z Anneleri biz de burada bulualm

Allah sizede nasip eder inş sizide burda görürüz :))

selam canlarım... hamişler nasılmış bakalım... ben doğurdum kurtuldum rabbim hepinize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Allah uzun ömürler versin bebişlerinize kaç haftalık doğum yaptın kuvezde kaldılarmı kaçar kilo doğdularr valla bunlar fix sorularımızz :)))

sağol canım şimdi uyandım bakalım gelecekmi ama kulak burun boğaza gitmem gerekecek sanırım

evet pamukşekerim karnım çok acıyor korkuyorum yoksa hapşır sal gitsin sorun değilde hem rahatlıyorsun :))

günaydın canım iki gün sonra cesaretlenirsin hastanede öyle oluyor yaaa valla ben kendime kızdım haksızlık etmişim boşuna çok korkmuşum diye ...

he bide ayılırken ağlamaya başladım dikiş öncesi bişey canımı sıkmıştı kızmıştım onun etkisi kalmış :)))

eşimi görünce çocuk gibi ağladım yaaa :kedi:

ınş nılım cokkk sagol.................bende atlatır devam ederım ınşşşşşşşş canım nasılsın ınş doğuran yokkkkkkkkkkkkk

canım ben bugun uykusuzum gece çok kasıldım ama ağrı olsa hemen gidicem ağrı yok ilerleyen saatlerde uykuya gidicem inş uyuyabilirim böyle uykusuz kaldımmı enerjim ve elektriğim negatif oluyrrr

sabah yoklaması ypalım

pitoşşşş lotusssssssss doğurmadınız demii içimde sıkıntılar vardııı aman haaaa ...

kıslar bu hapşırık olayı bende hamileliğin başından beri var. her sabah 6-7 kez hapşırmadan yataktan alkamıyorum. burnum tıkalı oluyor ve gidiklanıyor. gebelikle mi alakalı acaba. alerjik bi bünyem var acep hamilelik alerjimi yaptı banakaydirigubbakcemile3

doğurmadımmmmmm delikafadulden
günaydın kızlar bugün geç kalktım biraz akşam uyutmadı cadılar dr 13.30 gibi gitmeyi düşünüyoruz inş bir an önce gitsem rahatlıycam görürsem o gazla bir hafta daha doğurmam sanırım :) gelince geçmişi okuyup ayrıntılı yazarım inş herkes iyidir öpüyorum sizi allaha emanet olun

Sende Allaha emanet ol ( sizdeee) aynen bende hiiçç uyuyamadımm karnım taş gibi oluyor yaa gitsemmiki diiye düşünüyorumm....

inş iyi haberlerini bekliyoruz canım

uff gidemedim kızlar eşimin işi var sanırım 4 gibi anca gideriz oda bişey çıkmazsa yoksa pzrtesiye kadar nasıl beklerim
nill kasılmalarınmı var canım eğer çok ritmik şekilde kasılıyorsan git bence illa sancı olması gerekmez
muallim tatlım sters olma ne olur yaaa çok basitmiş deyip sevincen bende çok kişiden duydum çünkü herkes kolay diyor

papiş tatlım sen ve saz ekibin nasıl:)
pamukşekerim seni gördüğüme sevindim bende sağol tatlım dua edinde hayırlı zamanda gelsin minişlerim senin bebişler nasıl

bgn biraz iyi azaldı ama gece çoktu ritmik derken benim uzun sürüyor kasılmalarım taş gibi oluyor karnım akşama kadar beklicem

inş bişi çıkmaz pazartesiye kalmazsın bu cumartesi pazar oldmuu bana bişi oluyorrrr tatilll ondanmı acabaaa

lotus canım nerelerdesin kaşıntıların ne durumda benim hafifledi sebametin losyonunu aldım avil filan hikaye fayda etmedi aklıma geldi yazayım dedimm

kızlar birde yceylan vardı topikte oda yok yaa

tatlım benim düzenli şekilde oluyordu yani kısa aralıklarla kasılıyordum benimki sancıyla geliyordu ama ondan daha rahat anlıyordum benlede dalga geçiyorlar canım sıkıldıkça sancılanıyormuşum diye :)

gidersiniz inşalalh pitosum yoksa aklın kalır pazartesiye kadar o dalgayı eşim benlede geçiyor pc nin başına geçince unutuyomuşum ağrıyı sızıyı :)

bizde iyiyiz pitosum kasılmalar var ağrılar var şükür bunada bayramı bi atlatsak hayırlısıyla.. ay senin bayramda miniklerin yanınd aolucak inşallah hayırlısıyla dimi bayram şekeri filan almanıza gerek yok minişlerden şekeri olurmuu opuyorumnanaktan

nilcim gidip gelince haber ver bizede bendede o kasılmalardan var şiddetle bende neden oluyor diye merak ediyorum inşallah önemli bişeyden değildir..

kızlar birde az önce okudum eli ayağı şişen bi arkadaş tekil gebelerden erken doğum yapmış bu neden olmuş olabilirmiki benimde şişiyor bir haftadır bomba gibi ayaklarım ellerim

ınş pıtoscum olur gelır yazarım buraya pazartesı ınş canım............aman dıkkat edın kasılmalar onemlı...............sıklasmasın kızlar................bekleyın daha............bayramda el opcenız daha ....................paralarıda cukkalayın ha cocuk basına 100 alın ben ıstıcemmmmmmmmmdelikafadulden

pembişim kasılmalar sancılar beni çok korkutuyor du artık zaten normal karşılıyor dr da sorduğumda kasılmaları rahim zorlandıkça kendini sıkar dedi serumlarla yumuşatıyorlardı rahimi çok dikkat etmek gerek allah korusun canım el ayak şişmesi bazen preemlaksi yani gebelik zehirlenmesi habercisi olabilir mutlaka dr söylemelisin düzenli olarak tansiyonunu ölçtürmelsin tuzludan uzak durmalısın dr mutlaka bunları söyliycektir ama sen yinede dr ara yada bir git istersen

evet inş kuzularım bayramda benimle olucaklar el öpmeye getircem üçü bir yerdelerini hazırla teyzesi :)

muallimcim inş canım rahat geçicek
bebe başına 100 mü anammmm niye ben düşünmedim sahi sülalede genişşşş ayy ne heyecanlııı

ınş canım............... kız ısteyın para lazım zatenbırıktırelım alırız bıseyler hemıde cocuklara verırken bızde gırelım sıraya...........ama işin ılgıuncı her bayram cocuklara para dagıtan da benım esımdır.................kımse vermez yok dıye...........delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…