z Anneleri biz de burada bulualm

ay canım sağol yaa ben mesela şimdiden kucak yok sallamak yok hatta beşik bile almadım daha öyle yaparım diyorum ama tabiki istediğimiz gibi ilerlemez herşeyy değilmiiii ?!!!

pekkk dadlılarrrr yaaa resimleri gördüm tütütütü maşallaaahhhh

ya ben akıllı uslu olsunlar ınşşşşşşşşşşş dıyorum ...........tek nasıl bakıcam bakalım ancak bı yardımcı tutarım ............hayırlısı zor yanı napalım ...............ay cok tatlıdırlar ama adları ne............sutun yettımı.............ne kadar emzırdın................

eeeeeeeeee kızlar bence gelın beraber bı ev tutup ıkı yıl beraber bakalım.................kres gıbı.....................hayırlısı ya................

kucak yok olurmu öle akıllı ı kı onlar .............ama kucak konusunda alalım sevelım da ne zaman sevcez................ama sallamak olmamalı .............of hersey demekle olmuyooooooooooooo.................ınş gelsınler mecbur bakacak

anaaaaaaaa.......... o kucağa alıştırmamak, sallamamak konusunda benim düşüncelerimi bi bilseydiniz............. doğumdan sonra resmen annem ve kayınvalidemle savaş verdim ama malesef yenildim. elinde olmuyorki. durmadıkça çocuklar herşeyi yapıyon valla. inş uslu olsunlar yine de de siz başarın. o zaman tabi biraz daha kolay olur bakmak. bak bu konuda aynurun maşallahı var. çok güzel düzene sokmuş çocukları. ben beceremedim ;(((((( adları elif zeynep ve mert. sütüm sadece ve sadece 1 ay oldu. önce çok güzel geldi fakat pompayla alıp biberonla veriyordum. çok küçük oldukları için ememiyorlardı. gerçekten iyi süt vardı bol bol veriyordum ama 1 ay sonunda tık diye kesildi. hem bebekler emmedikleri, hem de uykusuzluk, yorgunluk ve stresle birlikte kesilmesi çok normal dedi dr. ilk 2 ay ben hemen hemen her gün ağlıyordum. çok zorlandım ben ya. inş sizin sütünüz çok olur ve kesilmez.

canım ınş rabbım kolaylık versın sanada bızede............zor tabı ya mıllet bı taneyle yıyo kafayı ............ıkıde degıl uç ............rabbım saglık afıyet versın cumlemıze

biz geldik öncelikle tuubay seni burda görmek çok güzel canım benim sizleri takip ediyordum öncedende yakından tanıyorum senide yani gelmen akıl vermen çok güzel olur valla sallama konusunda bende karşıyım ama bugün sallanılan anakucağı aldık babasıyla yani dediğin gibi sussunlarda ne olursa olsun diyicez sanki ben yiğenime baktım tek çocukla ağlıyorduk resmen kendimi düşünemiyorum artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanır

bizden haberlerde şöyle kızlar dr nedense erkenden firar etmiş bana nst çekildi bebişlerimin şükür kalp atışları iyi sancım hiç çıkmadı günden güne iyi oluyorum sanırım dr çarşambaya randevu verdi bakalım anne ve bebklerde sıkıntı varsa alırız yoksa devam demiş çarşamba inş tekrar gidicem dediğiniz gibi ben bu gidişle bayramı çıkarcam galiba ve delilik edip eşimle gezdim biraz bebişlere anakucağı aldık sonra göğüs pompası süt poşeti falan baktık ama almadık daha duruma göre dükkanın sahibi yaşlı amca benim üçüz olduğumu öğrenince kucağına alıp sarılcaktı nerdeyse ayy neler diyor duysanız hem şok oldu hem üzüldü eşime ev tel numarasını verdi bişey olursa beni arayın dükkanı açarım diye kıyamam ya ve yolda gören herkes dönüp dönüp karnıma baktı çok tuhaf hissettim ama ağlayarak nerdeyse arabaya zor attım kendimi çok yoruldum birdahamı töbeeeeeeeeeeee

kızlar ben geldim problem yok...büyümüşler biraz daha ...sonra yine girerim...

bebişlerin iyi olmasına sevindim unutma benden sonra sen geliyon herkes sırasını bilecek :)))

sen bu gidişle yılbaşına kalcan hem cocukların doğum tarihide güzel olsun 2010 :roflol:
maşallaahhhh sizeee

Tubacım serklaj zor bir işlem mi? genel anestezi mi aldın.Ayılman zor oldu mu?hastanede yattın mı o gün? ne kadara maloldu?Devlet ödedi mi?yoksa fark ödedin mi? öpüyorum.

