z Anneleri biz de burada bulualm

bende düşünmedim değil kızlar o isimleri :))

pitoşum midem iyi şimdi sakız çiğnedim geçti soda denedim olmadıydı sakız çiğneyince geçti heralde bebişlerden biri dayadı ayağını mideme :))

yerım o ayagı ben ya..................buyudukce zor işinız dımı..............nıl hadı otuza doğru gıdıyon sende ınşşşşşşşşşşşş bende su serkajı atlatım sters yaptı bende.............

selam bende bugun dr gıttım beebişlerım 350 360 370 gr mış.MAAŞALLAH gayet ıyıler dedı.suyum falan herşey yolundaymış.dıkış olayını sordum 16.haftadan sonra yapılmaz dedı bana yaww.sana olmaz artık dedıı. nasıl şey anlamadım. hepınıze saglıklı gunler olsun inşş.

pıtos kaç kılo aldın bu zamana kadar.ben tup bebege başladıgımdan berı 13 kılo almışım çokmu ?

geldik pitoşşşş ya bende uyumuşum nedir bu uyku durumu :)) gerçi iyide midem yanıyor benim saçlanıyor galbemm bebeler :)))

muallimcim inan korkulcak şey değil bak ben çok nazlı biriyimdir ben bile oldum yani acı hissetmedim ...

esra maşallah büyüyorlarr ....sen 22 haftaya gelmişsin çok geç riskli bu haftalar neden dersen su keseleri patlayabilir rahim o dikişle kasılabilir o kasilmalar doğumu başlatabilir senin için çok geççç ama sen çok dikktli ol ayakta kalma ben dikişliyken bile ayakta kalamıyorum

selam bende üçüz annesiyim bebeklerim 3 ayllık oldular 32 haftalık doğdular siz zehirli isal aşısı yaptırdınızmı mutlaka gerekli oluyormu merak ediyorum bilen varsa bana mesaj atarsa sevinirimkafamçokkarıştı

bızler henuz dogum yapmamış uçuz annelerıyız.senınkıler kaç kılo dogdular saglıkları falan nasıldı kuvezde kaldılar mı

evet küvezde kaldıllar 1800 1760(bu kiloda sorunvar) 1500 civarı doğdular ama sonradan çok kilo kaybetti 2 bebeğim 1100 grama kadar düştü enküçük bebegim

hımm demek bu yola dıkışsız devam edıcem.kasık agrılarımdan bahsettım dr a olur dedı normalmiş.sende yaşıyomuydun bacak aralarım agrıyo oturup kalkarken

esracım ben toplam 26 kilo aldım ama kollar bacaklar aynı dimi niillllllll

sana ne olursa banada aynısı oluyordu şimdi sanamı oluyor nil bende uyudum fosur fosur yoksa zaman geçmez tatlım ya ben bide yürüyemiyom hiç vajen ağrısı kasık ağrısı çok oluyor inş sende olmaz

eminesebe maşallah iiyiymiş kiloları neden düştü sonra hastamı oldular ne kadar zaman kaldılar küvezde ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun sancınmı başladı peki cinsiyetleri ne ay ne çok sordum

esracan 13 kilo fazla değil bence bana dr 25 27 kilo alırsın demişti gerçekten öyle olucak sanırım bide sadce kilo değil aldığımız ilaçlar serumlarda şişirdi bizi çatlak varmı karnında

eminesebe maşallah iiyiymiş kiloları neden düştü sonra hastamı oldular ne kadar zaman kaldılar küvezde ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun sancınmı başladı peki cinsiyetleri ne ay ne çok sordum

ciğer iğnesiceleston vuruldum ikişerden üç kez ama yinede oğlum solunum (1800 gr) olan daha çok ventilatörde 2 hafta kaldı 2kız bir oğlum var. 1.bebeğim 25gün 2.bebeğim 28 gün 3.bebeğim 34 gün yoğun bakımda kaldı merak ettiklerinizi sorabilirsiniz üçüzlerim müsade ettigi sürece

oyy maşallah ya ne güzel tedaviylemi oldu peki bebişler bide doğum nasıl başladı sancıyla falanmı bende 32+3 oldum oyüzden heyecanlıyım canım çok zorlanıyormuydun son zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…