z Anneleri biz de burada bulualm

iyim pitoşcum öğlene kadar durmak bilmeyen bir hapşırık burun akıntısı şükür geçti bişi değil korkuyorum doğumu tetiklicek diye ....

sende iyimissin bir ara ses gelmeyince artık gözümüz senin üzerinde :))

canım bayaa ağırlaştımmm,,
31+4 te hastane çıkışında bir bebek 1890 gr,bir bebek 1820 gramdı,her geçen gün ve hafta kilo alıp büyüyorlar sanırım ve ben gittikçe ağırlaşıyorum,Allah sizin de yardımcınız olsun arkadaşım..
33.hafta da alınıyor demek ki,ama bir şikayetin yoksa bekle bence de ve bu isteğini de doktoruna söyle,çünkü bu haftalarda hızla kilo alıyorlar,bizim içimizde bir gün fazladan kalmaları dışardaki bir haftadan daha kıymetlii,sonuçta bir şikayetin de yoksa neden beklemeyesin dimi..

Hymarry seni arıyorum bi bakarmısın canım göztepe medical park serdar bey le ilgili yardımını bekliuyorum....

nerde arıyorsun beni arkadaşım hihihii,önce arkadaş olalım,sonra tam olarak hangi konuda soruların varsa özelden yazışalım canım,
elimden dilimden gelen bir yardımım olursa ne alaaaopuyorumnanaktan

pitoşş nsty ve usg giderken yastık götür ben öyle yapıyom bir nevi işe yarıyor canım gçeen bende usg de çatlıyvercektim

nerde arıyorsun beni arkadaşım hihihii,önce arkadaş olalım,sonra tam olarak hangi konuda soruların varsa özelden yazışalım canım,
elimden dilimden gelen bir yardımım olursa ne alaaaopuyorumnanaktan

canım tanışalım tabi ben göztepe medical park hastn serdar beyi araştırırken birden seni gördüm daha doğrusu bazı arkadaşlar pek memnun değilken sen gayet iyi ve olumlu anlatmışsın diğer topikte yani sonra baktım çevrimiçisin ve bu topiktesin yardım edebileceğini düşündüm özelden mesaj atmak istedim fakat açık değil sanırım yarın gidicem serdar beye hikayeme birazdan devam edicem ....kaydirigubbakcemile5

iyiyim nilcim halim yoktu pek bugün yuvarlanıp durdum ayy herkesin gözü üzerimdeyken doğuramam ben :) demek alerjik bişeydi iii bari geçmesine sevindim nil benim bebişler nerdeyse hiç oynamıyor yarın gidicem pzrtesiyi bekliyemem ben sence uyuyorlarmıdır

hymry maşallah talım bayağı tombik olurlar ozaman haklısın beklemek n iyisi bakalım yarın muayne sonucu ne olcak allah seninde yardımcın olsun

başımın altına nefesim tıkanması daha kötü

birde ordaki hemşire nsty yanda durabilirsiniz dedii bilmiyorumki ne kadar sağlıklı ölçüm alınır o nstde bel olayına katlancz artık şurda kaç kere girecezkii

Benim de yarın muayenem var,tabi canım bizim kilo durumumuz tekil gebeliklere,senin durumunda bizimkilere benzeyemez,kolay değil,bir karında 3 bebek sıkış tıkış,iyice büyüdüler,senin bebeklerin kiloları da harika canım 3 bebek bu,,
belki de doktorlar bu yüzden daha fazla tutmak istemiyorlar,bu da var..

pitoşcum bebişlerin senin maşallah büyüdüler kendilerini kurtardılar yer kalmadı hareket edecek inan benimkilerde aynı hele ortadaki hiç hareket etmiyor artık çok yavaşladı seninde normal ama sıklaştır s ende artık

hadi kızlar yarın güzel haberlerle bekliyoruz bende salı gidicem...

inş kızlar hepimiz iyi haberlerle döneriz hymry arada uğra tatlım

pamukşeker ordamısın nerelerdeydin nasılsınız

evet ya geçen günde pitoşla benim aynı gündü ama hanfendüüü akşam gidiyor hastaneyee ::))

delikafadulden eee okadar ayrıcalığımız olsun nede olsa hastabakıcısından kantincisine kadar herkes kankim oldu

çok haklsn biz tanmyoruz onlar isimlerimizi biliyor ben artık utanıyorum hemşirelerin isim kartlarna bakıyom ezberliyom:)) ayıp olmasın diye onlar benim adımı biliyorlarr

bu arada bu hapşırık başladı nezle desem nezle değğil polen desem polen yokkk araştırdım hormonlardan oluyormuşş pesss yani peesss hapşırırken karnım acıyorr yaa

Hepinize Maasaallah Arkadaslar.....
Sizleri hep imrenerek takip ediyorum Allahim insallah banada ikiz veya ücüz nasip eder...
Tehlikeli olacagini bilsemde istiyorum...
Merak ediyorum bebeklerinizin cinsiyoeti ne olacak acaba???
Allah tez zamanda saglikli bir sekilde bebeklerinizi dogurmanizi nasip etsin...

selam canlarım... hamişler nasılmış bakalım... ben doğurdum kurtuldum rabbim hepinize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Günaydın kızlar.
Hepinizin iyi olmasına sevindim.Pitos inş. kontrolün iyi geçer,gelince yaz hemen.
Nil sanada geçmiş olsun canım,zaten bütün aksilikler bizi buluyor.Geçmiştir umarım hapşırığın.
Muallim sen nasılsın canım

canlar günaydın

pitos maşallah sen ilerledikçe ben seviniyorum bugünde hayırlı haberlerle geliceksin inşallah

nil cim sanada geçmiş olsun sorma o hapşuruktan bendede var arka arkaya 6 kere bile hapşurduğum oluyor karnımı tutuyorum hemen geçer inşallah bugün seninkide ..

Kayra canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla atlatırsın bu süreçleri inşallah sende..

lotus papatya muallim sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım

selammmmmmmmmmm sekerım sagıol canım ıyıym sukur.....................papatyacım ıyım sagol canım pazartesı serkaj olıucak azcık tedırgınm....................oraya yatmak zor gelıyuyoooooooooooooo..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…