pitos ve lotus 41 kere maşşallah size. inş. 35. haftaları görün. çok seviniyorum böyle hem üçüz hamile olup hem de azimle ilerleyenleri görünce. pitoscum maşşallah 33 olmana rağmen sancın filan çıkmamış. allahım sabrını artırsın inş. ben nerdeyse 29. haftadan itibaren sancıyla devam ettim 32+5e kadar. benim hissetmediğim ama nstde çıkan yüksek sancılarım vardı ama nerdeyse 1 ay böyle böyle derken geçti. her 2 güne nstye bağlıyordu dr. çok stresli bi süreçti ya.
aynurrrrr. sonunda buluştuk ha? valla çok iyi oldu ya. inş. ben de deneyeceğim senin takdiklerini. yoksa böyle hayat geçmez gibime geliyor. genelde yatakta veriyorum mamalarını ama çok kalitesiz uykuları var ya. yarım saate uyanıyorlar mesela. zeynep ağzından emzik düştüğünde basıyor bağırtıyı. emziğe alışsınlar diye çok çaabalamıştım ama şimdi düşünüyorum acaba iyimi yapmışım yoksa kötümü diye. genelde 11 gibi uyuyorlar. o saatten sonra da ben bitiyorum zaten. kendime ayıracak hiç vaktim yok. sen aynı odada mı yatırıyorsun yoksa ayrımı? birbirlerinin sesinden uyanmıyorlarmı?
ay bi de ek besinlere geçtik ya o beni geriyor. sabah kahvaltı veriyorum ama yumurta yemek istemiyorlar. zorlayıp iyice soğutmak istemiyorum. en çok peynir ve domates yiyorlar severek ama yumurta da lazım. öğlen sebze çorbası, ikindin gibi yoğurt ve meyve, akşam da muhallebi veriyorum. sen nasıl başlamıştın? az yiyorlar gibi geliyor bana.yada abartıyorum anlayamadım. çorbayı mesela bir orta boy kaseyi nadiren bitiriyorlar. sen neler yapıyordun bu dönemde? seninkiler şimdi herşeyi yiyordur heralde dimi?
aybalacım serklaj hiç zor bişey değil. 10 dkda çıktım ve hemen ayıldım. ayılmam da zor olmadı zaten. az narkoz verildiği için. ağlayarak gitmiştim hastaneye ama hiç gerek yokmuş. sonrasında da hiç acı olmadı. sabah oldum ikindi çıktım. o gün biraz kanama oldu o kadar. hiç korkma. senden haber bekliyorum bak özelden yazacaktın ya. merakta bırakma beni.
bebelere hazırlık konusunda sizler baya hızlısınız kızlar maşallah. biz bu konuda çok yavaştık. öyleki kızların eve geldiği gün onları eve bıraktık ve beşikleri almaya gittik. fazla mı rahatmışız ne?!!!!!!!!!!!!! pompayı benim doğum yaptığım gün eşim alıp gelmiş avent. 2 küçük 2 büyük biberonu da vardı.elle pompalıyorsun. çok da pahalıya almış ama çok da iyi olduğunu söyliyemicem. daha uygun fiyatlara elektrikli, olanları var. elektrikli olanlar daha kullanışlı diyorlar. ama hala o biberonları kullanıyorum. gazı önleyen cinsten olanlar var ya onlardanmış. gerçekten işe yarıyor bence. ben cam olanlardan almıştım ve ilk başta onları kullanıyordum hani cam daha sağlıklı diye. bunların yüzüne bile bakmıyordum. sonra eşim duymuş gaz önleyen biberon diye bi bakalım dedi. gittik baktık ki bizim pompayla birlikte verilen biberonlar onlardanmış. eve grldim hemen değiştirdim ve etkisi de oldu.
beni en çok üzen bebeklerime aldığım kıyatleri giydirememek ve onlara uygun kıyafet de bulamamaktı. bana kalırsa kıyafet konusunda çok fazla hazırlık yapmayın. o kadar çok geliyorki anca bitiyor. ben normal kıyafet girdirmeye başlayınca zaman zaman gelenleri kontrol edip çıkarttım ve yarısı anca bitti. şimdi artık yaşına gelince giyebilecekleri şeyler kaldı. bebeklerim 7. ayı bitiriyor ve ben daha temmuz başında aldım kendim bişeyler. yazlık kısa kollu filan. mama ve bez konusunda o kadar çok masraf oluyorki, bir de kıyafet çıkmasın dimi. hediyeleri değerlendirirsiniz diye düşünüyorum. ay çok yazdım ağzım yoruldu. pardon ellerim
)))))))))))))