z Anneleri biz de burada bulualm

tşkler canım ayni dileklerimizle sende sağlıklı bir gebelik süreci ve sonunda sağlıkla zamanla gelen bir bebiş alırsın kucağına almak nasıp olsun canım

pıtos yaww boşver duşunme çatlagı kıloyu falan ye gıtsın sonra yemek yemeye fırsat bulamıcaksın.olursada olur çatlak.yeterkı onlar saglıklı dunyaya gelsın. .....................nıl senın dıkkat etmen dogru tabı benımde çunku onları sıkıştırmamalıyız kendımıze aldıgımız kıloyla..... ama pıtos sen duşunme artıkkk olurmu?

evet nilcim tatlı istemedikçe herkes tatlı getiriyor bebişler haftada 250 grm civarı alıyorlardı yada 300 350 gib i şimdi 150 bile alsalar ii ozaman şahsen ugs inanma diyor dr anammmm sizdede 4 terazi var heee şansa bak evet ya benim eşim çok titiz aaa bide annemde başak oda bizimle 5 başak ben kaldım balık tek başıma

kaydirigubbakcemile5 doğru diyorsun hamile kalmadan öncede dal gibiydim azcık midem bayram etsin dimi dur tatlı alıp geliyom senin gibi arkadaşa can kurban delikafadulden

kaydirigubbakcemile5 afıyett olsun sana bende senın haftalarına gelınce ne ıstersem yıcemm ohhh sefam olsun.pıtos sen nerde oturuyon kaç yıllık evlısın

oto koltuğu düz olmuyo canım. ilk zamanlar küçük bir bebek yastığı koyuyordum içine, üstüne de alt açma öyle oturtuyordum. tuttuğun yerini de dik konuma getirip bi tülbent örtüyordum uyuyorlardı içinde. şimdi ise tek oturtuyorum rahatlıkla.

papatyacım çok memnun kaldım ben dr.dan da hemşirelerden de hastaneden de. herşey çok iyiydi. yeni doğan dr.ları da süper. bizim dr. servet bey. çok iyi sağolsun.

pitosum nilim bunlar size içimden geldi a.s. a.s. çok cici çıtır anneler olucaksınız içimden bi ses öyle diyor zemuszemus

bu arada nilcim teraziler nasıl olur hiih hiç bi fikrim yok akrep olmasınlar diye dua ediyordum terazi akrepten iyidir herhalde :1shok:

ay yapamıyorummmmmm çıldıracam. yapıştırıyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

Bir yerde yanlış yapıyorsundur tuubay.Kopyalarken ya eksik,yada fazla kopyalıyondur,ona dikkat et canım.

Tuubay seni bulmuşken bir kaç sorum daha olucak,umarım kızmazsın.İnan senin memnuniyetin beni çok mutlu etti doktor ve hastane konusunda.Küvez sıkıntısı yaşadınmı?birde emel hanım doğuma girmiyormu? :uhm:

:kedi: pamuk şekerim çok güzel çiçekler teşekkürler tatlım inş dediğin gibi anneler olabiliriz sen nasılsın bebişler nasıl bencede ne yap et teraziye denk getir akrepler biraz fena oluyor sanki

tuubaycım sağol canım düz olmuyorsa onu geciktirebilirim araba almadık zaten daha alınca onlarıda alırız inşşş tubişş azcık zorluklarını anlatsana ben duyduyça doğurmuyomda :)

ben burdayım papiş

pitosum pek duygusalız biz bu günlerde kimsesiz yanlız her bi duygu karışık ha bide ağrılı sızılı kaydirigubbakcemile tam dayaklığım yaniii napıyım bi başıma elin memleketinde kaldım alt kat komşumda annem değilki :jeyyar: bunalım modundan çabuk çık pamuuuk bebişler etkileniyodur dimi ya sürekli zırlak bi haldeyimde Çok üzgünüm çoook

neyse ay içinizi karartmamak lazım sanırım sory a.s.

oyyyy pamukum şekerim yanlız kaldın demek hemde sümüklü oldun hee kıyamam canım sebepsiz yere bende çok ağladım ama ağlamakta rahatlatıyor insanı çoğu zaman bebişlerle konuş o sırada ben öylesine ağlıyorum mutsuz değilim diye üzülmezler ozaman ama senin uzaklarda ne işin var tayin olayı falanmı

yok be canım zaten eşim burdaydı bende gelin geldim buraya tam 9 ay önce.. ne kaynana ne anne kimsecik yok. evlenmeden önce güzle geliyordu oh diyordum gez dolaş bişey olamz diye ama böyle zamanlarda insan yakınında sevdiklerini arıyormuş.. hayırlısı artık napalım avrdır bundada bi hayır bebişlerim herşeyim olucak inşallah..

bide sorma pitosum bebişlerimle konuşmaya başlayınca dah çok ağlıyorum olayı dramatize ediyorum delikafadulden doğurduktan sonra durum nasıl olacak bilmiyorum artık ya daha beter olur iyice hüngürt foşurt yada taş gibi bi pamuk olur güp güçlü şakkıdı

şimdi eşim katlanıyor nazımı çekiyorda sanki doğurduktan sonra çekmezmiş gibi geliyor sanki şimdi bebişleri için iyi davranıyooo ay buda ağlamaya bi sebep ama dimi :1ninca:

9 ayda iki bebemi maşallah yürü beeeee :)
tatlım bebişler olunca eşlerimiz bizi pek görmez sanki bende son nazlarımı yapıyorum sonra papucumuz pizza kulesine atılcak alışsak ii olur sanırım uzakta olmak zordur tabii canım benim bayramda gidicenmi dr sordunmu yolculuk yapıyimmi diye

ay benimkileri leylek getirdi diyorumya :kedi: yok canım gidemem imkansız evden dışarı çıkmak bile yoruyor. zaten hep erken doğum diyip duruyorlar .. evde bi başımıza oturruz artık bayramdada ilk ramazan bayramımızda aman sağlık olsunda seneye inşallah güzel güzel geçer dimi :)

sen bayramda bebişlerine kavuşmuş olucan hayırlısıyla şekercim oh ne güzel yaaaa hayırlısıyla elbette opuyorumnanaktan

pammıkk şekerim ne kadar zarifsin tşkler a.s. hele bir doğuralım hayırlısıyla çıtır anneler de oluruz onuda başarırız değilmi ama :))

bu arada gurbetlik zor iş bende kendi memleketimde değilimki eşimde bende farklı yerlelrdeyiz bir annem geliyor bir kayınvalidem ama çok zor olyor herkes işinin gücünü bırakıyor geliyorlar biride ben burda yeniyim 1 yıl oldu gelelii henuz arkadaş bile edinemeden hamiş kaldım burayı gezemeden yanii

esracımda sormuş ıspartadaım canımben
bu arada hepimizin eşleri baya maşallahları varr onlarla bizimle birlikte çok bunaldılar kolay değil nazımızı çekmek yaa

terazi burcu zor bir burçtur aslında valla ben napıcam bilmiyorum evde 4 terazi oooy oyyyyy düşünemiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…