kendi başımıza bir yol bulunmuyor. ailedekiler se kimi aldıralım diyor. kimi hayır aldırmayalım..... eşimse birgün öyle diyor birgün böyle kafayı yemek üzereyim......
kayra benim bebekler hep ikiz denmişti 3.aydan sonra üçüz olduğu ortaya çıktı redüksiyonu düşünürmüydüm bilmiyorum ama bebeklerim dünyaya geldiğinde çok acı çektim solunum cihazları küvez ayrılıklar zorluklar yaşadık ama iyiki öyle bir düşünme şansım olmadı iyiki düşünmemişim hepsiyle çok mutluyum mutlu olacaksın inşallah
tam bir karara varıyorum....biri muhakkak aklımı çeliyor..... dediğiniz gibi herkes ahkam kesiyor.....
aldıralım diyorum... kolaya kaçıyorsun doğuran nasıl doğuruyor diyorlar..... aldırmayalım diyorum. tutuyor başka biri ya hepsi ölürse sen zaten taşıyamazsın boyun kısa kilon az....... doğuran var ama enine boyuna senin gibi değil diyorlar....
din konusunda ise herkes kafasına göre fetva verir olmuş... herkes birbirinden hoca kesildi başıma....
kayracım doğru diyorsun uzaktan atıp tutması kolay yaşamayan bilemez ne desek boş oyüzden kendin karar ver diyorum uff inş gerek kalmaz sanırım en kolayı bu allah yarduımcın olsun
yok merak ettim... yaşın gereği 4 taneyi kaldırabilirmisin acaba diye.... aman sakın yanlış anlama bitanem karışmak gibi bir niyetim yok... zira ben 36 yaşındayım... hamileliğe bnede üçüzle başladım... ama kendiliğinden sonlanmasını çok istemiştim. netekimde öyle oldu şimdi ikiylr devam..
ben bu yola iki üç dört diye çıkmadımki. hayırlı evlat diye çıktım. bir kızım var. ona kardeş olsun yalnız kalmasın istedim. ama dördüz oldu. insan bebeklerinin öldüğüne sevinirmi. ben bu gidişimde o 2 bebeğin kendiliğinden gitiğini görsem sevineceğim. çünkü bu kararsızlık bitirdi beni....
kayracım kimseyi dinleme canım son zamana kadar bekle eğer kendiliğinden gitmezse çok zor bilkiyorum ama senin ve diğer bebeklerinin sağlığı için son vermen gerekebilir bunun içinde seni kimse yargılayamaz sonuçta bunda hayati tehlike var demi senin veya bebeklerin için bu durumda dini açıdanda sorun yok
hem başkalarının sözleri senin için bu kadar önemli olmasın önemli olan sen ve eşinin düşüncesi yaşamayanın ahkam kesmesi kolar ben kendim içinde söylüyorum bende üçüz dördüz istiyorum hayırlısıyla o yüzden ben olsam aldırmam diyorum ama bunu bilemem insan yaşamadan hiç birşeyi bilemiyor canım
elifcim saolasın canım... beklemekten başka çarem yok. arada bir deliriyorum işte....aklıma geldikçe....
tek duam eğer dördüz doğuramayacksam rabbim kendisi alsın bana bırakmasın... 5 eylülü bekliyorum. belkide boşa üzülüyorum. şimdiye kadar 2 si gitti bile bilemem. ama olmuyor işte onlarla yatıp onlarla kalkıyorum. çok istiyorum dopurmayı amaya olmazsa. ya 5. 6. ayda 2 sinin kalbi dursa mecburlar diğerlerinide almaya ozaman hepsi ölür işte....... yada 25-28 haftaları arasında doğum başlarsa nasıl yaşarki o kadarcık bebekler.
ya kayracım takma bu kadar ınan hersey olacagına varıyo ..............ın ş yoluna gırecek hersey...........eger kendılıinden gıtmese reduksıyn zor degıl çok yaptıuran ve ıyı gıden var ınş hep ıyı duşun..................ıyı ols ...................sonra beraber beklıcez ınşşşşşşşşş..................benden sonra sen varsın ya yalnız kalıcaz............papayta bıle doğurur...........
selam canlar bayadır yazmadım ama takip ettim sizleri midem nane molla bu aralar pc başına geçince daha çok bulanıyo yeni başladı herkesde ilk 3 ay olur bende nerdeyse 3 bitcek yeni başladı:bbo: kayra valla ben aldım randevuyu redüksiyon için napim artık düşüne düşüne kafam kazan oldu ama Allah a yalvarmıyorum da değil sen karar ver diye işte dayadım arkamı Allah a yapacak bişey yok düşünerek de hamileliğin tadını kaçırmak istemiyorum keyifli geçirmek istiyorum