esra cım bir tek doktor demiyorki. önceden doğumu yaptıracak olan doktorum diyordu. şimdide istanbuldaki tüpbebeki yapan arıyor sürekli... ikiside takibimi ve doğumumu kabul etmiyor mucize olur diyolar....
3 embriyo koyuldu. ama biri bölünnce dört oldu.....
canım sorunlar paylaştıkça azalır biz hiç şikayetçi değiliz sadece senin iyi olmanı istiyoruz her zaman yanındayız hep duamızdasın bizler birbirimizi daha iyi anlarız canımkendine iyi bak kafanı dağıtmak için istersen bi kaç gün girme ama sorunlarını tek başına yaşama paylaş hafiflesinistihareye yatamam kendim ne istiyrsam onu görürüm. psikolojik olarak yani.... şimdi bebekleri aldırmaya gönlüm razı olmuyor evet ama 2 çocuğu aldırmayıp 4 çocuğunda hayatını tehlikeye atmakta büyük günah. onuda düşündüğüm için bu durumdayım ben. aldırmıyorum desen kim ne karışır. gitmem bu ay doktora olur biter. 4. aydan sonrada kimse bişey yapamaz. önemli olan duygularımla mantığımı ayrı tutabilmem. duygularım kalsın diyor .mantığım aldır. bazen öyle düşünüyorum bazen böyle tabi birde çevrem etkiliyor. işte ben bocaladığım zaman sizleride kendimide üzüyorum..... bu nedenle;
TOPİKTEKİ VE ÇOĞUL GEBELİK BÖLÜMÜNDEKİ TÜM ARKADAŞLARDAN SORUNLARIMLA SİZLERİDE ÜZDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM... BANA DUA EDEN VE BENİMLE DERTLEŞEN TÜM ARKADAŞLARIMADA TEŞEKKÜR EDİYORUM...AMA BU BÖYLE OLMAYACAK ÇÜNKÜ BURADA BULUNMA AMACIM HAMİLE ARKADAŞLARIMIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIP ONLARLA HOŞ SOHBET VAKİT GEÇİRMEK. AMA TOPİKTE MALEEF HOŞ SOHBET GİDİP SADECE BENİM MEVZUM KALDIĞI VE ARKADAŞLARIMDA HEP BU KONUYLA KAŞI KARŞIYA KALDIĞI İÇİN.BENCE EN İYİSİ BUGÜN KK. DAN ÇIKIŞ YAPIP BU MESELE SONUÇLANANA KADAR GİRMEMEK...
BANA SADECE DUA EDİN. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. DIŞARIDAN TAKİP EDECEĞİM TABİ..... DOĞURCAK OLANLARI....VE DÖRDÜZ GEBELİK BÖLÜMÜNDEKİ BENİMLE AYNI KADERİ PAYLAŞAN İKİ ARKADAŞIMI...... ALLAH EVLATLARINIZI HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH......
Kayracım şu anki psikolojini çok iyi anlıyoruz zaten senin durumunu çok iyi anladığımız için zaman zaman kendi fikirlerimizi söyledik ama bu konu çok hassas olduğu için bizde sen gibi vicdan muhasebesi yaptığımız için çoğumuz pek yönlendirme taraftarı olmadı ama hep duacınız senin için inan bak iççtenlikle söylüyorum...İnan bu günlerin gececek bitecek zaten ileriyi görmüş yada tahmin etmiş olsak bu kadar sıkıntıyı çekermiyiz...
Şunuda unutma rahatlaman için söylüyorum Allah korkusu olduğu için böyle bocaladın..Allah affedendir bağışlayandır....Sen ne karar alırsan al rabbimizin sana verdiği akıl mantık ve duygular ıışığında yol alacaksın...
bizi habersiz bırakma bir kaç gün tabiki uzakktan takip et kafan çok karışıyor zxaten burda da daha beter karışıyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?