z Anneleri biz de burada bulualm

pitos sen bıde emınesebeden de etkılenmişsındır hıç uyuyamazsın artık senın gununde dogum yapması senı endışelendırmiştır ama herkes kendı kaderini yaşar

yat kız uyu sen bayramı beklicen. el öpmeye gelcek bebişler......... ayrıca 28 . haftalardada doğuran var...... 36 haftada da var ............seybay ne kadar bekledi bak..... kimin ne zaman doğuracağı bellimi olur......

HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNN

selam canım hg sana sorular sorucaz ama ne yazıkkii göörmüyrsun anacım geçmişide okumuyorsun kaydirigubbakcemile iyi olmanıza sevindik

karnım çatlıyor ben görüyorum parlak parlak dün gördüm sen ameliyatı kafaya koydun demek hele sen bi yaptır bizde bakarız çaresine :)))

yaww bi eşşeklık edıp nescafe içtım.uykum da kaçtı halıyle.sahura kadar duramam , vakıt geçmeye devam edıyo nasıl olcak uyusam nasıl kalkıcam offfffkeşke içmeseydım

hamileliğim boyunca kahve içtim kola içtim ama neskafe içmedim onda daha çok kafein olduğu için türk kahvesi zaten günlük belirli limitin oluyor bende kokusunu severim bir ara her akşam içiyordum

esracan nescafedemi içiyon ben hamile kaldığımdan beri ne nescafe ne kahve hiç içmedim pektew önermiyorlar zaten benimde nefesim tıkanıyor ya uyuyamadım

pitoşcum dün gece bende öyleydim bir uyandım nefesim tıkanıyordu aklıma senin dediklerin geldi balkona çıktım az kaldım balkonda ama serindi hava üşütürüm diye içeri girdim yoksa sabahlıycam yani sonra uyudum allahtan uyandığımda devam etmiyordu :sinifsinif: ..kocaman burnum oldu genede nefes alamıyosss delikafadulden​

kızlar sizleri takip ediyorum..kızımlayız sizleri birlikte okuyoruz..sanırım en yakın pitos doğuma..hepinizin hakkında allah hayırlısını nasip etsin...sezam için bugün kontrole gidicez..arhanım ise çok şükür yavaşta olsa iyiye gidiyor..

ben 20 kilo aldım..15 i gitti..doğumla..pek bişey kalmadı bende..son haftama kadar çatlağım olmadı ama yine de kızlar karnınız sönmüş balon gibi oluyor..lop lop yani..

tüm kızlar allah kolaylık versin hepinize..hepimiz kaderimizi yaşıyoruz..ol denilenin önüne geçilmiyor..her anınıza ..şükredin..endişe etmeyin..allah herşeyi kararlaştırıyor..

Son düzenleme:
ilk önce ben gördüm :)))))

seybaycım hoşgeldin canımmmm demek kızınla bizi okuyorsun he çok güzelll iyi haberler alıyoruz senden bende valla içim rahatlıyor maşalah kızın varyaa ya çok tattlııı yaa o gözler nasıl öylee tüttütü 41 kere maşalllahhh
inş oğluşununda böyle kuvezden çıkmış resimlerini görürüz onuda en kısa zamanda kucağına alırsın inşşş o da savaşçı bir çocuk olacak hayatta mücadeleyi sevecek helal olsun maşallahh diyoruzz

seybayy demek karnımız öyle olacak ay için garip oldu benim çokmu iğrenç duruyor yaaa :uhm:

oy masallah...........buyucekler annesı..............ınş darısı sırayla bıze ınş................evet o gobeklerı naparız bılmıyom ınş zamanla toplar

canım ..benim göğüslerim çatladı karnım çatlamadı desem yeri var..ama o kadar büyümeye ve gerilmeye hangi karın dayanabillir ki..bu karın benim mi diyor insan..

ki dediğim gibi çatlamadım ama olan olyor işte..zamanla daha da toparlanır sanırım..henüz 2 hafta oldu doğum yapalı..rahmin toparlanması zaman alıyor..

bu arada ben 35.haftada doğum yaptım..dilerim sağlıkla sizlerde görürsünüz bu haftaları..

inşallah canım bizler sabırsız davranıyoruz ama hep lafta artık bunaldık sen gibi sabırlı metanetli değiliz gibi mesela sen hiç doğurcam demiyordun biiz iki lafın biri doğurcam da doğurcam :)) :1closedeyes: birde evet rahim henuz küçülmedi 6 ayda küçülüyormuş eski haline geliyormuş eminim sen toparlıcaksın :))

Seybay maşallah kuzucuklarına.Allah'ım nazarlardan saklasın Çok tatlı ikiside.Allah'ım bizede bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.Gerçekten siz anne ve oğul takdir edilecek bir yapıdasınız.Sen bebişinin birini kaybettin ama dimdik ayaktasın,oğluşun ne badireler atlattı ve sımsıkı hayata tutundu.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş.

günaydın muallimcim sen nasılsın bugun miden nasıl oldu inş daha iyisindir canım normal beslenmeye geçersin :))

papatyacım dualarınına şöyle bir amiinnnnnnnn diyorum inşş ş bizde seybayım gibi o günlere gelir sağlıkla alırız
kucağımıza inanmak güvenmek önemli galiba ...

PıTOŞŞ NERDESıNNNNNNNNN kesin fosurrr fosurr uyuyordurrr

lotuss canım sen nerdesinnn ay gelin yaaa

şimdi doğurmanın sırasımıı yaa :)))

seybaycım maşallahh subanallahh kuzularınaa

oğlunu görünce çok duygulandım hortumlar arasında ağlıyo yavrum yaa Neyseki kurtulmuş Allah' a şükürr

O bıcıkrık kızında çok zilli olcak belli gözlerinden maşşallhh subanallahh

yagmurcn hoşgeldın canım....................senın bebışıde goruruz ınşşşşşşşş.
nılcım sagol canım mıdem artık daha rahat anma agzımın tadı yıne yok ya ne yesem acı bır tad var agzımda ınş oda gecer............ınş serkajıda atlatım ve sonra beklıcez ben papatyanın ardındayım...............sende bırakcan bızı ınşşşşşşşşşş hepımız saglıkla doğuralımda ınş yıne buluşuruz.....................galıba uyuyoooooooo bu anneler...............

inşallahh el_muallimcim bende burada arada sizleri takip ediyorum :)
çaktırmadan
hepiniz sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallahh

bu arada benim üçüz kuzenlerim var :)) üçü de erkek hepsi zamanında doğdu dikişi mikiş olmadan annesinde sadece kasılma önleyici ilaç kullanmış yengem şimdi kocamnnn erkek oldular :)) 11 yaşındalar

günaydıııın kızlar...... seybay maşallah yavrularına...... çok tatlılar . inşallah yakın zamanda oğlunda döner evine... ben şimdilik kahvaltıya gidiyorum birazdan gelirim kızlar.....

seybay bebişlerını gördüm.maaşallah onlara ınanıyorunm oglunda bıze o şeker kızın gıbı poz verecek erkek adam çünkü. ayyyy çok güzel yawwww.darısı hayırlısıyla inş başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…