldılar küvezde ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun sancınmı başladı peki cinsiyetleri ne ay ne çok sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?