z Anneleri biz de burada bulualm

esra cım bir tek doktor demiyorki. önceden doğumu yaptıracak olan doktorum diyordu. şimdide istanbuldaki tüpbebeki yapan arıyor sürekli... ikiside takibimi ve doğumumu kabul etmiyor mucize olur diyolar....

esra cım bir tek doktor demiyorki. önceden doğumu yaptıracak olan doktorum diyordu. şimdide istanbuldaki tüpbebeki yapan arıyor sürekli... ikiside takibimi ve doğumumu kabul etmiyor mucize olur diyolar....

yaawwww neden pekı 4 tane kendılıgınden mı bolunduler kaç tane transfer etmışlerdı.bana 3 tane ama bırı duşer ıhtımalıyle kı düşmüş sonradan bızım bu aldıgımız hormon ılaçlarından bırı tekrar bolunmuş.çok zor yaaa dualarım senınle NEYSE DOGRUSU O OLUR İNŞ.

kayracım başka dr yokmu araştırsanız durumu anlatsan eğer istiyorsan bütün sorumluluğu üstlenirsin o zaman yaparlar belki canım kendini çok hırpalama tamam çok zor ama senin içinde 4 tane yavru var onlarıda üzme kimseyede bakma sen kendi iç sesini dinle çok dua et rabbim sana doğru yolu göstercektir istehara yaptınmı hiç

istihareye yatamam kendim ne istiyrsam onu görürüm. psikolojik olarak yani.... şimdi bebekleri aldırmaya gönlüm razı olmuyor evet ama 2 çocuğu aldırmayıp 4 çocuğunda hayatını tehlikeye atmakta büyük günah. onuda düşündüğüm için bu durumdayım ben. aldırmıyorum desen kim ne karışır. gitmem bu ay doktora olur biter. 4. aydan sonrada kimse bişey yapamaz. önemli olan duygularımla mantığımı ayrı tutabilmem. duygularım kalsın diyor .mantığım aldır. bazen öyle düşünüyorum bazen böyle tabi birde çevrem etkiliyor. işte ben bocaladığım zaman sizleride kendimide üzüyorum..... bu nedenle;

TOPİKTEKİ VE ÇOĞUL GEBELİK BÖLÜMÜNDEKİ TÜM ARKADAŞLARDAN SORUNLARIMLA SİZLERİDE ÜZDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM... BANA DUA EDEN VE BENİMLE DERTLEŞEN TÜM ARKADAŞLARIMADA TEŞEKKÜR EDİYORUM...AMA BU BÖYLE OLMAYACAK ÇÜNKÜ BURADA BULUNMA AMACIM HAMİLE ARKADAŞLARIMIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIP ONLARLA HOŞ SOHBET VAKİT GEÇİRMEK. AMA TOPİKTE MALEEF HOŞ SOHBET GİDİP SADECE BENİM MEVZUM KALDIĞI VE ARKADAŞLARIMDA HEP BU KONUYLA KAŞI KARŞIYA KALDIĞI İÇİN.BENCE EN İYİSİ BUGÜN KK. DAN ÇIKIŞ YAPIP BU MESELE SONUÇLANANA KADAR GİRMEMEK...

BANA SADECE DUA EDİN. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. DIŞARIDAN TAKİP EDECEĞİM TABİ..... DOĞURCAK OLANLARI....VE DÖRDÜZ GEBELİK BÖLÜMÜNDEKİ BENİMLE AYNI KADERİ PAYLAŞAN İKİ ARKADAŞIMI...... ALLAH EVLATLARINIZI HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH......

kayracım olurmu hiç öle şeyy burda birimizin sorunu hepimizin sorunu... sorunlar paylaştıkça azalır,,mutluluklarda paylaştıkça çoğalır... sen içini ferah tut..zaten hepimiz duacınız..rabbim hakkında hayırlısını verecektir... hem biz senden haber almazsak olmazkii.... :1no2: yinede kararını verdiysen rabbim yardımcın olsun şu mübarek aydaa...

