z Anneleri biz de burada bulualm

:kedi: tatlım sağolun ama dinazor yutmuştan beterim bu hafta dediğn gibi okadar olsun dimi evet her akşam kabus görüyorum desem yeri hepte kuzularıma bişey oluyor sanki allah korusun psikoljik olarak etkileniyoruz haliyle oyyy bende sevmek istiyorum küçük parmaklarını hehhh doğurasım geldi iyimi :CüvCüv:

evet canım ya o kabus gibi ruyalar olmasa ben bide etkileniyorum uyanınca etkisinden kurtulamıyorum klava: normal heralde yaklaştıkça oy oyyy .. dur az daha biriktir içinde sevgini sonra durmadan seversin uyurlarken uyanınca parmakları ayakları ufff bende agulaşmak istiyorum yaaaa

sağol feyzacım dua ettiğinizi bilmek bile çok güzel inş bebişlerim iyi olur rabbim herkesin evladını korusun kimseyi evlatsız bırakmasın

pitoşcum şimdi ilk sırada sen varsın.........senin hayırlısıyla dogumunu bekliyorum ve hep sana dua ediyorum........çarşambayada dua edicem......sonra sırasıyla diger kardeşlerde dua edicem......sizi çok seviyorum.......

evet nilcim. çoğunlukla üçü aynı anda ağlıyor çünkü biri başladığında diğeri uyuyor olursa uykusu bölündüğü için huzursuzlaşıyor ve o da ağlamaya başlıyor. birbirlerinin sesinden baya rahatsız oluyorlar yani. halbuki alışsınlar diye hiç kaçırmadım birbirlerinden. yani biri ağladığında öteki uyanacak yada o da ağlayacak diye alıp başka odaya götürmedim ama hala alışamadılar. nasıl olacak bundan sonrası bilemiyorum.
pitoscum çok dar zamanındasın. bunların olması çok normal. stresinde kilonda iyice arttı. ben toplamda 14 kilo almış olmama rağmen nefes bile alamıyorum gibi oluyordum. yatıp kalkamıordum. çok daralmıştım. olsun. sen keşke 2 hafta daha dur da bu daralmaların olsun canım. allahım yardımcın olsun sabret. evet eşlerimiz bizim bu zor hamilelik dönemimizde çok zorlanıyorlar. eşim de benimle birlikte stresli ve zor bi 7,5 ay geçirdi kesinlikle. ama napalım canım bir anda da 3 çocuk birden veriyoruz onlara olacak o kadar dimi.
ben süt poşeti filan almadım canım çünkü gerek olursa alırım 3 bebeğe yetsin keşke sütüm de bi de poşete kalsın diye düşündüm. bebekler küvezdeyken de hep biberonlarıyla götürdüm sütü.
kaşık maması milupanın pirinçli vs muhallebileri var ondan veriyorum. meyve pürelerini kendim yapıyorum. zaten püre şeklinde değil genelde kaşık yada çatalla ezip veriyorum. dr.umuz öyle alışsınlar dedi. püreyle alıştığında taneliye zor geçiyorlar, bırak biraz boğazlarına filan takılsın öksürsünler ama öle alışsınlar dedi. tam benim kafadan o da.

nmzyhn evet sırada ben varım canım ama tabi birileri beni sollamazsa ki bu hatalı sollama kapsamına girer ve cezası agır olur allah razı olsun dua ların için inan çok mutlu oldum birilerinin bir yerlede bizim için dua etmesi çok güzel rabbbim seninde hayırlı dualarını kabul etsin

mrhaba tuubay benimkilerin üçü birden ağlıyor şuan akşam diğer sayfaları okurken aynurun tavsiyeleri var dı onları uyguluyorum şuan geceden beri kıyamet kopuyor evde valla

evet şuan tekim birazda ağlamalarına ben izin veriyorum yoksa kucağa çıktılarmı hemen susuyorlar ne yapayım bilmiyorum oğlum nerdeyse uğunmak üzere öyle yapsan böyle yapsan olmuyor ne yapayım kızlar bilen yarmı yaaa .?????:bbo:

kız pamukseker sen yenı evlısın o zaman kız..........................bı yılın dolmadımı daha ya................hadı masallah................
yagmurcum masallah yegenlerıne ............cıok tatlılar ınş hatyırlısıyla bızde atlatırız bu gunlerıııııııııııııııııııııııı........................................

