z Anneleri biz de burada bulualm

ya ne güzel sizi hep evde tutmuyo dr.larınız..ben üçüz olduğunu öğrendikten sonra dışarı bile çıkartmadı beni.kaç aydır evde yatıyorum,hiç bi iş yapmıyorum,hatta bi iki hafta öncesine kadar suyumu bile ayağıma getirdiler..ben artık dayanamadım kalktım geziniyorum evde,inşallh bi problem olmaz..
bu arada benim adım hatice,doğumum 26 temmuz'a denk geliyor kısmetse..

selam canım.benim doktor bişey demedi. ben çalışıyorum. Akşamları İngilizce kursuna gidiyorum. iş yerimde klasör kaldırıyorum . ama biraz abarrtığımın farkındayım. arkadaşlar beni bir klasöre uzanmaya çalışırken gördüklerinde sen manyakmısın bırak biz alalım diye bana kızıyorlar.
dikkat etmem lazım.3 tane bebek var
doktorun sana yatacaksın mı dedi. dedi ise neden?

ne güzel ya..sürekli istirahat dedi dr.um.zayıf olduğum için korkuyo,hatta ya yanına yardımcı al,ya da birinin yanına git o baksın dedi.2 ay kadar oldu annemdeyim.dışarı sadece dr.a gitmek için çıkıyorum.10 günde bi kontrole gidiyoruz.her gittiğimde bi problem yok çok iyisin sen de bebekler de ama yine de yasaklara devam diyor..

Benim geçen hafta supriz olarak ortaya çıkan 3.bebeğim bu hafta supriz bir şekilde yok oldu. Geçen hafta ikiz diye beklerken bir tanesinin bolunup kendine kardes oluşturduğunu öğrenmiştik ve 3nun de kalp atışını duymuştuk. Fakat bugun ki kontrolumde aynı kese içinde olan ikizlerden birini malesef göremedik. Boyle bir deneyim yaşayan kimse var mı?

Açelyacığım...dilerim yarın sorunsuz ve sağlıkla hayırlı haberler alırsın..Beni de habersiz bırakma canım...

Üçüz anneleri ve adaylarını bilmek güzel..ancak gebe olanların haftalarını yazsak daha iyi olmaz mı..Bizlerin tahmini doğum tarihi ne kadar sağlıklı olur bilmem..

AAAAAAA..çok şaşırdım..kalp atışlarını izlemişmiydin dinlemiş miydin canım..şu an tam olarak kaç haftalıksın..Biliyorsun ki benimkilerin ikisi de tek yumurta ikizi..valla çok şaşırdım..kaybolan ikiz sendromu olduğunu biliyorum ama ayrı keselerde ise bir süre sonra kendini iptal edebildiğini düşünüyordum yani..tek kesede ya iki bebek valla birinin gözükmemesine çok şaşırdım...dr.un ne dedi olabilecek bişey mi kalp atımları duyulduktan sonra!!!!

al benden de o kadar açelyacım ben evdeyim malum ama..öyle çok da titizlenmiyorum..çok titizlenmeyi de sakıncalı buluyorum ben..çok yormadıktan ve çok aykırı hareketler yapmadıktan sonra davranışlarımızı doğalığına bırakmak lazım gibime geliyor..ha bu arada..senin göbiş..şimdiden pek hoş..maşallah canım..çok sevimli çıkmış göbişin..

selam canım. ya benim bu göbiş hamile göbeğimi kilomu aldım anlamadım.
11 haftaya göre erken çıktı sanki sende koyarsın artık resmini merak ediyorum seninkinide.

selam canım. ya benim bu göbiş hamile göbeğimi kilomu aldım anlamadım.
11 haftaya göre erken çıktı sanki sende koyarsın artık resmini merak ediyorum seninkinide.

canım hiç kilo almış gibi değil o göbiş..çünki bel hattında yan taraflarda bi kalınlaşmada yok direk çıkmış sivrilmiş senin göbiş..maşallah tekrar..merakta bırakırmıyım seni..ama bana gülerler..daha 10.haftanın içindeyim...ben de göbiş var var ama ne göbişi ben de bilmiyorum inan seninkiyle yarışır..bi ara profilime de koyucam..ama kesin ne görmemiş bi hatun daha 10.haftanın içinde göbişini koymuş..falan diye..aman ne bileyim..heyecanlandım senin göbişi görünce..

mehlikacım saol canım liste için erguer bendede miyom var canım dr.2-3 santim demişti ama şükür bi sorun olmadı bu arada seybay bana hiç bir test yapılmadı ikiili üçlü falan olmadı çoğullarda yapılmıyormuş bu arada erguer kendini kötü hissermedikçe hastahanede yatma insanı çok yoruyor evin daha iyi senin dr.da abartmış beni son ayda bile iki haftada çağırıyordu mehlikacım sen ne kadar oldun

Son düzenleme:
tuba gözün aydın canım bahsettigim biberonlardan al çok faydası oluyor bir kaç hafta sonra gaz problemleri başlıycak çok zorlu bir dönem bekliyor sizi (bebedorun dr.browns)marka gaz yapmayan biberon var onu al şiddetle tavsiye ediyorum uzun büyük boy olanını al ilerledikçe mama fazlalaşıyor küçükler işe yaramıyor bebişlerin fotolarını istiyoruuuuuuuzzzz

Aceyla liste cok güzel bence. Eline saglik.

