z Anneleri biz de burada bulualm

ınşşşşşşş nılcım................valla haklısın gelıyoz dıyınce hepsı boş...............bak pıtos sozunde duruyo senı beklıyo...............arkadas dedığın doğumu arkadası ıcın bekletendır..............:sm_cool:

ay pıtos masallah dıkışsız............aslında bendemı yaptırmasam dıye duşundum ama neyse hayırlısı...................

nıl pekı canım serkajdan sonra agrım kanamam olurmu............sana hangı ılaçları verdı ışlemden sonra................

ağırlaşma konusunda haklısın ben 29. haftadan sonra dinazor yutmuş gibi oldum biranda
yarın dr gitmeyi düşünüyorum yada pzrtesi bakalım ne diycek

nıl pekı canım serkajdan sonra agrım kanamam olurmu............sana hangı ılaçları verdı ışlemden sonra................

ağrı olmuyor uyanırken dikişli yeri hissediyorsun ayrıca dikiş değil bir nevi torba ağzını büzme işlemi gibi bir işlem kanama çok az olabiliyormuş ama doktorum işlemde kanama olmadı dedi işlem sonrası çok miinicik bir şey oldu sulu bişi bana işlemden sonra serum taktılar rahim kasılmasını önleyici çok yavaş verilen bir serumdu hepsini yemedim birde antibiyotik içtim 2 tane saatlii ..hatta doktorum beni o gün çıkarmadı takip ettirdi sürekli normalde çıkartacaktı o gün öyle dediydi beni kandırmış laelaelaelaelae

ınş ıyı olacak pıtos zaten dogsalarda ınş korku yok...............ınş saglıkla gelsınler ..............yersın onları annesı yerrrrrrrrrrrrr

ağırlaşma konusunda haklısın ben 29. haftadan sonra dinazor yutmuş gibi oldum biranda
yarın dr gitmeyi düşünüyorum yada pzrtesi bakalım ne diycek

yaaaaaa bende öyleyim işteee daha öncekii ağılıklarım vızzmışşşş yarın doktora gidiyon hee git git bende salı gidicmm inş o güne kadar sorun çıkmassa artık iyihaberlerini bekliyozz
bu arada senin sezeryan gününü planladılarmıııı ??? yoksa 34 de gelsen yinede devam ettircekmiii

ınşşşşşş atlatıcam hayırlısıyla................ınsanın elıne gelmıyo dımı sonra orayı yıkarken fılan ...........o hısseme hep devam etmez dımı..................

aslında dr 33 gel tamam demişti ama umutlu değildi benden sanırım oyüzden bakalım gidince konuşucaz beklemek en güzeli ama risk atıyor hem onlar hem benim için hastanede yatıp gözlem altında kalsam anca öyle olurmuş bakalım hayırlısı

muallimcim bence sende çok rahat atlatıcaksın tatlım
nil hapşurmaktan korkma sıkma kendini sakın karnın acır ama ben hapşurunca acıyor çünkü salı günü gidicen demek hadi bakalım ne kadar olmuş bücürler

ınş pıtoscum ınş canım......................ya sız hamılelık kemerı veya korsesı kullandınızmı.............aslında rahat olmazmı gobegımızı destekler............elımızle tutmayız

ben denedim tatlım karnımı korsedeki gibi havaya kaldırmaya ama ne mümkün bebişler sıkıştı mideme bastırdılar ben rahat edemedim tabi herkesin bebişi farklı yatar bilemiycem

muallim eline bişi gelmiyor canım :) o kadar yakın yerde değil :))) hissetmiyorsun bile sadece bizim haftalara gelince arada ağırlıktan hissedebilirsin sorun değil :))

pitoşcum hapşırırken kendimi tutmuyorum ama karnım acıyor korkuyom yaa

bakalım doktorun ne diyecek merak ettim .....

bu arada edikayı çok merak ettim kendi ve bebişleri nasılkiii 30 haftalık doğum yapmıştııı...

korse olayını doktorum kesinlikle olmaz dedii bende alamadım kullanamadım korse deyince acaba dedim normal korsemi sandı dedim ama gebelik korsesi demiştim sonuçta kullanamadım yanii izin vermeyincee

ınşşşşşşşş nılcım napalım olcam gorcem ınş................hapşırırken dıkkat et canım...........karnını tut sıkı sıkı...............valla hopluyolar garıbanlar o esnada.....................edıka gırmedı daha ınşşşşşşşşş ıyıdır................kayra nasılsın.................hım neyse korseyı boşverın üç tane zaten yer bulamıcak bıde bız sıkıştırmayalım demıeskıden anlatırdı nınem annem onlar kusak bağlarlarmış .........eeeeeee onlar yuk tasıyolarmış taaaaaa tarlalardan baglardık derdı ole yulk tasırdık...........dun yengem geldı dayımın karısı benım burda bı dayım var .............yengem dıyo yıllar once uçuz doğuran bı tanıdıgınıı yuk tasıdı dıyo o halıyle ve gununde doğurdu...............eeeeeeee eskıler öleymış valla..............

uyumuşum azcıka.s ben devlet hastanesinde çalışıyorum dediğiniz gibi heryere gidilmez bu konularda ama estetik ameliyatlar hastanelerde pek yapılmaz devlet karşılamadığı için biz ameliyatları doktorun kliniğinde yapıyoruz ...::: AYA KLİNİK - Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği :::... burada bazı sorulara cevap bulabilirsiniz
ameliyat öyle atla deve değil benim bu güne kadar en uzun karın germem 4 saatti ki o çok sorunlu bir karındı ameliyattan sonra tıpkı sezeryan gibi bi ağrı hisseder hastalar çok benzer aslında sezeryanla 1 2 gün dren olur hastada içeride apse oluşmasın diye toplamda 2 3 gün kalır hasta zaten hastanede ilk 1 ay sıkıntılı gerginlik yaşarsınız haliyle ama 1 ay sonra vaaay bee dersiniz fiyatı karna göre değişir tabi ama 5 ila 7 bin arasında genelde bunun içinde hastane masrafları da var tabi sonraki kontrol ve muayeneler de dahil

kayracım benım üçüzler içinde dr lar aynı şeyı söyledı.bırı olse dıgerıne zarar verır sakat olabılırler yada dedıgın gıbı bı uslu durmazsa dıgerlerı de alınmalı.20.haftaya kadar muhlet verdıler.gelışımlerınde bı sorun olan olursa onu sonlandıralım dedıler.bende sen gıbı kafayı yedım.20.hafta geldı çattı ve bebişler gayet ıyı dedık tamam o zaman ALLAHIM da bızden yana demekkı bu bebişler yaşamalı dedık.sonrasında dr kı olumsuz şeylerı anlatmak zorunda saglık bakabnlıgı boyle bır anda çok çocuk ıstemedıklerı ıçın dr lar olumsuz konuşuyolar.aldırmadık tekrar dr gıttıgımızde o olumsuzlukları konuşan dr:bende aldırmamanızdan yanaydım dedı.sen bu kararı yalnız çok zor verırsın.ama saglıklarında bı sorun yoksa kı bu sana ALLAHIMIN işaretı olsun gıttıgın gun o zaman aldırma derım.

muallimcim sıkı sıkı tutuom doğurursam ahanda bu hapşırıktan doğurcam heee
nerde dimi o eskilerr ooy oyyyyyyyy

selincim bilgi için tşkler şimdi inceliycem linkii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…