ayyy çok guzel maaşallah dun sen gıttıkten sonra gıremedım evde degıldım ama aklım hep sendeydı ne yaptın dıye neysekı bı kaçgun daha durucaklar.ALLAH hayırlısını vetrsın ınş

tubaa emine canım allah kolaylık versinnn ay ben doğurmucam vazgeçtimmm :)))))

pitoşum iyiyimm ma bugunde bel ağrım var sanırım yine bir kaç gram aldılar artık 10 gr bile farkediyor belim alışana kadar ağrıyor geceler aynen benimde kabus gibi geçiyor ama kasılmam azaldı gibi gidp gelecek bebişlerim eskidi gibi hareketli değillll yaa sıkıştılarr

ayy o üçüzlerr maşalalh kocamanlarrr benzemiyorlardaa zaten bizim üçüzlerrr üçüz değil aynı anda doğan kardeş sayılıyor :)))

muallimcimm canımm korkma stres olmaaaaa biliyorum gün yaklaştı ama streslndikçe eziyet olucak sana

tubaaaa canım sen sadece 14 kilomu aldınnn ay biz neden böyle kilo aldıkk karnımızaaa yaa tama vucttaa yok ama ben şimdi 20 kilo aldım dahada hızlaa alıyorum yaaaa

Kızlar arada takip ediyorum topiğinizi Allah güç kuvvet versin. ışiniz gerçekten zor. Hayırlısıyla sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

tuubaycım bende senin gibi bekliyim ozaman süt poşeti falan almıyım tavsiyelerin için sağol bebişlerin oldukça tombul görünüyor resimlerde maşallah sen nerde uyutuyorsun bebişleri beşiği nasıl aldın bende park yatak aldım bide mini anakucağı işte dünkü duruma göre alıcam artık

NıLCıM bencede bunlar tombullaştıkça biz ağırlaşıyoruz gram bile fark ediyor ben artık dönemiyorum en zor bu bide şu wc olayı neyse şükür sonlardayız bak sende 30 görmek üzeresin maşallah
ESRACAN sağol tatlım bende buraya giremeyince aklım hep sizlerde kalıyor herkesin iyi olduğunu görüncede rahatlıyorum sen nasılsın buarada yaramazlık yok dimi

tuubaycım 26 kilo aldım ben ama karnımda tüm kilolarım bacak kollar aynı hee bide nille dalga geçince burnum büyüyor bir kaç kilo eklewniyor ozamanda:) ben çok zayıftım bünyem şaştı senin karnın göğüslerin ne durumda dsarkma çatlak oldumu

burnumuzzzz büyüyorrr hamileyizz diyeee iştee kuzummmm :))) bu süt şeylerinden bende sona bıraktım doğunca inş artık ilk önce manuel olanlardan alırım denerim olmassaa elektrkli alırım diyorumm...

elitu tşklerr sende hamilesin yolun başında rabbim yardımcın olsunn....

pitoş bu arada bende çatlladım artıkk püüffffffffffff

pıtos ıyıyız bız canım bende bı akıntı sorunu var ama onuda dr um normal dedı.tabı yaşadıgım yerdekı dr. 5 eylulde ıst a asıl dr.uma gıdıcem oda normal derse rahatlıcam bakalım. sut poşetıyle ılgılı sterılızasyonda çalışan hemşire arkadaşıma sordum buzdolabı poşetıde aynı işi görüyo boşuna alma dedı.ben zamanı gelınce buzdolabı poşetı götürücem.

manuel için herkes kötü diyor ablamdada vardı fırlattı uyuz olup tabii istersen denersin çatlamaya başladınmı devamı gelir ben her sabah kalktığımda şok oluyordum tek tesellim kaşınmadı karnım off offf

nıl gezmek konusunda dedıgın dogru ama ben dogum yapmadan fırsatları degerlendırmeye çalışıyom. aılem 35 km uzaklıkta oturuyo ancak telle görüşüyoz.bahaneyle bayramda gıdebılırmıyım dıye duşundum ama ımkansız galıba.

kraft marka ellektrıklı pompa istoçta erbay bebede 77 tl.baya uygun geldı bana bugun baktım ınt.kargoda ucretsız

esracan senin için zor tatlım ailenin uzak olması belki onlar fırsat bulur seni görmeye gelirler dr ne diyor peki sordunmu

nilcim spectra diye bir marka gördük 220 tl iki göğsü aynı anda çekiormuş vs.. bana pahalı geldi ama eşim karta taksitli ve kaliteli deyince aklıma yattı diyor ben okadar pahalı olsun istemiyorum şahsen sütümde olmayabilir ozaman boşa gitmiş olucak bizde netten sipariş verelim ya kraftın stretilizatörde bulamadık bu arada neylizatör deyip bönlediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…