z Anneleri biz de burada bulualm

papişim isim konusunda erkeklere buldum eymen ve taha kızıma bulamadım daha sırt ve bel ağrısı normal evet allah yardımcı olsun

esracan ben haftada bir hatta bazen daha sık dr gidiyorum ve 35 km den fazla tabii dr ne diycek bu çok önemli

benim aklımda muallimde inşallah rahat atlatmıştır serklajı hemen haber versin

selam kızlarr pitoş doğurmamışsın iyi bari bende kötü bir gece geçirdim alerjim yüzünden bebişlerden sıkıtnım yom şimdi biraz uyumuşum hatta korkunç rüya bile gördüm bebişimin birini alıverdiler karnımdan diğerleri sağlamdı bana yakında doğum olur dedi bayan doktordu ...hayırlara çıksın ...

pitoşcum sabır sabır ya sabırr ......

papatya sırt ağrıların normal canım

esra akıntı normal daha önce konustuk ama emin olmak için tahlil yaptır bellide olmaz renksiz ve kokusuz ise sorun yok demektir...

muallimmm inşş çıkmıştır serklajdannn muhtemelen serum yiyordurr ......

benı yanlış anladın benım asıl dr um ıst.bense çerkezkoyde oturuyom.yanı 2 saat var dr aramda haftada bır gıtmektense oturdugum yerde kı hastaneyede gıdıyorum o doktorum akıntının normal oldugunu söyluyo.ıstanbula gıdınce anlıcam olanı bıtenı.umarım sorun yoktur...............aılem çorluda oda 35 kım bayramda kalkıp oralara gıdebılırmıyım acaba yoksa evdemı geçırıcem bayramı dıye merak edıp sormuştum sızlere.canım neyse sen yorma kafanı ıyıce dınlen.fırsat bu fırsat :sm_cool::teselli::teselli:

nıl bu alerjı olyaıda sende yenı başaladı herhalde dımı.hamılelıkten mı yoksa sende daha onceden varmıydı.

nıl bu alerjı olyaıda sende yenı başaladı herhalde dımı.hamılelıkten mı yoksa sende daha onceden varmıydı.

canım gebeliğimin başından beri vardıı ama bir ara 5, ayda durduyduuu derken yine tavan yaptı bu sefer geri dönüşümü muhteşem oldu beni mahvediyorr bu alerjiii doktorlar bişide vermiyorlar banaa eziiyet çekiyorummm

ayyy çok zor yaa ALLAHyardıncın olsun.toza karşıdır heralde halı falan kullanma yattıgın yerde bıde bu soguk hava ufleyen cıhazlar varya.odanın havasını nemlendırıyo belkı onlar fayda eder hımm ne dersın.

canım halılar kalktı evde ortada polende yok toza alerjim yoktu ama gebelikte bünyem çok değiştiği içiin bazı şeyleri ağır geçiriyorum ....bu nedir anlamadım çarşamba gidicem artık dok. bakalım ne dicekler

merhaba papatya. ben başkentte yaptım doğumu. takibimi emel hanım yaptı doğumu ayla hanım. bazen takiplerimde ikisi birden de oluyordu. sen nereye gidiyorsun?

oto koltuğu bizde aldık ve çok işe yarıyor. memlekete giderken çok rahat ettik. herkes koltuğunda mışıl mışıl uyudu. evdede iyi oluyor. mutfağa yemek yapmaya gittiğimde uyanık olan varsa oturtuyorum ve beni izliyor. tek kaldığında ağlamaya başlıyor benimkiler. mutlaka bi adam görmek istiyorlar yanlarında

ya kızlar ben bu cetveli nereye yapıştırdığımızı unutmuşum beceremiyorum. profil düzenlede değilmiydi? yapamıyorum biri bana anlatsın lütfeeeeennnnn.

