ya ne güzel sizi hep evde tutmuyo dr.larınız..ben üçüz olduğunu öğrendikten sonra dışarı bile çıkartmadı beni.kaç aydır evde yatıyorum,hiç bi iş yapmıyorum,hatta bi iki hafta öncesine kadar suyumu bile ayağıma getirdiler..ben artık dayanamadım kalktım geziniyorum evde,inşallh bi problem olmaz..
bu arada benim adım hatice,doğumum 26 temmuz'a denk geliyor kısmetse..
selam canım.benim doktor bişey demedi. ben çalışıyorum. Akşamları İngilizce kursuna gidiyorum. iş yerimde klasör kaldırıyorum . ama biraz abarrtığımın farkındayım. arkadaşlar beni bir klasöre uzanmaya çalışırken gördüklerinde sen manyakmısın bırak biz alalım diye bana kızıyorlar.
dikkat etmem lazım.3 tane bebek var
doktorun sana yatacaksın mı dedi. dedi ise neden?
selam . ense kalınlığı ölçümü yapılıyor ana ikili test yapılamıyormuş çoğulda.
üçlü test yapılıyormuş. ben böyle biliyorum. yarın bebişlerimin ense kalınlıkları ölçülecek.
ADI DOĞUM TARİHİ VE DURUM
Aynur............................................3 Erkek
Özlem..........................................2 Erkek 1 Kız
Tuubay........................................ 3 şubat. 2 kız 1 erkek
Mehlika........................................30 Mart
Handan .................................... 28 Temmuz 2009
Açeyla........................................6 Eylül
Erguder/hatice...............................26 Temmuz
Seybay.......................................
Edika..........................................
Aussie..........................................
Benim geçen hafta supriz olarak ortaya çıkan 3.bebeğim bu hafta supriz bir şekilde yok oldu. Geçen hafta ikiz diye beklerken bir tanesinin bolunup kendine kardes oluşturduğunu öğrenmiştik ve 3nun de kalp atışını duymuştuk. Fakat bugun ki kontrolumde aynı kese içinde olan ikizlerden birini malesef göremedik. Boyle bir deneyim yaşayan kimse var mı?
selam canım.benim doktor bişey demedi. ben çalışıyorum. Akşamları İngilizce kursuna gidiyorum. iş yerimde klasör kaldırıyorum . ama biraz abarrtığımın farkındayım. arkadaşlar beni bir klasöre uzanmaya çalışırken gördüklerinde sen manyakmısın bırak biz alalım diye bana kızıyorlar.
dikkat etmem lazım.3 tane bebek var
doktorun sana yatacaksın mı dedi. dedi ise neden?
al benden de o kadar açelyacım ben evdeyim malum ama..öyle çok da titizlenmiyorum..çok titizlenmeyi de sakıncalı buluyorum ben..çok yormadıktan ve çok aykırı hareketler yapmadıktan sonra davranışlarımızı doğalığına bırakmak lazım gibime geliyor..ha bu arada..senin göbiş..şimdiden pek hoş..maşallah canım..çok sevimli çıkmış göbişin..
selam canım. ya benim bu göbiş hamile göbeğimi kilomu aldım anlamadım.
11 haftaya göre erken çıktı sankisende koyarsın artık resmini merak ediyorum seninkinide.
canım aşılaman inşallah olumlu biter mutlaka bize yaz özlem uzun süredir yok herhalde ailesini falan ziyarete gitmiştirCADIARZU inşallah bir sorun yoktur meraktan çatlattı bizi gelince hesabını sorarızklava: özlem kendini özletti:roflol: bu arada hamişler bir sorunuz olursa cevaplayabilirim çok şanslısınız ben hamişken kimse yoktu soru sorabileceğim insan herşeyi merak ediyor[/QUO
Aynur sizler bizlerin duayenisiniz..Tüm ilginiz ..sorulara verdiğiniz cevaplar için kendi adıma teşekkür etmeyi bir borç bildim..Sırtımızı size dayadık kafamızdaki soru işaretleri kaldırmaya çalşıyoruz..Bizler çok yeniyiz daha ama sizlerin ulaştığı o mutluluğa dilerim bizler de ulaşırız..
Aceyla liste cok güzel bence. Eline saglik.
Ergüder beni de senin gibi doktor 3 üz oldunu görünce hemen isten cikartti ve mümkün oldugu kadar yatki rahimin yukari dogru büyüsün dedi, bende sadece evdeki hafif isleri yaparak günde sadece yarim saat esimle disari cikiyordum. Sonra kanamamalarim oldu 2 hafta hastanede hep yattim. Bence Aynur hakli evde yatmak kadar güzeli yok, hastane cok kötüydü. Sonra 2-3 hafta evdede sadece tuvalete giderek yattim sonra 3üzler icin uzman bir doktor Allah'a sükür bir haftadir yine eski hayatima döndürdü ve simdi evdeki hafif isleri yapiyorum. Bazi doktorlar abartiyor olabilir ama 3üz hamilelegi normal hamilelik degil bence insanin cok dikkatli olmasi gerekiyor. Tabiki fazla titizlenmekte iyi degil. Bu arada hep yatarken kabizlik problemi cekiyormusun? Bende birde o problem var ama son 1 haftada özel yogurt ve bugdaykepegi ile care buldum.
Aceyla ve Seybay karniniz sizin kilo degil, 3 tane tatli bebek. Ben 7-8 haftalik hamileyken esimin yeni girecegi is yerindeki arkadaslariyla bir yemege gitmistik ve biz o zaman benim hamile oldumu söylememek icin kiyafetimi ona göre sectik ve sandikki insanlara bunu yutturduk. sonra esim 1 ay sonra ise girdikten sonra patronuna söylemis ve adamin tek söyledigi "ben o gün yemekte esinin karnindan anlamistim" olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?