z Anneleri biz de burada bulualm

35 km bişi değil doktoruna sor ama yarım saatlik yol canım o bişi olmazz a.s

kraft marka ellektrıklı pompa istoçta erbay bebede 77 tl.baya uygun geldı bana bugun baktım ınt.kargoda ucretsız

hmm bunu bir araştıralım baya ucuzmuşşş....

diğer markalar daha pahallı geldi bana canım yaa avent vs krftınkini internetten almak lazım biz internetten alıcaz artık ayrıca araştırırsan nette daha uygun oluyorr böyle şeyler eşim benim geçen süpriz yapmış bana alt açma bezi takımı bebeklerin odasına süs ateşölçer tırnak makası bir tane cam biberon almışş

:asigim: eşin ne güzel süpriz yapmış nilcim maşallah evet en iyisi netten almak ben dün çarşıdayken iyikide yatmışım diyorum herşey çok güzel kesin iflas ederdik
öptüm sizi minişlerimi doyurmam lazım iç savaşa az kaldı

geri geldim bişey yiyemedim ya canım istemedi akşama alt kat komşuma (anneme ) davetliyiz acısını çıkarırız ozman nil doğumdan sonradamı k.validenle kalıcan bebişlere bakmak için peki nasıl çocuklara karşı yani bakabilirmi sence

muallimcim senin eşinin ailesi yaşlaılardır tahminimce ondan yanlız bakıcam diyorsun dimi ilk zamanlar birini tutarsın sonra sende aynur gibi yanlız bakarsın bebişlere

cevabın için teşekkürler canım.Hastanede kalman gerekiyor mu? bir de kanama falan oluyor mu?öpüyorum.çok teşekkürler.
a.s.a.s.a.s.

işlem sonrası o gün kaldım ertesi gün çıktım kanamam olmadı çook az lekelenme gibi bişi oldu ama kanama olsa bile normal diyorlar

yok canım benim ailem ve k validemler farklı şehirlerdeler onlar sırayla gelecekler mesela şimdi annem gidecek memlekete .. kayınvalidem gelecek ikiside genç olduğu için şanslıyım doığumdan sonrada ben evimden başka yere taşınamam bana ters öyle seyler babamızdan ayrı kalamayız :)) ayrıca gelen giden çok olurr ben rahat edemem bebekleriin ilk zamanları biliyorsun çok önemliii mikrop kapmamaları lazım çok hassas olacaklarr

çocuklara bakma konusunda alışcaz hepbirliktee :))) herkes acemileşmiş gibi görünüyor en cesaretli yine benim :)) ben diyorumkii gündüz 5 saat uyku uyuyabiliyorsam sorun olmaz

pitoscum bende medelanın pompasından aldım şu nilin ekledigi sayfadakinden tavsiye ederim manuel almayın hiç işe yaramıyor

tubacım üzülme canım bebişler yemediği şeyleri daha sonra yiyebiliyorlar benimkiler tarhana çorbasını içmiyorlardı şimdi bayıla bayıla içiyorlar ama yoğurdu ve yoğurt çorbasını sevmiyorlar valla ben sabah kahvaltı(yumurta sarısı,ceviz.tahin,bisküvi.1çeşit meyve şeftali, muz yada kayısı bal yada reçel ezilmiş zeytin)bunları katıyorum sıcak su yada süt ekliyorum kaşık mamasıyla kıvama getiriyorum yediriyorum öğlen çorba akşam yatırmadan gene çorba aslında burak pilavı falan yiyyor ama diğerleri hala yemiyor öyle çorba kolayıma geliyor bütün sebzelerden koyuyorum(patates,kabak.maydonoz,domates,havuç.irmik,tereyagı,soğan,sarımsak)bunların içine bulgur yada pirinç kıyma yada tavuk ilave ediyorum pişince üstünden ekmek ve zeytinyagı gezdiriyorum

tek çocuk olsa bizimle masaya oturur bizimle yemeye başlar ama kızlar 3 tane olunca böyle kolayıma geliyor valla napalım bizimkiler biraz daha geç alışsın zaten bebekken herşeyi tadarsa ilerde seçmeden herşeyi yerlermiş damak tadının alışması önemli aradada muhallebi yapıyorum canım

hıı bu arada canım benimkilerin hepsi ayrı odalardalar eger yerin varsa sende ayır tuğbacım çokk rahat edersin ben 3 aydan sonra falan ayırdım zaten zor uyutuyoruz birde uyanmasınlar dimii biraz geçince gene aynı odaya toplarız canım bende3 ay aynı yatırdım öyle alışsınlar diye ama olmadı şu an çok rahatımhem gündüzde biri uyuyor digeri uykudan uyanıyor falan aynı odada olmaz

emineydi sanırım kusura bakma aynı anda 6_7 sayfa okuyunca şaşırdım benimkiler bilgisayar açıldımı çıldırıyorlar bende rahat edemiyorum akşamları halim olursa açıyorum canım başlamışsın sende benim takdige vallaa biraz dayanıcan ağlamalarına bizimkiler kapı açıldıgı anda susarlardı bilirlerdi geldigimi ama emin ol gün gün dahada az ağlıycaklar karınlarının tok olduguna emin ol canım seninkiler kaç aylık aynı odalardalarmı?

