Kayracımm nasılsın canımm,pcm bozuk,sık giremiyorum,geçmişi de okuyamadım,
pitosum canım maşallah çok güzel götürdüüü,şu mübarek günler hürmetine sağlıkla doğsun yavruşarı inşallahhh
nilim yat dinlen canımm,sende misafir bir günleri dışarıdaki bir haftaya bedel canım,sabır..
aaaa ne tesaduf hangı dr ben mustafa acet çokkk memnundum ama bende bu ay bıraktım.çunku dogumu orda yaptıramazdım.medıpolde yogun bakım unıtesı olarak çok ıddalılar orayı tercıh ettık bızde.memorıal de sezeryan 10 mılyar uçuz oldugunda daha çok para ıstenıyo.keşke durumum musaıt olsada orda dogum yapsam sayısal oynayayım dıyorum.çıkarsa orda dogurcam.bebişlerıde medıpole gonderırrım artık.kuvezde 4 mılyar gunlugu
Kayracımm nasılsın canımm,pcm bozuk,sık giremiyorum,geçmişi de okuyamadım,
pitosum canım maşallah çok güzel götürdüüü,şu mübarek günler hürmetine sağlıkla doğsun yavruşarı inşallahhh
nilim yat dinlen canımm,sende misafir bir günleri dışarıdaki bir haftaya bedel canım,sabır..
pitosun cebi kapalı........ haber alan yazsın. ben bu akşam yemeğe gidiyorum. gelince okuyacağım.... gecede aramaya devam ederim. eğer ben haber alırsam gece yazarım.... dua edelim pitosum için.......
kızlar merhaba dayanamdım eşime pc yi getirttim şuan ağrım sızım yok şükür ama nst de tavan yapmış durumda sancılar küvezler hazır şükür nedense hiçbişey hissetmiyorum şoka girdim herhalde :.) inş sizde iyisinizdir bana ve bebklerime dua edin ne olursunuz inş sağlıkla doğar hepsi epidural yapıcaz dedi dr istemedim ama daha iyi diye kabul etmedi neyse artık hayırlısı
nil canım bol bol dinlen merak etme bende hep doğurcam diye giittim bişey olmadı dayanır bücürlerin inş hepinizi öppüyorum yarın 9 gibi ameliyata girmiş olurum eşimin fırsatı olursa yazıcak size
hg canım merak ettim göremeyince nasıl gidiyor hamilelik bizden sonra sensin sıran geliyorr :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?