Tuubay bende başkent hastanesine Emel hanıma gidiyorum.Sürekli Emel hanımın kontrolündeyim.Tesadüfe bak.Nasıl hastaneden ve doktordan memnun kaldınmı?

ya kızlar ben bu cetveli nereye yapıştırdığımızı unutmuşum beceremiyorum. profil düzenlede değilmiydi? yapamıyorum biri bana anlatsın lütfeeeeennnnn.

canım kullanıcı panelinden profil dizenlede kilo doğum takip var en altta oraya yapıştırıyorsun linki

esracan şimdik anladım canım okadar olsun dimiii yaşlandırdı bu bebişler beni :)

nilcim uykusuzluğa şimdiden alışıyoruz desene bide ben aşırı yemek yemeğe başladım bebişlerle birlikte bende alıyorum bunu hissettim artık doğuma kadar 85 i bulmazsam iyidir

tuubaycım nasılsın bebişler nasıl ya oto koltuğu bende alıcam ne çok şey aldık hala bitmiyor bu koltuklar dümdüz oluyormu peki içinde rahatça uyutup bırakabilirmiyim yeni doğduklarında cetvelimi nil yappıştırdı bilgim yok canım

pıtos canım kendını yorma derken yaşlandırdıklarını duşunmuyorum sahsen.embrıyoların tuttugunu ogrendıgımızde bence bırkaç yaş gençleşmışızdır .enerjını onlara sakla olurmu?

haklısın canım ama minişlerimi düşünmekten yaşlandım sanki bir alsam kucağıma inan ozman gençleşicem

nilll uyuyon dimi horultu sesleri geliyorrr daaa
muallim nasıl acaba inş sorunsuz geçmiştir işlem

yine acıktım gelin oyalalayın beni tutamıyorum ya çenemi

Son düzenleme:
uyumuyom sayfa açıktı annemle sohbet ediyorduk...

bende çok kilo alıyorum gereksiz dicem ama karnımda tubayı duyduktan sonra aldığım kilolar fazla diye düşünmeye başladım herr geçen gün çatlıyorummm

embriyolarn tuttuğunu öğrendiğimiz gün bambaşka bişi tarif edilemez rabbim isiteyen herkese yşatsın:)

allahım sizlere sağlık sıhat versin inş bebeklerinizede tabiki inş kazasız belasız kavuşursunuz bebeklerinize çok güzeül bir duygu olmalı ben bir tane ile çoşuyorum 3 tane ile kim bilir ne gibi duygular yaşardım rabbim hepinizi korusun inş maşşallah subhanallah

evet nılcım ALLAH ısteyene versın.bızım kaderımız tup bebekmış ama bızde bıranda 3 çocuk sahıbı olucaz çok guzel bişey bu.3 yıllık evlıyım 3 çocuk sahıbı olucam ALLAH ızın ::verırse ınş

esracan bana neler söylediler bebiş için çok ağladığım zamanlar oldu ama rabbim büyük verdi evlat hemde üç tane birden kucağımızada alsak rahatlıycaz daha çok

nilcim evet ya çok kilo aldık biz ama bundan sonrada durduramayızki ben bide nasıl tatlı yiyiyorum sorma şahsen az kaldı doğuma ama ne biliyim bu kadar yemeğe alışık değilim ben annecik ne zaman gidiyordu

ebru sağol canım gerçekten harika bir duygu şimdiden hyangisini sevicem şaşırıyorum

kızlar benim bebişler başak burcu olucak inş eşimde başak burcu ve harika bir insan inş bebişlerde onlara benzerler okudum başak burcu bebeğini çok akıllı temiz olurlarmış inşş yaaa

evet kızlar esracım sen 1 seneye 1 bebek sığdırdın :dance: ben 8 yıllık evliyim bebek kucağıma aldığımda içten bir dua ederdimki zaman zaman geceleri tek başıma kaldığımda ağlardım ama çok ta güçlüydüm bu konudaa

pitoşcum annem cumaya gidiyor

bu arada tatlıya dikkt ett canım abanmaa sende ya bende çok yiyorum ama kendimi firenlemeye çalışıyorum işte ben frenledikçe eve tatlı giriyor eve tatlı girmemesi lazım :)

birde dikkat et bakalım 33 den sonra pek fazla kilo almıyor diyorlar bebişler birdaha giittiğinde bir bak bakalım nasıl olucak dedikleri doğrumu?

bide canım benim bebişlerde terazi olucaklar aynen babaları gibii :)))) evde 4 terazii düşünemiyorum

başak burçları aşırı titiz olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…