Kayracım şu anki psikolojini çok iyi anlıyoruz zaten senin durumunu çok iyi anladığımız için zaman zaman kendi fikirlerimizi söyledik ama bu konu çok hassas olduğu için bizde sen gibi vicdan muhasebesi yaptığımız için çoğumuz pek yönlendirme taraftarı olmadı ama hep duacınız senin için inan bak iççtenlikle söylüyorum...ınan bu günlerin gececek bitecek zaten ileriyi görmüş yada tahmin etmiş olsak bu kadar sıkıntıyı çekermiyiz...

Şunuda unutma rahatlaman için söylüyorum Allah korkusu olduğu için böyle bocaladın..Allah affedendir bağışlayandır....Sen ne karar alırsan al rabbimizin sana verdiği akıl mantık ve duygular ıışığında yol alacaksın...
bizi habersiz bırakma bir kaç gün tabiki uzakktan takip et kafan çok karışıyor zxaten burda da daha beter karışıyordur...

ne dıyoon ya kayra.................ne ozuru ya.............bu sıkıntılı gunlerını burda bıze yazmıcanda kıme solıcen ...........senın durumun tabıkı kolay degıl...............ama ınanıyorum hersey yoluna gırecek...............senın kararuın ıyı olacak ne olursa ols...........lutfen böle duşunme ya..............hem benı yalnız bırakmıcan soz vermıştın basta...............burda beraberız ınşşşşşşşşşşşşşş ...............bol dua.................bol sabır guç ve kuvvet.......................

canım sorunlar paylaştıkça azalır biz hiç şikayetçi değiliz sadece senin iyi olmanı istiyoruz her zaman yanındayız hep duamızdasın bizler birbirimizi daha iyi anlarız canımkendine iyi bak kafanı dağıtmak için istersen bi kaç gün girme ama sorunlarını tek başına yaşama paylaş hafiflesin

sana katılıyorum canım

ben geldim kayracım çok üzdün beni yaa ne demek onlar biz iyi gün dostumuyuz sakın gelmemezlik yapma aklım sende kalır

selinus inceliycem canım verdiğin linki sağol

naber nilloşşşşşş durdumu hapşurman

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kayraaaaa nerdesin canım,umrarım çekip gitmemişsindir gerçekten..
Burda yeri geliyor aynı kişinin bi karın ağrısı için dertleniyoruz,
kimisinin cinsiyetlerinin sevincini paylaşıyoruz,
daha aklıma gelmeyen pek çok iyiyi ozru konuşuyor dertleşiyoruz,
kimse de kimseyi omzunda taşımıyor,evinde bakmıyor sonuçta,yük ne demek,
gitme,yaz,ne olursa olsun burda menfaatsiz birbirinin derdi için dua eden samimi insanlar var,
yaz rahatla bizi de merakta bırakıp üzme canım lütfeeeennna.s.

pitosuuum nasılsın canıımm,
çok meraktayıminasıl gidiyor,bir ağrın sızın var mııı?

hymry tatlım iyiyim şükür bir iyi bir kötü desem daha doğru olur arada sancı ve kasılma hissediyorum ama şükür devamı olmuyor bebişlerimin hareketleri azaldı sanki iki gündür yarın erkenden gidicem inş dr umarım bişey yoktur yer daraldığı için yada uyuyorlardır
sen nasılsın minişler nasıl sorun varmı

canım iyiyiz hamdolsun,sancılarımız hastaneden sonra durdu diyebilirim,yani günde bir kaç kasılma oluyor ama sancı denemez yani..
canım bizde bile yer kalmadı yazık artık yavrulara,sizin daha da zor tabi,doktorun muhtemel doğum için nasıl bir tarih veriyor,hani üçüzlerde farklıdır diye soruyorum,kiloları nasıl yavruların?
Ciğer geliştirici iğne oluyormusunuz siz de?

ciğer geliştirici iğnelerimi oldum canım 3 kez 2 doz yarın dr gidince konuşucaz doğum günü vercekmi bekliycezmi diye şahsen dr 33 . haftaya gel yeter demişti ama ben 34 olsam diyorum bari bebişlerim 31+4 te 1600 1400 civarındaydılar şimdi bilmiyorum nst ye giriyorum genelde girince sırt üstü yatamıyorum hemde gözükmüyorlar artık çabuk bakıp çıkıyorum ugs den sizede maşallah size bişey dedimi dr ağırlaştınmı sende çok

Hymarry seni arıyorum bi bakarmısın canım göztepe medical park serdar bey le ilgili yardımını bekliuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…