z Anneleri biz de burada bulualm

esracan 13 kilo fazla değil bence bana dr 25 27 kilo alırsın demişti gerçekten öyle olucak sanırım bide sadce kilo değil aldığımız ilaçlar serumlarda şişirdi bizi çatlak varmı karnında

şimdılık yok nemlendırıcı suruyorum her gun bırde 2,5 lt su ıçıyom faydası olur dıye duşunuyorum.kıloya gelınce benım dr um kılo alma sıkıştırma çocukları ki . anne karnında fazla kalsın dedı kılo almasalarda olurmuş.buyuturuz dıyor. bıçok şeyıde yasaklıyo anlıcan.hamılelıgın keyfını çıkaramıyorum yaww

ben 32+4 günlükken doğum yaptım akşam tansiyonum çıkmıştı ayılamıyordum eşim beni hastaneye götürdü kan oranlarımı ölçüldüğünde trombositlerim yani pıhtılaşmayı sağlayan hücrelerim tehlike sınırına düşmüştü dr alıcağım dedi ve doğum yaptımlmaz:

emine sebe geçmiş olsun bu topiğe bol bol uğrayın o dediğin aşıyı ben geçenlerde okudum devlet karşılamıyormuş rota virusu aşısı ikiz annelerinde dırımkızı yazmıştı onunla irtibata geçersen saan bilgi verebilir...

esracım benim kasık ağrım pek olmadı son zamanlarda sabah kalktığımda acıma oluyor birde ilk haftalarda bir acıma olmuştu

pitoşcum senden bana geçiyor bu sefer
bende 20 kilo aldım ama kollar bacaklar arkadan sıfır kilo o kilonun hepsi göbekte ben 20 de tamalarım diyordum ama hızla almaya başladım

esra doktorun doğru söylemiş aslında biz kiloya takılıyoruz kilo çok önemli değilmiş anne karnında 1 saat bile kalması çok değerliymiş

esracan ne kadar yesekte çok ilginçtir hiçbirimiz kilo alamıyoruz bücürler ne var ne yoksa kapışıyorlar ben ekmeksiz çok yemek aşırı meyve tükettim sütümü yumurtamı vs.. hiç ihmal etmedim ben tatlı tuzlu hamur işi yemedim ama sevmediğim için ama şu bir haftadır hep tatlı istiyorum çatlaklarım benimde bir anda ortaya çıktı krem sürdüm bol su içtim ama fayda etmedi inş sen çatlamazsın canım

ay canım geçmiş olsun neyseki 32 haftayı devirmek üzereymişsin ve sana bişey olmamış ben evde yanlız kalmaya korktum şimdi birandamı oldu

canım herkesin gebeliği farklı korkmaa ....!!!!!!

ben çatlamadım henuz karnım çatlamadı ama acayip kaşınıyor sebametin losyonunu aldım iyi geldi şimdi kaşıntılarımı onla durdurdum biraz ...

benim ppm çatladı kızlarr kilo verdim ordan mor mor çatlaklar bide bilseydim orlaları da kremlerdim

benden iyidir sabırsızlıkla yemekleri bekliyorum :))) toplıuca yemek daha keyiflide herkese afiyet olsunn

valla nilcim bu aydan sonra bir çatlarsınkii kendinde inanamazsındelikafadulden benim karnımın yarısı çatlaktı tabii birazda yapı benim karnım harita ,şunlar biraz büyüsün hemen ameliyat olucam o derece yanii

ee nasıl gidiyo hamilelik valla şu anda en büyük probleminiz sıcak ve sık sık tuvalete gitmektir herhalde oruç falanda tutmuyorsunuzdur inşallah 3 bebek birbirini yer valla:jeyyar:

ay ne orucu aynurcum ben günde 10 kez buzdolabını açıyorum benim bebişler acıktımı saldırıyorlar dediğin gibi birbirlerini yerler sen nasılsın bebişler nasıl

iyiyim canım oğlanlarda iyi onların peşinden koşuyorum valla uzatın ayaklarınızı yerinizden kalkmayın bu günlerinizi çokkkkk ararsınız bugün buragı naftalin oynarken buldum bu arada ben eymene mama yediriyordum düşünün yani halimi tabii bu arada onurda var bir tarafta, hamileyken bende aman biran önce doğsalar derdim tabiki insan o zaman sağlıklı doğsunlarda başka birşey istemem diyor. çokkkk güzel yanlarıda varr tabi sizi korkutmak istemem ama sizi çok zor bir altı ay bekliyor o yüzden yatın yatın yatınnnnnnn size tavsiyem. şunuda unutmamak lazımki evde 3 bebek muhteşem birşey 6 küçük el 6 küçük ayak birbiri ardına emekliyor çok özel bir duygu.

kızlar kafanıza takılan birşey olursa elimden geldigi kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

esra doktorun doğru söylemiş aslında biz kiloya takılıyoruz kilo çok önemli değilmiş anne karnında 1 saat bile kalması çok değerliymiş

dr um parmak kadar çocugu yaşattıklarını soylemişlerdı.görsen ınanamazsın dedı.yerlerını daraltırsan kendı aldıgın kılonla dedı:erken doguma yol açarsın kılo alma dedı ama ne mumkun tatlı sevmem yasak ya yemek ıstıyorum

evet yaww ne bulsalar supuruyolar benım hep kanım duşuk çıkıyodu son ıkı aydır hep serum verdıler.nıhayet 10 un ustune çıkmayı başarmısız 10,5 olmuş.çok sevındım en azından bı surelıgıne serum yemıcem.vampırlerım doymuşşşşş

aynurcum allah kolaylık versin be güzelim... internete oturabikldiğine göre şükür demek lazım ama.....sen onları büyüyünce gör. arkadaş aramıcaklar. kendileri yetcek. havalar sıcak dışarıda çıkamıyo okulda kapalı kızım evde bunalıyor. benim başımın etini yiyor. tek çocukta başka sorun...

yaww bi eşşeklık edıp nescafe içtım.uykum da kaçtı halıyle.sahura kadar duramam , vakıt geçmeye devam edıyo nasıl olcak uyusam nasıl kalkıcam offfffkeşke içmeseydım

esracan nescafedemi içiyon ben hamile kaldığımdan beri ne nescafe ne kahve hiç içmedim pektew önermiyorlar zaten benimde nefesim tıkanıyor ya uyuyamadım

esracan nescafedemi içiyon ben hamile kaldığımdan beri ne nescafe ne kahve hiç içmedim pektew önermiyorlar zaten benimde nefesim tıkanıyor ya uyuyamadım

aslında bende içmezdım ama canım çektı.dedım bı seferden bışey olmaz ama uykumdan oldum.senın işin daha zor tabı nefes darlıgı çekmen normal.ALLAH yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…