z Anneleri biz de burada bulualm

muallimcimden haber yokmu kızlar ya birimizde telini almamışızzz ayyyy kendi derdimize yandıkkk

CADIARZU ben safımmı acaba ya niye anlamıyom nasıl leylek oluyor senin bu dediğin tüple çalışandanmı bidahaki bayram asla bu kadar sessiz geçiremiyceğin kesin pamuk şekerim hatta sen bebişleri bayrama hazırlarken (banyo yaptır cici giydir ütüle vs..) aaaaa bayram bitmiş olucak
inş canım bayram şekerlerim gelmiş olucak ozamana kadar bebe başı 100 tl toplamayı düşünüyorum el öpücekler teyzesiiii

evet yaaa nasıl tel numarasını almadık bende kayrayla görüştüm bugün hala morali çok bozuk allahtan görümcesi gelmiş yaına iyide anlaşıyorlarmış allah yardımcısı olsun

nilcim sendemi bendensin ama senin kayınvaliden varmış annende gelebiliyomuş şanslısın canım.. annem şeker hastası kayınvalidemde vefat etmiş amlesef .. neyse napalım meleklerimizle vaktimizi geçirriz bizde kimseyi aratmazlar inşallahj evimiz neşeli dolu dolu olur :)

pitosum oyyy desene şimdiden zengin olduun oleyyyyy :) valla doğru şimdiden sornaki bayramın hayallerini kuruyoruz düşünmesi bile insanı tebessüm ettiriyo allahım nasip etsin hepimize sağlıkla hayırlısıyla inşallah..

muallim gelemedi evet bende merak ettim inşallah iyidir dinleniyordur..

kayrada inallah atlatır tez vakitte sağlıcakla minikleri kıpırdamaya başlar atlatır bu dönemleri..

bende seneye benim oğlanlara takım elbise alırım en şirin hallerini takınsınlar el öpsünler :))) gelsin harçlıklarrr :)))) ohh ohh suyundandaaa koyy koyyyy :))))

arkadaşlar ben akrep burcuyum kasım 17 bbeişlerde 33 hafta dogarlarsa 14 kasım 34 hafata olursa 21 kasım gene akrep anlıcanız evde 4 akrep olucak eşim kovaa.bızım durumumuz çok mu vahım neden hep kotu derler akrep ıçın hıç bılmem.siz şimdi eşime uzulmuşunuzdurrr

nıl el mualım hastanede kaldı heralde sen sankı oyle anlatmıştın dımı.yanlışmı hatırlıyorum.

evet canım kesin hastanede yatırdılar önlem için ama iyi olur hastanede kalması nolur nolmaz serum verirler kasılma önleyici bir serum ....

günaydın kızlar
bende elmuallimi merak ediyorum ya iyidir inşallah
bu arada bende akrep burcuyum eşim kova çoçuklar ne olacak bakalım benimkiler dogarmıki acaba bayramaa bende toplarım o zaman haşlıklarını bücürlerimin

Günaydın kızlar.
Nasılsınız bugün bakalım?Ya el-muallim için inş. herşey yolundadır.Sanırım istirahat ediyordur.

günaydın kızlar ...Sanada günaydın papiş sen nasılsın bugun beni hiçç sormaa yine uykuusuzumm yaa

lotus canım iyi gidiyorsun maşallahhh bayrramdan sonra doğsunlar üçümüz doğuralım:):):)

Nil canım desene artık uykuda bitti senin mirmirmirmir Benimde karnımda bir ağrı var,sanırım rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor.Onun haricinde iyiyim Allah'a şükür.Ohh bayramdan sonra üçü bir arada yapacaksınız.Bari bizide bekleyin topikteki herkes bir doğursun a.s

kızlar selam.....................dun erkenden gıttık hastaneye
esımle...............amelıyathaneye aldılar serum tatılar sonra yavasca bayıldığımı hıssettım..........bı ayıldım tabı tam degıl seslerı duyuyorum hadı uyan dıye odama getırdıler ama cok agrım oldu kızlar sankı ıçımı kazımışlar ağrı iğnresı hapı etkı etmedı ya uç saat kıvrandım...........doktor hıç kalkmıcan dedı...............sonra şukur agrı azaldı aksam cıkardoı doktorum ..........endol ve antıbıyotık verdı evde yat dınlen dedı aksam bı geldım yatmısım............agrım kalmamış ama savatan cıktım sankı yaaaa............ben zaten agrı konusunda cxok hassasım..............neyse şukur gectı haftaya gel dedı............hafıf pemnbe sıvı şeklınde akıntım var normal heralde ınş gecer....................hepınıze coooooooook tesekkur edrım .................çok sagolun...............doğuran kacan yok dımı..................

senin ağrın normal gibi duruyor geçmesse gidersin tabiki doktora....

valla hepimiz aynı anda doğursak dimi ne iyi olurduu :)))

muallimcimm hoşgeldin canım çok büyük geçmiş olsunnnnn senin ağrı eşin çok farklı demekkiiii bizden daha hassassın yada dikişi yapan ellerden kaynaklanabilir senin ağrın çok uzun sürmüş neyse önemli olan başarılı geçmesi eve gelmen gelmiş geçmiş olsun canım şimdilik doğuran yok sizi bekliyoz:)))

ıyı ya masallah.................bekleyın bızı...........ama dıkkat edın zorlu donem............valla bı dogsunlar ısırcam heryerlerını...................

Muallim hoşgeldin.Geçmiş olsun canım.Azda olsa sıkıntısız atlatmışın işte.Neyse sonuçta bitti işte.Artık şimdi doğumu bekleme zamanı

kızlar bende yarın gidicektim doktora ama bugun öğleden sonraya aldım doktorumu aradım bakalım nolucak ne dicekler ağrım nasıl çıkacak akşamdan berikarnım taş gibi geçmedi yinee hapşrıkta başladı deli olcam...

lotus canım benim karnım düştü gibi sizin kaçıncı hafta böyle hissettinizben sizden öncemi doğurcam ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…