nilcim benim karnımda düştü oturdugum zaman bacaklarıma degiyo artık karnım nilcim biraz daha büyüsün bebişlerin bekle sen canım senin vajine baskı yapıyomu çoçuklar yürüyemedigin anlar geliyomu bazen dönerken zorlandıgın
nılcım haklısın bu iş kısmet takdır bakasın gununde doğan yasamaz cok erken mımık doğan yasar hayat bu bılemetyız rabbım guzel yazılar yazsın.................
olmuyooooooooo canım çok sagol sen nasılsın ıyı gıdıyo ..........ınş guzel gunlere heop beraber
günaydın kızlar
bende elmuallimi merak ediyorum ya iyidir inşallah
bu arada bende akrep burcuyum eşim kova çoçuklar ne olacak bakalım benimkiler dogarmıki acaba bayramaa bende toplarım o zaman haşlıklarını bücürlerimin
inş canım hep beraber guzelce atlatırz benımde sag kasıgımdan kıtle alındı cok agrım vardı 4 gun oldu bekliyorum bende rabbimim izniyle hepimiz meleklerimiz kucagımıza alacagız inş..saglıkla
canım geçmiş olsun hamileykenmi alındı ben anlamadım :1shok:
saol canım evet 18 haftalık ken alındı 4 gun oldu lokalle aldılar..............şimdide iltihap kapmış antibiyotik verdiler inş hersey yolund agider.........
kızlar selam.....................dun erkenden gıttık hastaneye
esımle...............amelıyathaneye aldılar serum tatılar sonra yavasca bayıldığımı hıssettım..........bı ayıldım tabı tam degıl seslerı duyuyorum hadı uyan dıye odama getırdıler ama cok agrım oldu kızlar sankı ıçımı kazımışlar ağrı iğnresı hapı etkı etmedı ya uç saat kıvrandım...........doktor hıç kalkmıcan dedı...............sonra şukur agrı azaldı aksam cıkardoı doktorum ..........endol ve antıbıyotık verdı evde yat dınlen dedı aksam bı geldım yatmısım............agrım kalmamış ama savatan cıktım sankı yaaaa............ben zaten agrı konusunda cxok hassasım..............neyse şukur gectı haftaya gel dedı............hafıf pemnbe sıvı şeklınde akıntım var normal heralde ınş gecer....................hepınıze coooooooook tesekkur edrım .................çok sagolun...............doğuran kacan yok dımı..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?