z Anneleri biz de burada bulualm

lotus canım nerelerdesin kaşıntıların ne durumda benim hafifledi sebametin losyonunu aldım avil filan hikaye fayda etmedi aklıma geldi yazayım dedimm

kızlar birde yceylan vardı topikte oda yok yaa

mrb nilcim, int. yoktu bi süredir o yüzden giremedim.
ama geldim iştee burdayımmm :CüvCüv:

tubacım o sallanan beşikleri bende sormuştum 500 civarıydıı artık bilmiyorum bebeklerin hal ve hareketlerine göre davrancazz

Kizlar bende bu araba koltuguna gectim artik benimkiler buyudu dogduklarinda farkli bir sey kullaniyordum.Gozlemdegim kadariyla Turkiyede ki arabakoltuklarinin emniyet kemerleri burdakiki gibi deil bizim ki gibi olan varmi acaba ordada

paraşüt kemeri gibi emniyetli duruyor ben hiç dikkat etmedim burdaki koltukların kemerlerine marka marka dğişebilir dikkatli bakmak lazım değilmi belki vardır türkiyedekiler yan bacaklardan saran koruma yok direk ortadan takılıyor

günaydın kızlar

ben artık iyce agırlaştım ya yürümek bile işkence gibi geliyo napacaz bilmiyom böyle
çatlaklara gelince benim karnım harita gibi oldu çok kötü bi halde dogumdan sonra çok kötü olacak heralde
bizde 1 tane aldık oto koltugu memnun kalırsak 2 tane dsaha alacaz

Günaydın kızlarnasılsınız bakalım bugün?
Benim blg bozuldu giremedim birkaç gün,bugün eşimin blgsine el koydum.Yoksa zaman geçmiyor hemde kkye girmeden edemiyorum.
Ben iyiyim allah'a şükür sadece ara sıra sırt ağrım oluyor,oda normalmiş.
Tuubay merhaba,nasılsın?Canım hangi hastane ve hangi dr'ye gittin Konya'da?
Muallim serklaja gitti sanırım.
Nil sen nasılsın,bugün yine uyumamışın anlaşılan.
Pitos canım sen benide beklicen anlaşılan,beklersen hep birlikte doğururuz inş.Şaka bir yana inş. zamanında sağlıcakla doğurursun canım.

lotuscum benim suyum gelmişti canım çamaşırına akıntı gelir ıslaklık hissedersin ya öyle birşey onun yoğun halini düşün yoğun bir ıslaklık mutlaka farkedersin canım ben önce akıntı zannettim hastanede yatıyordum o sırada, çamaşırımı degiştirmeye tuvalete gittim dönüşte yine ıslandı ve bu sefer dahada çoktu anladımki suyum geliyo sabah 5:30,6.00 civarındaydı zaten o gecemde sıkıntılı geçmişti karnımda hafif ağrı ve acıma vardı meger doğum yaklaşmış tabi ben o gece anlamamıştım sonradan aklıma geldi zaten geceleri elimle yelpazeyle uyuyordum 15 dk. bir uyanıyordum sııcaktan

tuba ne şanslısın maşşallah benim karnım çok kötü yavv aynaya bakmak istemiyorum şu çocuklar büyüsün hemen estetik ameliyet olucam hem sarkık hemde çatlak bir karın göbek deliğimin şekli bile değişti vallaa

Selam papatyam yine uyuyamadım beni bu gebelikte yoran şey şu alerjiler oldu sona yaklaşıyorum azıyor burnum kulaklarım gözlerim kaşıntılarrr bebişler bana bu kadar sıkıntı vermedi gerçi vesilesi onlarda :)

seninde iyi olmana sevindim canım daha seni göbüşü görecez ama nerdee :)))

biz geldikkkk nasılsınız kızlar uykusuz bir gece geçirdik sayılır ama şükür iyiyiz siz nasılsınız kızlar

papatyacım merhaba tatlım evet burdayım ama çok ama çok zorlanıyrum artık özelikle gece sancılarım kasılmalarım artıyor dayanamıycakmışım gibi geliyor bana sen nasılsın

dr um normal oldugunu söyluyo progestan kullandıgım ıçın ama asıl dr uma cmts. gıdıcem onun cevabı benım ıçın daha onemlı........................

papatyacım merhaba tatlım evet burdayım ama çok ama çok zorlanıyrum artık özelikle gece sancılarım kasılmalarım artıyor dayanamıycakmışım gibi geliyor bana sen nasılsın

Canım artık sona yaklaşıyon,ağrılar sancılarda bunun neticesinde çoğalıyor. Allah'ım dayanma kuvveti versin hepimize.
Ben iyiyim canım sağol,bazen sırt ağrım oluyor oda normalmiş,onun haricinde şimdilik bir sıkıntım yok.İsim konusunu netleştirdinmi pitos?

selam herkese bugun fıremız yok sanırım bu gece uyuyamadım.kalkalı yarım saat oldu.kalkar kalkmaz kahvaltı bıle etmeden bırıkmış 5 syf yı okudum.şükür fıre yok umarım saglıgınız yerındedır.aynuröz un bebişlerını gördüm ne şekerler yaww.MAAŞALLLAH.......ALLAH INŞ BIZLEREDE NASIP ETSIN.tabıı sırası gelene oyun bozanlık yapan olmasın.benım kara akıntılarıma devam neyı sımgelıyo bılmıyorum umarım dert ettıgım gıbı bışey olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…