z Anneleri biz de burada bulualm

sen nasılsın nil, bebişlerin nasıl? kaç gr olmuşlar? dr doğum tarihi hakkında bişey diyor mu?
pitoscum Allah yardımcın olsun. inş. bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.

canım iyiyim ama doktoruma göre 10 15 gün içinde doğum olabilirmiş bende bugun ciğer geliştirici iğnelerimi aldım yarın başlıyoruz ama hast gitmek gelmek beni aşırı yordu bebişler 1200 ile 1300 civarındalarr doktoruma göre hepsi canavar gibilermiş canım
inş sizlerde sorunsuz gelirsiniz bizim haftalarımızaa

pitoscum şokkk oldum birdenen okuyunca bana heycan bastı inşallah sag saglim bebişlerini kucagına almayı nasip etsin allahım bizi habersiz bırakma canım seni çok merak ederiz

ayy maaşallahh canımm
benimde perş. kontrolüm var, ciğer geliştirici iğneyi bende olucam heralde. koldanmı vurunucaz? bi de kaç tane vurunucaz ki?

bi de doğum için ıspartaya gelebilirim canım. dr um burda küvöz bulamazsak ıspartaya göndericem seni dedi. daha önce orda çalışmış. hatta dördüz bi hastasını göndermiş. bakalım kısmet...

ben tekırdagın çerkezkoy ılçesınden gelıyorum taa karşıya sen kı ıst. oturuyon neyse araştır duruma göre bakarsın ben 2 saatte gıdıyorum medıpole.imza dedıgın ne anlıyamadım çetvel galıba

nılcım canım bıraz daha sabret yaa dınlen sureklı aklına getırme 15 gunde 2 hafta demek sen bıraz daha fedakarlık edersen bır haftada senden 33 e gelır evvelallah.hayırlısı olsun senın adına

ıspartada nereye gönderecek canım özel hastaneyemi ? akannehir

esracım benim elimde olsa 9 ay beklerim biliyorsunuz ama işte bazı şeyler bizden çıkabiliyor yerimseniben

ceylan canım vala bende bilmiyorum iğneleri nerden olucaz yarın gidicem bugun akşamdan başlıcaktık o kadar yoruldumki yarın başlancak

birde bu iğneler benim alerjilerime iyi gelecekmiş inş bakalım doktorum normalde 33 den sonra yaparız diyordu ama baktı durum değiştii gerçi bende biraz bugun doktoruma dedim ben dayanamıycam galiba dedimm :))) bugun eliyle karnımı muayne etti birde artık nedensee anlamadım

Son düzenleme:
pitoscum şokkk oldum birdenen okuyunca bana heycan bastı inşallah sag saglim bebişlerini kucagına almayı nasip etsin allahım bizi habersiz bırakma canım seni çok merak ederiz

canım sen heycan yapma yaww daha dur pitoş gibi 33 leri görelimmm akannehir akannehir oooff offf :Saruboceq: :Saruboceq:

ıspartada nereye gönderecek canım özel hastaneyemi ? akannehir

esracım benim elimde olsa 9 ay beklerim biliyorsunuz ama işte bazı şeyler bizden çıkabiliyor yerimseniben

üniv. hastanesine galiba canım, ya da boş küvöz nerde bulursa.
sen nerde yapacaktın doğumu? küvöz garantisi varmı canm?

ünv kuvezler dolu yenidoğan doktoru yok özel hastaneye sevk düşünüyorum canım yarın eşim görüşcek bakalım bizimde sıkıntılı şu andaa biizm kurum sorun çıkartıyor

burdaki özel hastane ve kuvezler süperr bilgin olsun kurumunuz karşılıyorsa özel hastane masraflarını hiç düşünme bilee
bizim kurum çok problem çıkartıyor tsk canım

iyi geceler kızlar..... nil lotus bu gece sizde doğurursanız şaşmam. heyecan panik yapmayın daaaaaaa..... tam pitos la konuştum iyiymiş diyecektim ki..... hatun pc yi almış hastaneye....böyle de fanatiğiz üçüz anneleri topiğinde.... doğuma kadar pc başında ....... neyse yarın öğlene doğru arar hayırlı haberlerini alırız inşallah.... tabi doğumdan çıkar çıkmaz pc yi almazsa eline..... im önce ararsa haberleşelim...... niiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll lotuuuuuuuuuuuuuuuus gözünüzü sevem sıkı tutun kendinizi....pitos bi atlatsın siz öyle gidin doğuma.... bu can bu kadar heyecanı kaldırmaz valla 4 bebişle......

pitos Allah yardımcın olsun...İnşallah sen de bebekler de iyi olursunuz...kolay ve problemsiz bir doğum olmasını dilerim...............

pitoş doğursun hele bii :)) benim daha iğnelerim var kayraaa doğurmam ama bugun çokkk yoruldumm mm ppağan gibi tekrarladım amaa doktoruma göre 10,15 içinde doğurabilirmisim ee o zaman zaten 33 haftaya gidicem :)))

kızlar ya hiç uyuyamadım bugün dön dön sabah olacak nerdeyse bide doktora gidecem bebişlerimi görecek olunca heycan bastı beni
nilcim ben doktoruma göre şu an 32 haftalıgım öyle diyo bana hesabını anlamış degilim ama inşallah bizlerde bekleriz canım allahım hayırlı zamanda dogum yapmayı nasip etsin

bide bugün hastaneye aç karnına gidecekmişim nasıl dayanacam ben ya yememek için kendimi zor tutuyorum 3 çoçukla açlıga dayanılmıyo

nilcim senidemi uyku tutmadı canım burda görünüyosun

Son düzenleme:
ay canım sendemi uykusuzsun sende bi gittde gel bakalım canım iyi haberlerle gell ... sen ilerden gidiyorsun maşallah subanallahhh 1 hafta önden gitmek güzel
benim bebişin biri öyle canım ama yinede minicik doğcaklar bu tırtıllar

ciğer geliştiriciyi ne zaman yedin canım ben yarın başlıyorum artık alerjilerimede iyyi gelecekmiş öyle dedilerr

reçetesini okudumdaa hiç öyle ciğer geliştirici yazmıyordu ceseltenon

ben 4 hafta falan oluyo canım igneyi yapılalı banada öyle demişti doktor alerjiyi geçiriri bu igne demişti evet bende okudumda öyle bişey yazmıyodu canım benim doktorum 1 saat önce bile yapılsa fayda gösteriyo dedi bu igne sende geç kalmış degilsin yani

aslında doğrusu doğuma bir hafta kala yapılmasıymış ...
pitoşu ararız ilerleyen saatlerde sen sabahmı gidecen doktoraa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…