z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba arkadaşlar bende kısmetse üçüz annesi olacağım. daha cetvelimi yapamadım şu an 12 haftalık olduk. site böyle bir konu görünce inanın çok sevindim.. beni de aranıza alırmısınız :)

merhaba tacinim h geldın aramıza hayırlı olsun bebişlerın.ıst.hangı hastaneye gıdıyon.ben memorıalde tup bebek yaptırdım.şimdi kadıkoyde koşuyolundakı medıpole gıdıyom(ssk geçtıgı ıçın)

esracan hoşbulduk canım.. bende memorial de tüp bebek yaptırdım. şu an için onlara devam ediyorum. bir kere medicalpark a gittim ama pek memnun kalmadım. aslında memorial pahalı özel sigortamda yok ama şu an için bir süre daha devam edelim dedik canım..

olmuyoooooooo sanada gecmış ols canım ınş hersey yolunda gıder wavycım esracım çok sagolun................tarcın katılmış a-y gelen olunca ben sevunıyorum ya yalnız kalmayalım hayırlı ols canım.................ınlş rabbım sıkıntılarımıza bol sevaplar verır ............ınş annew olmak zor ama bızım için daha zor

bakıyorum bırclara gırmışşsınız...............ben pek takmam bıurc olayını........uyı ahlak ıyı huy ols yetrkı ...........ama cok nadır cok ıyı anlaştığım yadacok anlasamadığım tıpler vardır tabı............oğlum basak...................bıraz huysuz zor begenen guzellığe cok takan tıtız bı yapısı var..........esım akrep cok uyumluyuzdur............hıçde kıskanç huysuz degıldır..............ben yayın son gunu doğmuşum azcık oğlaktan kapmışım sankı................bakalım u bebışler ne zaman doğacak ınş hayırlı akıllı ahlaklı uslu olssssssssssssss....

kan uyuşmazlığı olan varmı benım var ne zaman test yaptınız...........her doğum ve duşukten sonra iğnelerımı oldum

muallimci geçmiş olsun canım atlattın. sanırım senin ağrı eşiğin biraz düşük o yüzden ağrıların olmuş. lekelenmem de normal tabi. benmi resmen kanama olmuştu. korkuyorum filan derken bitti gitti işte. darısı doğumun başına. bir çırpıda nolduğunu anlamadan doğuruversin inş sağlıkla bütün hamilelerimiz.

papatyacım ben ayla hanımı da emel hanımı da çok seviyorum. çok dikkatli ve titizler. son 1 ayımda nerdeyse her hafta çağırdı kontrole ve uzun uzun muayene etti. doğuma ayla hanım girdi çünkü kuralları böyleymiş. senin dr.un kim olursa olsun doğum yaptığında hangi dr. nöbetçi ise ameliyatı da o yapıyormuş. ben bundab ilk başta çok tedirgin olmuştum. nolur siz girin emel hanım filan diye ısrar da ettim ama ayla hanımda çok ilgilendi sağolsun. çok ince ve zarif bi bayan zaten. öyle ki ameliyathanede üşürsün diye şu yeşil örtülerden ısıtıp ısıtıp vücuduma koydu. hep başucumda gülümseyerek herşey çok iyi olacak diye yüreklendirdi beni.
küvez konusu hiç problem olmadı çünkü epeyce küvezleri var yoğun bakımda ve öncelik kendi hastalarının. normalde dışarıdan da sürekli bebek geliyor ama eğer kendi hastarından doğumu yakın olan varsa kabul etmiyorlar.mesela ben son haftamı hastanede yatarak geçirdim ve o haftadan itibaren 3 küvezi boş tuttular ve bebek kabul etmediler. yoğun bakım hemşireleri de çok iyi. hem sana moral veriyorlar hem de çok iyi ilgileniyorlar. ben bir keresinde süt vermeye gittiğimde yıkıyorlardı bebekleri, hemşire dediki gel bekle de gör nasıl yıkıyoruz, sende hiç korkma ve sürekli yıka bebeklerini. o yıkadı ben baktım, birlikte giydirdik. zamanı gelince emzirmen yada mamasını yedirmen için sana veriyorlar bebeği ve yanında durup sana gösteriyorlar neler yapman gerektiğini. orada o kadar çok ses varki aslında. ağlayan bir sürü bebek, cihazların sesi.... ama onlar bundan hiç şikayetçi değiller. birbirleriyle konuşurken benim bebişim şu kadar mama yedi, benim aslan parçası çok güzel uyuyo diye konuşuyorlar, sürekli okşayıp seviyorlar. taburcu olurken de 1 kuruş para ödemedik küvezlere.
hastanenein en güzel yanı da ziyaretçi konusunda çok katılar. hastanın yanında 2 kişi varsa imkansız çıkartmıyorlar 3. kişiyi. o inecek ondan sonra çıkacak 3. sen orda doğum yapmışsın, sıkıntın var ama insanlarda seni görmek istiyor merak ediyor doğal olarak. senin sıkıntını düşünemiyorlar ve herkes gelip görmek istiyo. gelen gitmek bilmiyo. sen de ister istememz rahatsız oluyorsun başka hastanelerde ama burda o yok. çiçek vs kesinlikle çıkartmıyorlar.temiz. servisteki hemşireler çok iyi çok ilgililer.

