z Anneleri biz de burada bulualm

pamukşekerim doktoruma göre kasılmalar normal ama o günden bu g une sanki arttı hele dün ben bebek poposunu dayıyo sandığım seyin kasılma olduuğu öğreninceye kadar

pamuk canım sen magnezyum almıyormusun?? eğer almıyorsan hemen doktoruna söyleyip başlamalısın
benim o şişlikler 5, ayda başladıydı ben şimdiden böyleyse yandım diyordum magnezyumu içmeye başladım indi ama ben hiç bir şey yapmıyorum annem bakıyor bana oda bu hafta gidicek kaynanam gelicek ayakta filan kalıyorsanda etkisi olur 5, ayda ben geziyordumm yolculuğa bile çıktıydımm şu an yakında doğurcam çok şükür şişliğim yok olsada min seviyede belli olmuyorr ....

banada doktorum tansiyon ölçtür dedi bu hafta dikkat dedi ama ben üşengeçliğimden gidemedimkiii pppffff

o kasılmalar ben de hep oluyor kızlar korkmayın kafaya taktıkça daha fazla oluyor tabi yine de dr.a sormakta fayda var ben de kontrole gidicem az sonra grşrz fıstıklar...

selametleee .... :)) iyi haberlerini bekliyozz

100 ytl duyunca pek sevindi hatun :)))))))))

aslında süper fikir ama

papıs naber kız selam sabah yokkkk

İyiyim muallim sağol canım.Valla fazla giremiyorum şu sıralar yine.Allah'a şükür bir sıkıntım yok şimdilik.
Sen nasılsın?Serklajı inş. sorunsuz bir şekilde atlatıcam muallim.İnan bana hiç umduğun gibi olmucak,çok kolay geçicek.Sonuçta herşey bebişler için :teselli:

merhaba kızlar.

sonunda yeni evime int. bağlandı ve soluğu burda aldım. ben kısaca bi anlatayım kendimi önce. 5 şubat tarihinde üçüz doğumumu yaptım ve şimdi 7.aylarını doldurmak üzere olan 2 kızım 1 oğlum var. hamilelik sırasında sürekli takip ediyordum ama sonra doğum oldu eskisi gibi giremedim. sonra da taşındım ve tekrar int. bağlatmamız epek sürdü. ama aklım hep burdaydı. aramıza bir çok yeni hamişler katılmış ama ben giremeyeli çok oldu.epeyce sayfalar ilerlemiş. çocukladan hepsini baştan okumam imkansız. biri bana vaktini ayırıp hamişlerimizi anlatabilirse çok sevinirim. gördüğüm kadarıyla çok iyi haftalardasınız. dualarım sizlerle. paylaşacağımız çok şey olacak diye düşünüyorum. öptüm sizleriiii.......

Tubacımmmmmmmmmmmmmmm çok özledim seni.Görmek umuduyla hep geliyordum.Nasıl bebişler? benimle ilgili gelişmeleri özelden yazarım tatlım.1 yıllık ücretsiz izin alabildin mi? ha bir de bu çok önemli benim için kalp atışlarını ne zaman duymuştun? kaç haftalıktı?öpüyorum güzelim.bebişlerini de...

papatya selam ,senınle bır haftalarımız bışey sorcam.kasık agrın oluyomu ben bıraz ayakta fazla kalsam oluyo.progestan kullanıyon mu nezamanna kadar kullanıcanı söyledımı dr.ayy çok mu sordum nee

slm canım. ben de çok özledim yaaa. bebişler iyiler şükür. yaramazlık yapmakla meşguller. mutlaka yaz ne var ne yok bekliyorum. nisana kadar izinliyim. sorunsuz aldım ben izni. yanlış hatırlamıyorsam 7 haftalıktım canım yaa. ama çok da emin değilim. tarihler konusunda eskisi gibi değilim maaesef

nıll selam canım nasılsın okuyorum da bıraz zorlaşmaya başladı sanırım yaşantın.ALLAH yardımcın olsun.bayramda 25 haftalık olucam evden çıkabılınıyomu nıll sen bılırsın.yoksa opulesı ellermı bana gelıcek merak eddyom

tuba sen kac haftalık doğurdun serkajın varmıydı sızler atlattınız masallah ınş darısı bızlere.............nasıl bakılıyolar ya ben tek bakıcam

