allahım sizlere sağlık sıhat versin inş bebeklerinizede tabiki inş kazasız belasız kavuşursunuz bebeklerinize çok güzeül bir duygu olmalı ben bir tane ile çoşuyorum 3 tane ile kim bilir ne gibi duygular yaşardım rabbim hepinizi korusun inş maşşallah subhanallah
pıtos yaww boşver duşunme çatlagı kıloyu falan ye gıtsın sonra yemek yemeye fırsat bulamıcaksın.olursada olur çatlak.yeterkı onlar saglıklı dunyaya gelsın. .....................nıl senın dıkkat etmen dogru tabı benımde çunku onları sıkıştırmamalıyız kendımıze aldıgımız kıloyla..... ama pıtos sen duşunme artıkkk olurmu?
ay yapamıyorummmmmm çıldıracam. yapıştırıyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
oyyyy pamukum şekerim yanlız kaldın demek hemde sümüklü oldun hee kıyamam canım sebepsiz yere bende çok ağladım ama ağlamakta rahatlatıyor insanı çoğu zaman bebişlerle konuş o sırada ben öylesine ağlıyorum mutsuz değilim diye üzülmezler ozaman ama senin uzaklarda ne işin var tayin olayı falanmı
9 ayda iki bebemi maşallah yürü beeeee :)
tatlım bebişler olunca eşlerimiz bizi pek görmez sanki bende son nazlarımı yapıyorum sonra papucumuz pizza kulesine atılcak alışsak ii olur sanırımuzakta olmak zordur tabii canım benim bayramda gidicenmi dr sordunmu yolculuk yapıyimmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?