z Anneleri biz de burada bulualm

anaaaaaaaaaaa pitosssssssssss bak şimdi sanki ben gittim doğuma!!!!!!!!!!!!!!!!!! allahım yardımcın olsun canım. dualarımız ve aklımız sende. sağlıkla kavuş inş. bebeklerine.
nilcim biraz daha sabır ve dayanma gücü versin allahım sana. ben de 28 de doğurdum doğuracam derken 32yi bitirmeye yakın doğurdum. hiç tamam artık doğuracam diye düşünme. allahım gücünü kuvvetini artırsın inş.

canım hiç kusura bakma filan deme yaaaa sor sorabildiğin kadar

sen çalışyormusun bilmiyorum yada eşin ne iş yapıyor? ben öğretmenim ve emekli sandığı tabi güvencem. ben özel odada yattım 550 ytl sezeryana aldılar. 2 gece kaldım 125di galiba oda parası. bir de 30 ytl refakatçi için aldılar o kadar. kızlarım 7 gün, oğlumda 17 gün kaldı küvezde ama hiç para almadılar. kızların birini verdiler önce, bugün burada serviste kalacaksınız beraber biz de sizi kontrol edecez dediler. o gün yattık zeyneple serviste. ertesi gün de diğer kızımı verdiler. o gün de kaldık üçümüz. ertesi gün çıktık beraber. o 2 gün içinde az bi para aldılar işte. özel oda değildi o zaman çünkü 2 bebek 2 hasta gibi olunca 2 yataklı odada sadece biz vardık. özel odaya gerek yoktu. az bi ücret de o zaman ödedik. oğluma verdiklerinde kalmadık direk aldık eve çıktık ve hiç para ödemedik.

sağolun canlarım pitoşu aradım ama teli kapalı aradığımda bilgi alıp size iletiveririmmm......Allah yardımcısı olsun
kızlar bi hastaneye gittim iki büklüm döndüm bebeklerin ağırlıklarından oturamıyorum bilee iyice dinleneyim gelicem ....

pitosun cebi kapalı........ haber alan yazsın. ben bu akşam yemeğe gidiyorum. gelince okuyacağım.... gecede aramaya devam ederim. eğer ben haber alırsam gece yazarım.... dua edelim pitosum için.......

Kayracımm nasılsın canımm,pcm bozuk,sık giremiyorum,geçmişi de okuyamadım,
pitosum canım maşallah çok güzel götürdüüü,şu mübarek günler hürmetine sağlıkla doğsun yavruşarı inşallahhh
nilim yat dinlen canımm,sende misafir bir günleri dışarıdaki bir haftaya bedel canım,sabır..

muallimimm seni de şimdi okudumm,
çok geçmiş olsun canımm,tabi zor bir imtihann,sabır,gayret canımmm...
Dualarım seninlee..

saolasın cancazım iyiyim hamdolsun....... bende girmiyorum bu günlerde... şu günler geçsin hep burdayım inşallah..... bana biraz vakit lazım...... pitosu okuyunca atladım hemen...... rabbim yardımcısı olsun inşallah....

Kayra nasılsın canım?Her girdiğimde seni görmek istiyorum merakta bırakma.Şu mübarek günlerde hep duamdasın...öptüm..

ooo esracım benim bu fiyatlardan haberim yoktu. gerçi bizde doğumu başka hastane de düşünüyoruz. benim dr.um hale hanımdı. bende çok memnun kaldım. şu an için muayene 200 veriyoruz. bakalım senin haftalarına gelelimde bizde değişiriz büyük ihtimal.. medipolde iki arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldılar.. bende karşıda otursaydım orayı tercih edecektim..

ya şu imzayı nerden yapıyorsunuz.. bir türlü bulamadım.:bbo:

evet canım sağol bende elimden geldiği kadar zorlanıyorum hiç bugunki gibi kasık ve vaen ağrısı çekmedim inş yarına geçer hastaneye gitmek gelmek beni çok yordu ..

pitosun cebi kapalı........ haber alan yazsın. ben bu akşam yemeğe gidiyorum. gelince okuyacağım.... gecede aramaya devam ederim. eğer ben haber alırsam gece yazarım.... dua edelim pitosum için.......

canım yine aradım kapalı yani bende merak ettim şimdi onu kıza beni bekleyin derken :)
inş sağsalim çıkarlar

kayracım sen nasılsın canımmm
afiyet olsun

tarcinim bu arada hoşgeldin aramıza inşallah sağlıklı sorunsuz zamanlı bir gebelik geçirirsin canımm Allah seni ve bebişlerini korusunn

hymary cok sagol canım...............kızlar pıtos dogumamı gıttı rabbım yardımcısı olssssssss ınşşşşşşşşşş nılcım sende yat canım.............ama ınş 30 haftadasın rabbım kolaylık guc kuvvet versın..................ınş bu gunler bı gecse bebışlerı bı alsak koklasak ınşşşşşşşşşşş rabbım merhametını eksık etmesın bızlerden.......................

pitos allah yardımcın olsun sag salim meleklerini kucagına al..........allaha emanet ol..........

kızlar merhaba dayanamdım eşime pc yi getirttim şuan ağrım sızım yok şükür ama nst de tavan yapmış durumda sancılar küvezler hazır şükür nedense hiçbişey hissetmiyorum şoka girdim herhalde :.) inş sizde iyisinizdir bana ve bebklerime dua edin ne olursunuz inş sağlıkla doğar hepsi epidural yapıcaz dedi dr istemedim ama daha iyi diye kabul etmedi neyse artık hayırlısı
nil canım bol bol dinlen merak etme bende hep doğurcam diye giittim bişey olmadı dayanır bücürlerin inş hepinizi öppüyorum yarın 9 gibi ameliyata girmiş olurum eşimin fırsatı olursa yazıcak size

amannnnnnnnn bebekler geliyor ha...... allah kurtarsın canım... allah sağ sağlim sağlıklı kollarına almayı nasip etsin :Saruboceq: .... tüğlerim diken diken oldu.... çok duygusallaştım. senağlama

canım telinide açarsan arada sevinirimmm ...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUA EDECEM SENİN İÇİN
a.s. a.s.

canım pıtosssssss rabbım yar ve yardımcın ols ınşşşşşşşşşşş.............hıç merak etnme bebışlerını duyacaksın tektek ............vıyak vıyak ınşşşşşşşş kucagına alacaksın fıstıklarını..............ınş boooooooooool dua canımmmmmmmmmmmmmmmmm.........................rabbi yessir vela tuassir rabbi temmım bılhayr..........................amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen nasılsın nil, bebişlerin nasıl? kaç gr olmuşlar? dr doğum tarihi hakkında bişey diyor mu?
pitoscum Allah yardımcın olsun. inş. bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.

kızlar dr dan geldım
29 eylulde ıznımı acacak.
aynı zamanda 29 eylulde gıttıgımde cıger gelstırıcı ıgne verıcek
dogumda 27 ekım-5 kasım arası olacamıs
bebıslerım basa bas gelıormus
cok zorda kalırsam normal dogum bıle yapabılrmısım
ama sezaryen olucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…