z Anneleri biz de burada bulualm

günaydın kızlarrrrrr
seybaycım kırbinkere maşallah beişlerine canım oglunu öyle görünce çok duygulandım ama sonraki halinide görünce çok sevindim iyi olmasınada oda en kısa zamanda yanınızda olur inşallah

nilcim geldim canım ben anca girebilidim kavaltı yaptım bulaşıkları yıka yemek yap çamaşırları topla sonrada yorgun düştüm yattım bi bakıyım kızlar ne alemde dedim
kayracım muallimcim sizlerden na ber nasılsınız

canım yorma kendini ya doğumu tetiklersin bırak kalsın işlerin

benimde bugun nefesim sıkışıyor tesadüf şimdi doktorum aradıı kuvez olaylları için içim raaht etsin diye kuvez sorunum olmıcak şükür aramışkende sordum normal dedii

canım yaz ya gırınce............moral oluyo ..........masallah yegenlerıne ya zamanında ve normal doğum mu...............ınş darısı bıze canım ınşşşşşşşş ..............:Saruboceq:

kızlar nasılsınız ıytısınız masallah lotuscum bende cok şukur ıyıyım...........ınşşşşş hep ıyı noluruz...................pıtosu merak etytım ama uyuyodur bence

merhaba canlarım

seybay bayıldım minişlerine maşallah çok tatlılar oğlunda hemen eve gelir inş demek ufacıklar kıyamam ya

kızlar nette sorun vardı neyseki şimdi daha iyi bende iyiyim şükür akşam biraz solunum sıkıntısı çektik ama sonra geçti şükür uyumuşum sizler nasılsınız

lotus cum iyiyim teşekkür ederim. kusmalarım bugünlerde daha azaldı....psikolojimse bir iyi bir kötü. ne yapacağımıda bilemez vaziyette. mevlam sonumuzu hayır etsin inşallah......

el_muallimcim sezeryan oldular hiçbiri küvşze girmedi sağlık sorunları olmadı darısı başınıza ve yengemde sürekli yatmadı
ama bakımları ok zor oldu biri bizde kalıyodu biri babanede bide ablalrı vardı zor oldu 1 yaşından sonra beraberlerdi hep 1 yaşına kadar herkes baktı

oy masallah yağmuscum anma ben kımseye veremenm ınşşşşşşş bakıcam bısekuılde..............ınşşşşş kuvezssız gelırler canım.............ıyı bak kendıne................
pıtos ıyısın dımı kız

canım ben arada bakıyom bugun otururken bile sırtımı ve belimi öne doğru geriyorlar belim sırtım ağrımaya başladı hergün yeni bir ağrı oluyor ben çok ağırlaştım dün bile çok farklıydı bugun daha zor böyle fazla bilgisayarın başındada kalamıyorum canımm

kız kayra anket ne gerek senın fıkrın önemlı kım ne anlar senın derdını ..............ınş bence hersey ıyı olacakkkkkkkkkkk

kayracım öyle canım kimsede seni yargılayamaz Allahtan başka bazılarının sanki çok kolaymış gibi ahkam kesmesine benzemez bu işler öyle atıp tutmakla bak ne kadar zorlanıyoruz...sen zaten içinde savaş veriyorsun beyinle vicdanın arasında gidip geliyorsun...

ay kızlar annem burdaydı aktif kalmışım
kayracım bence daha çok kafan karışır sen aklını ve mnantığını birleştirip eşinle bir yol bul derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…