z Anneleri biz de burada bulualm

nilcim benim karnımda düştü oturdugum zaman bacaklarıma degiyo artık karnım nilcim biraz daha büyüsün bebişlerin bekle sen canım senin vajine baskı yapıyomu çoçuklar yürüyemedigin anlar geliyomu bazen dönerken zorlandıgın

muallimcim geçmiş olsun canım

lotus valla ağzına biber sürücem kızzz ne o öyle bayramda doğurmak istiyorum falan bebişler ne kadar durursa o kadar iyi arkadaşım keşke 36.37. haftalara gelsen ne kadar erken o kadar risk kafanıza takmayın onlar gelicek zamanı bilir.

kızlar ben son 1 hafta hastanede yatmıştım valla son günlerde kasıgımda birinin kafasını hissediyordum şu halime bakın-tatlicadiarzu- resim ekleyemedim yaw

baskı bazen hissediyorum oda wc gidecem zaman bazen dikişlerimi hissediyorum en siniride o sankiii içim garip oluyorr sağa sola dönemiyorm canım nerdee uzun zaman olduu ...karım bacaklarıma değiyor ...

aynur hg canım biz siz gibi değiliz yaa çok sabırsız davranıyoruz nedendir beni alerjileer mahvettii ondan heraldee

yaa pitoşumuz nerdee yaaa pitoşşşşşşşşşşşşşşşş

muallim geçmiş olsun canım atlattın bunuda bi adım daha ilerledin maşallah

lotus hayırlısıyla doğurursunda bayrama neden bu kadar çok istiyon çifte bayram olsun diyemi :)

nil cim hadi koş gel temizliğe bana yardıma beraber yapalım özledim diyordun :) öğleden sonra hayırlı haberlerle gelrisin sende inşallah canım..

papatya sende az öz konuşuyosun güzel gidiyordur herşey inşallah :)

pitos nerde sahiden bende meak ettim hadi koşsun gelsin güzel güzel hayırlı haberlerle inşallah ..

kızlar merhaba
nuallim tatlım çok geçmiş olsun demek biraz sıkıntılı oldu eee bu bücürler için katlanıyoz ısırınca herşeyi unuturuz
kızlar ben gece hiç uyumadım desem yeri çok sancım vardı ve kasılmam şimdi daha iyi gibiyi ama bebiş sürekli vuruyor aşağı çok canım yanıyor bizde yarınki randevuyu bugüne aldık saat belli değil ama inş herşey yolunda gider
nil inş sende güzel haberlerle dönersin iğnelerini konuş korkuyorum vurun dee
lotuscum en zoru dönmek ve wc ye kalkmak bencede benim karnımın düştüğü bayağı oldu ayaklarıma deyiyor dediğin gibi
papatyacım sen nasılsın gözün korkmasın yazdıklarımızdan inan evlat için herşeye katlanılıyor

doğumdan sonra gelsemmm :)))) valla alacam bezi elime gerekli gereksiz silecem heryeriii :)) içim ferahlıyordu o zaman benim
şimdi strea atacak şey yok yaa olsada en ufak hareket biize action paraşütle atlamak gibi

birazdan doktora gidecem o merdiven çıkıcam 7 yada8 tane gözümde büyüyorr vallaa :)))

pitoşum demek sende uyuyamadınn hadi senin sonların bana noluyor yaaa endişeleniyorum yaa artıkk

inş sende iyi haberlerle gelirsin güzelimmm ikimizde bugune aldık sıkıştımıı alıyoruz baksanaa

iğne konusuna değincemmm canım eşimde tedirgin olmaya başladı hele ben rüyalarımda doğumun yaklaştı dediler ya eşime anlattım korkmaya başladıı rüyalarıma güveniyorr :)))

kızlar cok sagolun atlattım zorda olsa ınş sonu hayr olur................sakın doğurmayoın bekleyın ıkıncı bayramı..............ınş herkes vaktınde guzelce doğurur alırız kucamıza bu sterlı bı donem ınş sonumuz ıyı olur o zaman heryerı sılerız nıl.........valla iş yapmak bıle guzel yetrkı saglık huzur moral ols

mualim cok geçmiş olsun canım.........nil pitos ve adını sayamadigim 3 üz anneleri kendınıze cici bakın hepiniz allaha emanet olun...........saglıkla...

evet muallimcim biz naparsak yapalım canım kaderimizi yaşıcaz 38 haftalık doğum yapan üçüz annesi gördüüm bebişinin biri 37 saat yaşamış sadece diğer ikisi şükür iyilr kocaman olmuşlar yani bu aslında geç doğurmaya da bakmıyor arkadaşım kader mukadderat ...
sennn bebişlerin yerini sağlamlaştırdın :)) hadi bakalım inan faydasını göreceksinn

olmuyo canımmmm sağollll sende kendine cici bak AEO tatlım

nılcım haklısın bu iş kısmet takdır bakasın gununde doğan yasamaz cok erken mımık doğan yasar hayat bu bılemetyız rabbım guzel yazılar yazsın.................
olmuyooooooooo canım çok sagol sen nasılsın ıyı gıdıyo ..........ınş guzel gunlere heop beraber

inş canım hep beraber guzelce atlatırz benımde sag kasıgımdan kıtle alındı cok agrım vardı 4 gun oldu bekliyorum bende rabbimim izniyle hepimiz meleklerimiz kucagımıza alacagız inş..saglıkla

gunaydın lotus eşinle aranız nasıl ıyı anlaşırmısınız.benım okudugum astrolojı kıtaplarında hep arkadaş bıle olamazlar derler akrep ve kova ıçın ama ben bırdaha dunyaya gelsem kocamla gene evlenırdım.

inş canım hep beraber guzelce atlatırz benımde sag kasıgımdan kıtle alındı cok agrım vardı 4 gun oldu bekliyorum bende rabbimim izniyle hepimiz meleklerimiz kucagımıza alacagız inş..saglıkla

canım geçmiş olsun hamileykenmi alındı ben anlamadım :1shok:

saol canım evet 18 haftalık ken alındı 4 gun oldu lokalle aldılar..............şimdide iltihap kapmış antibiyotik verdiler inş hersey yolund agider.........

geçmiş olsun güzelim inş herhangi bir komplikasyn oluşmaz zaten antibytik içiyormussun rabbim korusun seni ve melekleriniii....:Saruboceq:

gunaydın herkese muallım coook geçmış olsun.herşeye bebişler için katlanmıyomuyuz.uçuz annelerı dırek cennete gıderlermiş tekrara geçmış olsun..............................nılll bugun de senın dr dan gelmenı beklıcez desene hayır haberlerle donersın ınş...............aaaaa pıtos bıde sen gıdıcen hadı bakalım bız burda beklıyo olucaz.ALLAHıkınız ıçınde hayırlısını nasıp etsın sızlerı korusun ...................olmuyo guzel dıleklerın ıçın çok saol sanada geçmıiş olsun demek kıtle vardı. mecbur olmasalar gebeyken almazlardı...

lotus mersinin nersindesin 13 sene kaldım ortda gecen sene agustos ayında geldım ankaraya .nasıl dayanırsun o sıcaklara 3 bebekle canım ..........hamile olmasaydım gezmeye gelecektım ama seneye kaldı...inş......

muallim canım çok geçmiş olsun. ağrı normaldir diye düşünüyorum snuçta bi işlem geçirdin canım benim. allahın izni ile hepsi sağ salim gelecek kollarına canım benim iyice dinlen yorma kendiniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…