32+5 de yaptım ben doğumu. 13. haftada serklajım yapılmıştı. ben ve mehlika daha hamişken aynur da bize diyordu bu günleriniz en iyi günleriniz doğumdan sonra herşey çok farklı olacak diye ama biz diyorduk ki aman ya hayırlısı ile bi doğuralım da ötesi kolay diyorduk ama öyle olmuyormuş gerçekten. sizler de şimdi bol bol yatıp uyuyun, uyuyamasanız bile dinlenin. hiçbirşeyi kafaya takmayın. allahım çok büyük. siz kendinizi yormadıkça ve dikkat ettikçe ve moraliniz yüksek oldukça,inancınızı yitirmdikçe bebişler elinize geliveriyor. dualarım sizinle. ama tek bakmak konusuna gelince sen şimdiden ayarla kendine yardım edecek birilerini çünkü gerçekten imkansız. hani hiçbirşey imkansız değildir ama ben de doğumdan önce tek bakmayı düşünüyorum şimdi 3 kişiyiz )))))))))))))

canım masallah ............kuveze gırdılermı.............haklısın ama böle tedırgın beklemekte cok zor..............evet bı yardımcı tutmam lazım..........nasıl benzemıyolar dımı............kolay gelsın sana darısı bıze ınş

Selam canım valla herkesin farklıdır benim dikişlerim var inan ben korkumdan 24 den bu yana çıkmadım sadece hastane için zaten ayakta kaldığımda belime ağrı gidiyor sen şansını dene ama inana yorulacak ve kendini eve atmak isticeksin :)
bırak sana gelsinler hediyelerlee :)))

yani kısaca canım gıçını kır oturrr :roflol: neyimize gezmek :))

babannem geçen beni aradı yavrumm kızımmmm bu zamana kadar gezdiklerin iki burnundan geldi dimiii diyiverdiii tüm safiyene haliylee :)))

merhaba tuba ben senin yazılarını okumuştum geçmişten bazı bölümlerdn inş bundan sonra sık sık uğrarsın canım paylaşırız birşeyleri irtibatı koparmayalım bebişlerinide sağlıkla büyüt demek 3 kişi abbooo yandık desene :)) ALLAH YARDIMCIN OLSUN

tubayy bu arada canım kuvez kaç gün kaldılar kaç kilo doğdular gene fix sorulara başladım ya:1rolleyes:

kızlarım 1460 ve 1640 oğlum da 1750 doğdu. kızlar 1 hafta kaldılar oğlum 2 hafta kaldı küvezde. kızlardan daha kilolu olmasına rağmen daha uzun kaldı. ağızdan beslenmeye alışamadı bir süre. şükürler olsun ciğeer geliştirici iğne olduğum için solunum prob. olmadı. ama kontrol ve dış dünyaya adapte olmalarını izlemek için durdular küvezde. birbirlerine hiç benzemiyorlar. bugün yeni fotolar ekledim. ama onlar da eski sayılır 2 ay öncesine filan ait. vakit buldukça eklicem yine. biz anneanne babaanne ve ben olarak bakıyoruz. çok gazlıydilar ilk 5 ay kabus gibiydi. şimdi geçti ama yine de tek bakmak imkansız çünkü ayakta sallanarak uyuyorlar. ay kızlar sizlere vermek istediğim o kadar çok fikir varki. benim yaşadığım orlukları yaşamayın istiyorum ama nerden başlıyım hangi birini söyliyim kafamı toparlayamıyorum. tecrübeli birinden bişeyler duymak insanı çok rahatlatıyor. sağolsun bize de aynur veriyordu fikir. inş. zamanla anlatırım. yada sizler sormak istediklerinizi sorun daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…