CADIARZU ben safımmı acaba ya niye anlamıyom nasıl leylek oluyor senin bu dediğin tüple çalışandanmı bidahaki bayram asla bu kadar sessiz geçiremiyceğin kesin pamuk şekerim hatta sen bebişleri bayrama hazırlarken (banyo yaptır cici giydir ütüle vs..) aaaaa bayram bitmiş olucak
inş canım bayram şekerlerim gelmiş olucak ozamana kadar bebe başı 100 tl toplamayı düşünüyorum el öpücekler teyzesiiii
evet yaaa nasıl tel numarasını almadık bende kayrayla görüştüm bugün hala morali çok bozuk allahtan görümcesi gelmiş yaına iyide anlaşıyorlarmış allah yardımcısı olsun
nilcim sendemi bendensin ama senin kayınvaliden varmış annende gelebiliyomuş şanslısın canım.. annem şeker hastası kayınvalidemde vefat etmiş amlesef .. neyse napalım meleklerimizle vaktimizi geçirriz bizde kimseyi aratmazlar inşallahj evimiz neşeli dolu dolu olur :)
pitosum oyyy desene şimdiden zengin olduun oleyyyyy :) valla doğru şimdiden sornaki bayramın hayallerini kuruyoruz düşünmesi bile insanı tebessüm ettiriyo allahım nasip etsin hepimize sağlıkla hayırlısıyla inşallah..
arkadaşlar ben akrep burcuyum kasım 17 bbeişlerde 33 hafta dogarlarsa 14 kasım 34 hafata olursa 21 kasım gene akrep anlıcanız evde 4 akrep olucak eşim kovaa.bızım durumumuz çok mu vahım neden hep kotu derler akrep ıçın hıç bılmem.siz şimdi eşime uzulmuşunuzdurrr
günaydın kızlar
bende elmuallimi merak ediyorum ya iyidir inşallah
bu arada bende akrep burcuyum eşim kova çoçuklar ne olacak bakalım benimkiler dogarmıki acaba bayramaa bende toplarım o zaman haşlıklarını bücürlerimin
Nil canım desene artık uykuda bitti senin mirmirmirmir Benimde karnımda bir ağrı var,sanırım rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor.Onun haricinde iyiyim Allah'a şükür.Ohh bayramdan sonra üçü bir arada yapacaksınız.Bari bizide bekleyin topikteki herkes bir doğursun a.s
muallimcimm hoşgeldin canım çok büyük geçmiş olsunnnnn senin ağrı eşin çok farklı demekkiiii bizden daha hassassın yada dikişi yapan ellerden kaynaklanabilir senin ağrın çok uzun sürmüş neyse önemli olan başarılı geçmesi eve gelmen gelmiş geçmiş olsun canım şimdilik doğuran yok sizi bekliyoz:)))
kızlar bende yarın gidicektim doktora ama bugun öğleden sonraya aldım doktorumu aradım bakalım nolucak ne dicekler ağrım nasıl çıkacak akşamdan berikarnım taş gibi geçmedi yinee hapşrıkta başladı deli olcam...