sormak istediğin herşeyi sorabilirsin çünkü ben önceden selçukluya gidiyorum ve başkente geçeceğimde çok büyük sıkıntılar yaşadım. nasıl bir yer filan diye. hatta o zmanalr bana hastane hakkında çok kötü diye bahsetmişlerdi ama iyiki geçmişim onları dinlememişim. bu endişeleri ben de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. her türlü elimden geldiğince yardımcı olurum hiç endişelenme.

kan uyuşmazlığı bizde var muallimcim. benim daha önce düşüğüm filan olmadığı için hiç iğne olmamıştım ama gebeliğin belli haftasında indirect coombs diye bi test var. bunu yapıyorlar ve bebeğe geçip geçmediğne bakıyorlar. bana 3 kez yapıldı sanırım bu test. üçüde negatif çıktı şükür. bir de uyuşmazlık iğnesi yaptılar kaçıncı haftaydı hatırlayamıyorum. ama ciğer geliştirici iğne yapıldığı zamanlardı. 28-29 olabilir.

tubacım sagol canım evet bıraz hassasım agrı hususunda ..............sanırım yırmılı haftalarda yuyuşmazlıkla ılg bakar doktorum yıne bı ığne yerım ...........ınş saglıkla doğururuz bızde canım

aynurcum ben yalnız oldugum için çok zorlanıyorum yatıpta heran bana hizmet edecek kimse olmuyo benimde kalkmama yürümemede çok zorluklar oluyo o yüzden dogurmak istitorum

olmuyorrrrr canım ben saglık mah sinde oturuyorum sen nerde oturuyodun sıcga gelince dyanamadım kılima taktırdık yoksa bunalıyodum resmen

aaaa ne tesaduf hangı dr ben mustafa acet çokkk memnundum ama bende bu ay bıraktım.çunku dogumu orda yaptıramazdım.medıpolde yogun bakım unıtesı olarak çok ıddalılar orayı tercıh ettık bızde.memorıal de sezeryan 10 mılyar uçuz oldugunda daha çok para ıstenıyo.keşke durumum musaıt olsada orda dogum yapsam sayısal oynayayım dıyorum.çıkarsa orda dogurcam.bebişlerıde medıpole gonderırrım artık.kuvezde 4 mılyar gunlugu

merhaba arkadaşlar ben pitosun eşiyim kübra şuan hastanede bu gece yatacak sabah doğum gerçekleşçek nasip olursa bu gece yatmasının sebebini bende anlayabilimiş deilim soruyorum çelişkili cevaplar veriliyor doktor şuan başka hastanede saat altı gibi gelcek maedem sabah doğum var neden yatıyor sanırım küvez yok yarına boşalacak galiba oyalamak için yatırdılar bunun içinmi dedim inkar ettmediler fakat yokda demediler neyse pitos size yazmamı ve çok dua etmenizi istedi hepinze mevlam yardımcı olsun

ALLAH yardımcısı olsun gözlerım dolu dolu oldu ayyyy...ınş.hayırlı haberlerınıde alırız.dualarımız senınle canım

nıll sen nerde kaldın yawwww gıden gelmıyooo...hayır haberlerını beklıyom.pıtos ta gıttı.

kızlar geçmişi okuyamadım çok kötü yoruldum doğumum yaklaşmış gibi görünüyor ağrım çıkmadı ama doktor 10 15 gün gibi olabilir dedi bilinmez tabiki bu akşam ciğer geliştirici yicem akşama başlıyorum ayakta duramaz oldum dinleneyim tekrar yazıcam öpüyorum kızlar yorgunluktan yazamıyorum inanın

Pitos dualarımız seninle canım,inş. kazasız,belasız doğumun yapar ve bebişlerini kucağına alırsın.Allah yardımcın olsun.Sizede teşekkürler bizi haberdar ettiğiniz için.Tekrar bilgi verirseniz doğumda çok seviniriz.

Nil sanada geçmiş olsun canım.ınş. durabildiğin kadar durursun canım.Ya yaptığınız olmadı ama hani bizide beklicektiniz.Pitos,sen,lotus.Allahım bebişlerini korusun canım.

Tuubay çok sağol canım.İnan ferahlatıyorsun beni.Bende kontrolüme selçukluda Güler hanımla başlamıştım ama o hastanenin benim ihtiyacımı karşılayamayacağını hissedip başkent emel hanıma başladım.İyi bir karar verdiğimede artık senden sonra emin oldum.Küveze para almadılar dedin canım;güvenlikmi karşıladı birde kaç gün kaldılar küvezde?Dediğim gibi artık seni buldum bol bol soru soruyorum tekrar kusura bakma canım.Dediğin gibi bizi bizden başka kimse iyi anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…