z Anneleri biz de burada bulualm

slm mehlikacım..yazılanları şöyle bi okudum da sanırım doğumu en yakın olan sensin..rabbim yardımcın olsun.bize de dua etmeyi unutma..

slm erguder hoşgeldin kızlar ben iyice karıştırdım kaç üçüz hamilemiz var bahsettigim şekilde liste yapmasını bilen yokmu hani daha sonra eklemeler yapabilecegimiz ben biilmiyorum mehlika sen biliyormusub

Hosgeldin Ergüder,
benimde yarin 17 haftam doluyor insallah, güzel bir tesadüf demi? Allah buradaki herkese güzel hamilelikler gecirmek nasip etsin.

valla nasil imreniyorum size kizlar hep uzaktan takip ediyorum dogum haberleri aliniyor yavas yavas insallah diger hamislerimizde saglicakla alir kucagina pamuklarini ohhh vallaa rabbim banada nasip etsin insallah.cok sanslisiniz kizlar.kesinlikle yari yolda birakmayiniz umutlarinizi.doktorlar zorlasada bazi arkadaslar var siz dinenin rabbim kolaylik verecektir sizlere insallah.dualarim sizinle olcak canlar.

canım 2oğlum bi kızım var inşallh..şimdilik iyi bebişler ama dr.um benden telaşlı.miyon olduğun için korkuyorum diyor ve 5.ay sonunda hastaneye alıcam doğuma kadar diyor.hep merak ediyorum üçüz bebeği olanların hepsi enine boyuna hatunlar mı diye:)
allah yardımcımız olsun..inşallh hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza..

Hosgeldin Ergüder,
benimde yarin 17 haftam doluyor insallah, güzel bir tesadüf demi? Allah buradaki herkese güzel hamilelikler gecirmek nasip etsin.

gerçekten güzel bi tesadüf:)duana canı gönülden katılıyorum..inşallh güzel geçiyordur hamilelik..

slm erguder hoşgeldin kızlar ben iyice karıştırdım kaç üçüz hamilemiz var bahsettigim şekilde liste yapmasını bilen yokmu hani daha sonra eklemeler yapabilecegimiz ben biilmiyorum mehlika sen biliyormusub

hoş bulduk aynurcum..en tecrübeli annemiz sensin sanırım:)yardımlarını bekliyoruz..

Erguder, hoşgeldin canım.İnşallah sen de güzel bir hamilelik geçirirsin. Evet canım doğum sırası bende.Yarın randevum var.Bakalım ne dicek dr um.Çaktırmadan beni bekletmek için elinden geleni yapıyo.Ama sağolsun çok iyi bir adamcağız. Biz tubayla beraber gidiyorduk ama onunkiler acele etti. İnşallah sen ve diğer hamile arkadaşlar da bugünlere kadar sağlıkla gelir.:1hug:

sela canım nasılsın iyimisin. seni tebrik ediyorum. maşallahh vallahi.
inşallah bizlerde snin gibi dayanıklı çıkarız.
Allahın izni ile sağlıklı sıhatlı kucağına almanı diliyorum bebeklerini.
Göbeğin çok büyüdümü. çatlakların falan varmı.

Aynurcum, ben bi deneyim dedim ama beceremedim.Haftamzı yazmak anlamsız, çünkü ilerlemicek.Ancak herkes muhtemel doğum tarihini ve sat ı söylerse öyle bir liste yapılabilir.Örneğin;
mehlika 24 haziran...............................30 Mart gibi
Kızlar sayımız az zaten isimlerinizi de yazsanız daha rahat olur.

Açelya, canım ben de sizin için dua ediyorum.İnşallah beni bile geçersiniz.Ben ocak ayını görürmüyüm diyordum.Çok şükür şubatı bile gördüm.Sakın stres olmayın canım.Üçüz gebeik diye durumunuzu abartmayın, rahat olun. haddim olmayarak bazı önerilerde bulunuyorum ama bunlar faydasını gördüğüm şeyler, buyüzden paylaşmak istiyorum.
Benim göbiş 30. haftaya kadar prüzsüzdü, 30. haftayı geçmiştim,bigün sabah bi kalktım harita olmuş. İlk çatladığında acıyo ama şimdi alıştım.göbeğim şimdi hergün biraz daha büyüyo.profilimde resimlerim var ama son halim yok.yarın son halimi eklerim.

Açelya, canım ben 30. haftaya kadar çok rahattım.evde herişimi yapıyodum.20. haftalarda pazara bile gidiodum.Ama tabi dikkat ettim hep.Ağır kaldırmadım.Bide canım bence tek püf noktası, insan yorulduğunu bilir.Yorulduğum an hemen geçip biraz uzanırdım.Dr um bana başından beri hiçbir kısıtlama getirmedi.Sadece yorulma dedi.tek kendi kafamdan dikkat ettiğim şey arabaya pek binmedim.30. haftadan sonra karnım birden çatlayınca ağrılarım oldu çok, bıçak kesiği gibi.O zaman biraz fazla yattım, bu kez sürekli iki yanıma yatmaktan kemiklerim ağrıdı çok.yaklaşık 20 gündür annem yanımda hiçbiriş yapmıyorum artık.çoraplarımı, iççamaşırımı annem yada eşim giydiriyor.Yatakta eşimin yardımıyla dönüyorum.ama çok şükür normal bunlar şimdi.sonuçta uzun bi süre çok rahattım

canım şimdilerde genelde yatıyorum.çok nadiren oturuyoum.merak ettiğin şeyleri cevaplamaya çalışırım.

çoğul gebelikte yapılan ilk test ikili test mi..İkili test ..veya üçlü test mi yapıldı size..Bu test sırasında ense kalınlığına...vs. bakılıyor sanırım..Bilgi verirseniz sevinirim..

Mehlika cim bu liste nasil nereye yaziliyor, eger buraya yaziliyorsa bende kendimi ekliyeyim.

Handan ................28 Temmuz 2009

Alllah yardimcin olsun, sen dayaniklisin ama unutmaki ne kadar cok dayanirsan bebeklerin icin o kadar iyi. AFERIN SANA!

çoğul gebelikte yapılan ilk test ikili test mi..İkili test ..veya üçlü test mi yapıldı size..Bu test sırasında ense kalınlığına...vs. bakılıyor sanırım..Bilgi verirseniz sevinirim..

selam . ense kalınlığı ölçümü yapılıyor ana ikili test yapılamıyormuş çoğulda.
üçlü test yapılıyormuş. ben böyle biliyorum. yarın bebişlerimin ense kalınlıkları ölçülecek.

ADI DOĞUM TARİHİ VE DURUM
Aynur............................................3 Erkek
Özlem..........................................2 Erkek 1 Kız
Tuubay........................................ 3 şubat. 2 kız 1 erkek
Mehlika........................................30 Mart
Handan .................................... 28 Temmuz 2009
Açeyla........................................6 Eylül
Erguder/hatice...............................26 Temmuz
Seybay.......................................
Edika..........................................
Aussie..........................................

Son düzenleme:
evet arkadaşlar liste yapalım doğum yapanların durumlarını
beklemede olanların muhtemel doğum tarihini yazalım.
ben birşeyler yazmaya çalıştım. sizlerde kendi isminizi doğum tarihinizi ilave ederseniz güzel bir liste ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…