sen nasılsın nil, bebişlerin nasıl? kaç gr olmuşlar? dr doğum tarihi hakkında bişey diyor mu?
pitoscum Allah yardımcın olsun. inş. bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.
canım iyiyim ama doktoruma göre 10 15 gün içinde doğum olabilirmiş bende bugun ciğer geliştirici iğnelerimi aldım yarın başlıyoruz ama hast gitmek gelmek beni aşırı yordu bebişler 1200 ile 1300 civarındalarr doktoruma göre hepsi canavar gibilermiş canım
inş sizlerde sorunsuz gelirsiniz bizim haftalarımızaa
ooo esracım benim bu fiyatlardan haberim yoktu. gerçi bizde doğumu başka hastane de düşünüyoruz. benim dr.um hale hanımdı. bende çok memnun kaldım. şu an için muayene 200 veriyoruz. bakalım senin haftalarına gelelimde bizde değişiriz büyük ihtimal.. medipolde iki arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldılar.. bende karşıda otursaydım orayı tercih edecektim..
ya şu imzayı nerden yapıyorsunuz.. bir türlü bulamadım.:bbo:
ayy maaşallahh canımm
benimde perş. kontrolüm var, ciğer geliştirici iğneyi bende olucam heralde. koldanmı vurunucaz? bi de kaç tane vurunucaz ki?
bi de doğum için ıspartaya gelebilirim canım. dr um burda küvöz bulamazsak ıspartaya göndericem seni dedi. daha önce orda çalışmış. hatta dördüz bi hastasını göndermiş. bakalım kısmet...
pitoscum şokkk oldum birdenen okuyunca bana heycan bastı inşallah sag saglim bebişlerini kucagına almayı nasip etsin allahım bizi habersiz bırakma canım seni çok merak ederiz
ıspartada nereye gönderecek canım özel hastaneyemi ? akannehir
esracım benim elimde olsa 9 ay beklerim biliyorsunuz ama işte bazı şeyler bizden çıkabiliyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?