amin canım inşallah dr la görüştüm biz senden % 80 gebelik bekliyorduk dedi neden olmadı anlamamışlar işte genetik bakılcaktıya özel çok pahalı ünivertede 2010 nisanda randevu veriyo ne yapcaz bilmiyorum içim yanıyo valla nasıl beklicem nisan randevu mayıs sonuç çıksa haziran temmuz anca tedavi olur oooooooffffffffffffffffffffffffelıf hoşgeldın.....................ınş hamış olursun canım
elifcim saolasın canım... beklemekten başka çarem yok. arada bir deliriyorum işte....aklıma geldikçe....
tek duam eğer dördüz doğuramayacksam rabbim kendisi alsın bana bırakmasın... 5 eylülü bekliyorum. belkide boşa üzülüyorum. şimdiye kadar 2 si gitti bile bilemem. ama olmuyor işte onlarla yatıp onlarla kalkıyorum. çok istiyorum dopurmayı amaya olmazsa. ya 5. 6. ayda 2 sinin kalbi dursa mecburlar diğerlerinide almaya ozaman hepsi ölür işte....... yada 25-28 haftaları arasında doğum başlarsa nasıl yaşarki o kadarcık bebekler.
selin geçmiş olsun geçmişi okumadın sanırım estetikle ilgili bişiler sormuştuk
pitoş nasıl gidiyor
beni sorcak olursanız dünle bugun çok farklı bugun ben hareket edemiyorumm bile sırtım ve belim öne çekiliyor yanlardan ayy ağırlaştım iyice
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar.......................bugun oğlumun dogum gunu kızlar...................ılk gozağrım askım bı tane bebegım 15.ıne gırecek ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.......
canım ya yerım onları ben.................valla kız ıyıkı agzımızdan cıkmıyolar asagısı dıkışlı ya.....................delikafadulden
delikafadulden bende ordada dikiş yok sancı girdikçe sıkıyom kendimi psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?