z Anneleri biz de burada bulualm

selin geçmiş olsun geçmişi okumadın sanırım estetikle ilgili bişiler sormuştuk

pitoş nasıl gidiyor

beni sorcak olursanız dünle bugun çok farklı bugun ben hareket edemiyorumm bile sırtım ve belim öne çekiliyor yanlardan ayy ağırlaştım iyice

elıf hoşgeldın.....................ınş hamış olursun canım
amin canım inşallah dr la görüştüm biz senden % 80 gebelik bekliyorduk dedi neden olmadı anlamamışlar işte genetik bakılcaktıya özel çok pahalı ünivertede 2010 nisanda randevu veriyo ne yapcaz bilmiyorum içim yanıyo valla nasıl beklicem nisan randevu mayıs sonuç çıksa haziran temmuz anca tedavi olur oooooooffffffffffffffffffffffff

28 e bi gelseler o zaman iyi bakımla yaşıyor bebekler uzman dr yardımıyla

günaydın kızlar benim bücürler sabahın köründe diktiler beni ayağa kahvaltı ettk şimdi kendileri uyudular ben kalxdım ahh analık ahhhhh :) sancım var hafiften sabah zorladı beni şimdi oda geçti demek herşey kalkmam içinmiş güzel bir gün diliyıorum herkese

nill öyle ağırlaştım oram buram acıdı yok bana bekle derken bu pitoşum çatlar patlar demiyosunn
muallim tatlım görüşemedik nasılsın minik kuşlar nasıl hala hissedemiyonmu ayy çok tembeller seninkiler heee

kayracım nasılsın diye sormak bile tuhaf kaçıyor aklın karışık için tuhaf dimi inan aklıma geldikçe dua ediyorum inş herşey yoluna giricek tatlım
papişşş sen nasılsın

canım benim okudum aslında geçmişi ama sorunu bulamadım zahmet olmazsa tekrar yazar mısın cevaplayayaım

selıncım hayırlısı ols ınş...................sana karın germe amelıyatını soracacaktı sanırım nıl.......................kolaymı bu karın ne olcek nasıl tıoplar...............hehe once bı doğuralım duşunuruz demı...................

selinuscum biz karın gerdirme ameliyatını merak ettik araştırmamıza göre çok zor uzun süren bir ameliyat aynı zamanda masraflı bilgi verirmisin bize bunlar hakkında bide gerdirme olunca çatlaklar kayboluyormu bide nerde çalışıyorsun heryere güvenemeyiz

elıfcım evet beklemek cok zor haklısın canım...............ama şunu bılkı benımde ıkı denememde olmayınca doktoprlar olmalıydı hersey cok guzeldu dedı.............ınşş kısmet bu olacak canım.......rahat olmaya bıseylerle kafanı dagıtmaya calış.............ınş rabbım sevındırsın

kız pıtos ıyısın masallah kız nılı beklıcen yanı....................ben pazartesı serkaj olucam ınş ıyı gecer stres oldum azcık..................uyutmaduılar dımı senı ...........sen doğunca gor napcaz bılmıyom..........bıkac ay sonra bakırkoyden randovu alırız..................delikafadulden

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar.......................bugun oğlumun dogum gunu kızlar...................ılk gozağrım askım bı tane bebegım 15.ıne gırecek ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.......

muallimcim doğum gününüz kutlu olsun canım..... allah oğluna hayatında sağlık sıhhat mutluluk şans iyi bir eş, iyi bir iş versin canım... sizlerede hayırlı bir evlat olsun inşallah..........

pitos iyimi yaw?

muallimcim bir iyi bir kötü öyle böyle gidiyor işte evet ufaklıklar rahat bıramadı bakırköyden randevu almaya fırsatımız bile olmaz belki huniii alıcam doğumdan sonra üçü bir yerde laelaelaelaelae oğluşununda doğum günü kutlu olsun nice hayırlı uzun senelere bakalım aşkısı ne alcak ona :)

lotus günaydın tatlım
selinus hadiiiii

cok sagolun kızlar amın ınşşşşşşşşşşşşşş.....................pıtos ıkısı kız dedım yok kızın bırakacagı yok oğluşunmu gelır bakarım annemı dıyo ya.....................zemuszemus......................ay hadı ınş dayanın kızlar pıtos kasılma gıderıcı hap alıyomusun.................ben cok pıtpıt hıssedıyorum ama tam hussedemıyorum doktor erken dedı bıde benımkıler bı hafta gerıden gelıyomuş............normal dedı doktor................yanı anlıcanız tembel bunlar ya...........annelerıne cekmedıler bak.

laelaelaelaelae eh madem bakmak istiyor baksın bakalım serklajıda düşünme artık bak herkes çok basit diyor evet kasılma için nidilat ve progestan kullanıyorum magnezyumada sabah akşam devam hissedersin annesi sonra 2 dk uyusalarda rahat etsem diyorsun inan bir vuruyorlar ağzımdan çıkıcak zannediyorum küçükler ama üç buçuklar

canım ya yerım onları ben.................valla kız ıyıkı agzımızdan cıkmıyolar asagısı dıkışlı ya.....................delikafadulden

ınşşşşşşşş nıl pıtos lotus papış ben kayra kutlarız seneye üçüzlerımızın doğıum gununu...............ınşşşşşşşşşş cok hoş olur........................

selam kızlarrr günaydınnnnnnn iz iyiyiz şükür bugunedeee doğurmak yok yolaaa devammm klava

pitoşcum valla ben acayip oluyorum birşeye alışmam zor oluyor 1 günümü alıyor her yeni günde dünü arıyorum hafiflik bakımından yaniii

selincimmmm pitoş yazmış ama bende yazayımm karın gerdirme ameliyatları hakkında bilgi istiyoruz kaç paracık çok zor diyorlarrr doğrumu yani kısaca anlaşılır bilgi verirmisiniz acaba:)))

muallimm oğluşunun doğum gününü kutlarız NİCE YAŞLARA..

kaç defa dicem serklajdan korkma biz onları ne için yaptıryoz kendi iyliğimiz için değilmi görceksin bak bumuymuş boşuna stres yapmışım diceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…