Ergüder beni de senin gibi doktor 3 üz oldunu görünce hemen isten cikartti ve mümkün oldugu kadar yatki rahimin yukari dogru büyüsün dedi, bende sadece evdeki hafif isleri yaparak günde sadece yarim saat esimle disari cikiyordum. Sonra kanamamalarim oldu 2 hafta hastanede hep yattim. Bence Aynur hakli evde yatmak kadar güzeli yok, hastane cok kötüydü. Sonra 2-3 hafta evdede sadece tuvalete giderek yattim sonra 3üzler icin uzman bir doktor Allah'a sükür bir haftadir yine eski hayatima döndürdü ve simdi evdeki hafif isleri yapiyorum. Bazi doktorlar abartiyor olabilir ama 3üz hamilelegi normal hamilelik degil bence insanin cok dikkatli olmasi gerekiyor. Tabiki fazla titizlenmekte iyi degil. Bu arada hep yatarken kabizlik problemi cekiyormusun? Bende birde o problem var ama son 1 haftada özel yogurt ve bugdaykepegi ile care buldum.

Aceyla ve Seybay karniniz sizin kilo degil, 3 tane tatli bebek. Ben 7-8 haftalik hamileyken esimin yeni girecegi is yerindeki arkadaslariyla bir yemege gitmistik ve biz o zaman benim hamile oldumu söylememek icin kiyafetimi ona göre sectik ve sandikki insanlara bunu yutturduk. sonra esim 1 ay sonra ise girdikten sonra patronuna söylemis ve adamin tek söyledigi "ben o gün yemekte esinin karnindan anlamistim" olmus.

slm kızlar valla size imrenmemk mümkün degil rabbim kısa zamanda banada bebiş yada beişler nasip etsin..yazılarınızı okuyorum ara ara mehlikacım nasılsın özlem yok bir süredir sanırım yazılarını göremedim hiç görüşen varmı aranzıda aynur sen nasılsın özlemden belki haberin vardır ayrı görüşüyormusunuz?ogulların nasıl? çarş aşılama yapılacak bana bakalım hayırlısı artık..

canım aşılaman inşallah olumlu biter mutlaka bize yaz özlem uzun süredir yok herhalde ailesini falan ziyarete gitmiştirCADIARZU inşallah bir sorun yoktur meraktan çatlattı bizi gelince hesabını sorarızklava: özlem kendini özletti:roflol: bu arada hamişler bir sorunuz olursa cevaplayabilirim çok şanslısınız ben hamişken kimse yoktu soru sorabileceğim insan herşeyi merak ediyor

Aynur cum tesekkürler. Zaten iyiki bu sayfayi actin. Sizden bayagi destek aliyoruz. Sizlerden bahsederken tanidiklarim bana söyle bir bakiyorlar saniyorlarki komsularimdan falan bahsediyorum. SAGOL!

Mavideniz Allah yardimcin olsun. Insallah olur. Carsamba demekki büyük gün, benimde amcamin kizinin yarin test sonuclari cikacak, aklim hep onda. Allah'im insallah seninde, amcamin kizininda hamile oldunu duymayi nasip eder.

Bu Özlemin bende merak ettim, aslinda en yakin benim ona ama ben annemi ziyarete gidemiyorumki Özlemi aramaya gitsem. Berlin de acaba kac Özlem vardir?

canım sen şu an kaç haftalık hamilesin..Daha bu konuda acemi olduğumuzdan karnımızdaki şişkinliği tayin edemiyoruz..açelyacığımın belli 3 bebeği olduğu göbişinden..Dilerim hepimiz mutlu sona ulaşırız..

Mavideniz, hayırlı haberler alırsn inşallah canım.
Aynur, bugün 34. haftayı bitirdim canım. yarın tahliller yapılacak, ya yarın yada cuma günü ameliyat günü verilecek.dün ilk kez nst ye girdim.tuba haklıymış çok sıkıcı, yarında giricem.berbattı öldüm yorgunluktan.en sonunda bi yatak bulup yattım biraz.artık iki adımda mavoluyorum. Dr umda benimle aynı kaygıları taşıyo.Hem hamileliğim ilerlesin istiyo, hemde çocuklara bişey olur diye korkuyo.
Kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.Dualarınızı bekliyorum, sizlerde benim dualarımdasınız.Allah hepimize kolaylık versin.

Handancım, inşallah sende bu haftalara gelir geçersin bile.hiç olmaz diye bişey yok.kendine ii bak ve yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…