kızlar hepinize tavsiyem ben park yatak aldım bu yıl izne giderkende götürdüm çokk rahat ettim tavsiye ederim

koltukta hastaneden koltuklarla çıkardık ve inanaılmaz rahat ettik hala kullanıyorum sanırım oğlanların resimlerinin arasında var eklemiştim ondan alın sağlık ocagı, hastane çokk raha oluyor gitmek ben onlara koyup birerde tülbent örterdim uyurlardı kucakta olmuyor hemde alışıyorlat koltuga bizimkiler şimdi bindilermi çıtları çıkmaz bilirlerki gezmeye gidecekler ben onları biraz daha kullanıp büyüklerinden alıcam iyiki almışız dedigim şeylerin en başında gelir durun foto ekleyeyim

Eklentiler

• $üçüzler 074.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $üçüzlerim 231.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 46
benim yürüyüşümden belli olmasa arkamdan kimse bilemezdi hamile olduğumu. top yutmuş gibiydim. herşey karnımdaydı. hastaneden eve geldiğimde tartıldım 13 kilo gitmişti bile. bana sadece 1 ilo kaldı ve tek bir çatlağım yok. bir tane bile çok şükür. hiç kimse inanmaz üçüz doğum yaptığıma. sarkma vs de olmadı tabi. sadece bebeklere almışım kiloyu sonrası çok rahat oldum. 50 ile hamile kaldım şimdi 51im.

Tavsiyen için teşekkürler aynurcum oyy ne miniklermiş bebişlerin yaaa o resmi görmemiştim :)

tuubay canım inana hevesle okudum yazını be okadar çok çatladımki anlatamam ama karnım çok büyüdü hele bu son hafta daha bir büyük oldu en büyük hamile pantolanları olmuyor ve öne doğru çok tuhaf büyük ihtimallede sarkıcam kilodan hiç korkmuyorum çünkü çabuk veren bir yapım var ve çoğu karnımda o kiloların eminimki

nilcim iyi bari şanslısın bu konuda insanın evi gibsi olmaz tabi bende hiç rahat edemem hele şu gelen giden muhabbeti beni şimdiden sıkıyor bizim millet sever öyle eline ağzına dokunmayı öpmeyi ama hiç heveslenmesin kimseye öptürmeye elletmeye niyetim yok allahtan eşimde annemde aynı fikirdeler bie nil serklaj yapılan dikişleri sezeryandamı alıcak dr bişey dedimi

ben 314 1 de doğum yaptım..ikiside küvezde kaldılar yaklaşık bir ay...şimdi 10 aylık olduk gayet sağlıklıyız.. gelişimimiz iyi.. doğduklarında her ikiside drun değimiyle parmak bebekti... şimdi tosun paşam diye seviyor..kızım cimcimem hep minyon...

tuba maşalalh benim ağzım açık kaldı yaneee biz öyle çatlarken sen böyle dedinya ayyyy maşallh sanaaa
bende kilodan korkmam eminim doğumda en az 15 oda en azz vereicem kilodur ammaa velakinn çatlağıda geçtiimm sarkma işi canımı sıkıyorr beee (((

aynurun gösterdiği koltuklar oto koltuğu değilmi iyi fikir anakucağına ayrıyetten para verilceğinee :)))

tatlım ne kadarlık hamilesin... yazında hiç çekilmiyor değilmi.. geçen yaz hamileydim neler çektim offf off

evet canım sezeryanda alıncak . benim bildiğim ama doktourma sormadım almassada alın deriim ikiişlem yapılmasın sonra değilmiii yaaa ...valla ben kaynanama gitmem dedim büyük konuştum ama bizim ev bitti oturma iizni alıncak öylee bekliyoruzzz bu tür evrak işleri sarkıyorr e buralarda soğumaya başladı hem kira ver hem yeni evin borcunu ödee belkide bir kaç ay kalabilirim bakalım zaman neyi göstercek oda mecburiyettenn buda yazıyı yazdıktan sonra konuştuk tesadüf :roflol:

gerçekten bu çatlama ve sarkma konusunda şanslıyım. benim annem de 5 doğum yapmış ama maşşallh karnı pürüzsüz nerdeyse. genetik olarak heralde. cilt yapısı işte. bir de yağ vs sürmedim ha. hiç beceremem öle şeyleri zaten. dr.un yazdığı 2,5 ytllik yağı yarısına kadar kullandım o kadar. ben doğuma kadar 3 kez yattım çıktım hastanede. en sonuncusunda 1 hafta kaldım ve doğurdum. o zaman o kadar büyüktüm ki gelen giden dr. hemşire açıp bakıyordu karnıma. hepsi de soruyordu mutlaka özel bişeyler yaptın ki hiç çatlamamışsın diye ama işte biraz da yağlıya dönük bi cildim var belkide ondan diyorum. inş. sizin de doğumdan sonra hemen toparlanır ya. hiç belli olmaz.

ben 3 beşik aldım sallanıyorlar ama onun sallamasını istemiyorlar. onlara koyduğumda uyuyup kalmıyorlar malesef. ayakta sallayarak uyutacaksın öle koyacaksın onlara.ben sonradan baş edemedim ve kraftın elektrikli sallanan beşiğini aldım 1 tane. baya rahatlattı o bizi. nerdeyse bizim ilk beşiklerimiz kadar var. önceden haberim olsaydı böyle bişeyden hiç o beşikleri almaz 3 tane sallanan alırdım. sonradan da mama sandalyesi oluyor. biraz pahalı ama o sallama çilesini çekmektense ne yapar ne eder alırdım. ben beşiklerin tanesini 160a almıştım. sallanan 300 ytl. arada 140 ytl var ama ilerde mama sandalyesi de almak istiyorsan onlarda bu aradaki fark kadar zaten. hiç olmazsa bebeklerin de sallandığı için rahat oluyor tabi sende. bi değerlendirin bence bu fikri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…