kaydirigubbakcemile5 harbiden öyle olucak sanırım nilcim ayy şimdi bana çarşamba olmaz teyzesi anakucaklarını gördükçe heyecan yaptım yaaa

slmmmmmmm

tubaa hoşgeldin kızz valla çok sevindim bende diyordum kızlara tubaa yok mehlika yok kayıplara karıştılar diye özledim valla yav.bebişler büyümüş maşallah çokk tatlılar gaz problemleri bittiyse şu anda benim takdige geçebilrsin canım öncelikle kararlı olucaksın yataklarına yatır mamalarını yatakta ver loş ışıkta gözlerinin içine bakmadan emzik emiyorlarsa onuda ver çık biraz ağlamalarına dayanıcaksın istersen tek tek başla hatta yatırmadan önce pijama giydir hergün yatırmadan önce rutin şeyler yaparsan uyuma vakitlerinin geldigini anlarlar ben öyle başladım mesela:önce pijama sonra mama en son ninni olabilir ama uyumadan önce çok sesli oyunlar, oyuncaklar uykularını kaçırabilir.
Ben o sallamanın ne berbat birşey oldugu bilirim bende 2 ay kadar salladım sonrada bu işe bir dur dedim zaten ayaktan bırakır bırakmaz uyanıyorlardı allaha şükür başardım allahım sanada yardımcı olsun inşallah bundan sonra sürekli konuşuruz

muallimcim ben 5. aydan sonra yanlız bakmaya başladım ama ilk 5 ay birileri lazım canım gaz problemleri geçeseye kadar sonra yanlız bakabilirsin

aynurcum bende senin yaptığını yapmaya çalışıcam inş başarırım göğüs pompası kullandınmı sen kullandıysan hangisini kullandın bu arada bebişler nasıl uyudularmı

canim kiyamam ya valla uzaktan uzaga okuyorum ne yapiyonuz nasil gidiyor diye hamislik.sizin icin dua ediyorum.rabbim hepinizin muadini versin saglikli bir sekilde kucaginiza alin meleklerinizi.az kaldi insallah bu günlerde gececek.rabbim hepinizin yardimcisi olsun.

sağol feyzacım dua ettiğinizi bilmek bile çok güzel inş bebişlerim iyi olur rabbim herkesin evladını korusun kimseyi evlatsız bırakmasın

Tubacım serklaj zor bir işlem mi? genel anestezi mi aldın.Ayılman zor oldu mu?hastanede yattın mı o gün? ne kadara maloldu?Devlet ödedi mi?yoksa fark ödedin mi? öpüyorum.

bende serklajlı birisi olarak cevap vereyim ....
ilk önce özel hastnede yaptıracaktım o yüzden ipliğini dışardan 75 tl aldım
sonra ünv hastanesine gittim ipliğimide verdim başka hiç bir ücret ödemedim şu an gebelik takibimi yapan doktorum dikiş işlemini yaptı zaten doktorum o konuda (ameliyat vs) işin doçentiii

genel anestesi alıyorsun 10 dklık bişi 20 dk da çıkıyorsun ayılmanda o kadarkısa sürüyor bebişler olduğu için öyle ağır anestezi alamıyorsun onu dozunu ayarlıyorlar ve çıkışta acı hissetmiyorsun nede olsa dikiş gibi bir işlem değil rahim ağzını torba gibi büzüyorlar işlemden sonra serum alabilirsin kasılma önleyici o kadar 2 tane antibiyotik doktorun tedavi şekline göre.....
korkulcak bişii deil endişelenmeyinn

kaydirigubbakcemile5 harbiden öyle olucak sanırım nilcim ayy şimdi bana çarşamba olmaz teyzesi anakucaklarını gördükçe heyecan yaptım yaaa

ya ben öyle şeyler almıcam neden dersen pusetmidir nedir onlardan geldi bana zaten dışarı çıkarmam bebişleri kış geliyor aşıya gideriz bi o pusetler işimi görür onun yerine ilerde oto koltuğu alırım diyorumm ....

pıtos kız masallah...............nıl dedığın gıbı herkes sırasını bılsın ............yok öle erken doğurnmak ınşşşşşşşşşşşşşş tabı...............aynurcum ınş canım artık ılk altı ay yardımcı tutarım .................ınş rabbım yardımcımız olacak saglıklı hayırlı uslu akıllı olsunlar ınl............

nil tatlım bu araba koltuğu tarzında olanlardabn ama daha düz olabiliyor hemde sallanıyor hem öne arkaya hem yana doğru ufak beşik gibi işte bende puset banada geldi almadım zaten araba olmadan çıkamayız dışarı onlarıda pek kullanamıycaz sanırım dediğin gibi en iyisi otokoltuğu olur ozamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…