esracan 13 kilo fazla değil bence bana dr 25 27 kilo alırsın demişti gerçekten öyle olucak sanırım bide sadce kilo değil aldığımız ilaçlar serumlarda şişirdi bizi çatlak varmı karnında
ben 32+4 günlükken doğum yaptım akşam tansiyonum çıkmıştı ayılamıyordum eşim beni hastaneye götürdü kan oranlarımı ölçüldüğünde trombositlerim yani pıhtılaşmayı sağlayan hücrelerim tehlike sınırına düşmüştü dr alıcağım dedi ve doğum yaptımlmaz:
esra doktorun doğru söylemiş aslında biz kiloya takılıyoruz kilo çok önemli değilmiş anne karnında 1 saat bile kalması çok değerliymiş
esracan ne kadar yesekte çok ilginçtir hiçbirimiz kilo alamıyoruz bücürler ne var ne yoksa kapışıyorlar ben ekmeksiz çok yemek aşırı meyve tükettim sütümü yumurtamı vs.. hiç ihmal etmedim ben tatlı tuzlu hamur işi yemedim ama sevmediğim için ama şu bir haftadır hep tatlı istiyorum çatlaklarım benimde bir anda ortaya çıktı krem sürdüm bol su içtim ama fayda etmedi inş sen çatlamazsın canım
iyiyim canım oğlanlarda iyi onların peşinden koşuyorum valla uzatın ayaklarınızı yerinizden kalkmayın bu günlerinizi çokkkkk ararsınız bugün buragı naftalin oynarken buldum bu arada ben eymene mama yediriyordum düşünün yani halimi tabii bu arada onurda var bir tarafta, hamileyken bende aman biran önce doğsalar derdim tabiki insan o zaman sağlıklı doğsunlarda başka birşey istemem diyor. çokkkk güzel yanlarıda varr tabi sizi korkutmak istemem ama sizi çok zor bir altı ay bekliyor o yüzden yatın yatın yatınnnnnnn size tavsiyem. şunuda unutmamak lazımki evde 3 bebek muhteşem birşey 6 küçük el 6 küçük ayak birbiri ardına emekliyor çok özel bir duygu.
kızlar kafanıza takılan birşey olursa elimden geldigi kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
esracan nescafedemi içiyon ben hamile kaldığımdan beri ne nescafe ne kahve hiç içmedim pektew önermiyorlar zaten benimde nefesim tıkanıyor ya uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?