pitosum hayırlısıyla geliceksin 35. haftaya valla medarı iftiharımızsın maşallah . ee o kadar şikayette olacak dimi bende bile var bide korkularımız varya ondan bu şekildeyizdir sürekli ağlama hali.. bi doğsunlarda hayırlısıyla alırız cicişler yakışanı güzel geleni o zaman daha zevkli olur gerçi bez ve mamadan para artarsa :icecream: ay yaa sevesim geldi kuzularımı oyyyyy maşallah sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin kuzucukları
:kedi: tatlım sağolun ama dinazor yutmuştan beterim bu hafta dediğn gibi okadar olsun dimi evet her akşam kabus görüyorum desem yeri hepte kuzularıma bişey oluyor sanki allah korusun psikoljik olarak etkileniyoruz haliyle oyyy bende sevmek istiyorum küçük parmaklarını hehhh doğurasım geldi iyimi :CüvCüv:
sağol feyzacım dua ettiğinizi bilmek bile çok güzel inş bebişlerim iyi olur rabbim herkesin evladını korusun kimseyi evlatsız bırakmasın
bizden haberlerde şöyle kızlar dr nedense erkenden firar etmiş bana nst çekildi bebişlerimin şükür kalp atışları iyi sancım hiç çıkmadı günden güne iyi oluyorum sanırım dr çarşambaya randevu verdi bakalım anne ve bebklerde sıkıntı varsa alırız yoksa devam demiş çarşamba inş tekrar gidicem dediğiniz gibi ben bu gidişle bayramı çıkarcam galiba ve delilik edip eşimle gezdim biraz bebişlere anakucağı aldık sonra göğüs pompası süt poşeti falan baktık ama almadık daha duruma göre dükkanın sahibi yaşlı amca benim üçüz olduğumu öğrenince kucağına alıp sarılcaktı nerdeyse ayy neler diyor duysanız hem şok oldu hem üzüldü eşime ev tel numarasını verdi bişey olursa beni arayın dükkanı açarım diye kıyamam ya ve yolda gören herkes dönüp dönüp karnıma baktı çok tuhaf hissettim ama ağlayarak nerdeyse arabaya zor attım kendimi çok yoruldum birdahamı töbeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?