z Anneleri biz de burada bulualm

canım benim doktor reglin bitiş tarihinden degilde başlama tarihinden hesaplıyo ondanda 32 haftalık çıkıyorum her doktorum hesabı başka şekilde işte senin bebişlerde büyümüşler maşllah canım

dün çok kötü yorulmuştum iki büklüm oldum ben lotus ağırlıktanmı neden öyle oldum bilmiyorum ve su anda da biraz geçtii fakat eskidi gibi oturamıyorum yürüyemiyorum baskı yapıyor benim bebeler baya aşağıda yaaa

sağol canım ya doktoruma göre normalll ama bilmiyorumki küçükler doğuma kadar biraz daha alırlar muhtemelen

benimkilerde çok aşagıda canım bende okadar zor yürüyorumki dün biraz gezeledim diye agrılardan duramadım ben bebegin kafasını hissediyorum aşagıda düşün yani zaten görenler dogumun yakın heralde bebekler inmiş diyolar zaten canım aşagıda olmaı bizi çok zorluk veriyo

evet yaaa birinin kafası yukardaydı ama oda inmiş aşağıya banada öyle diyorlarr doktor bile dedi karnın aşağıda miden boşalmış dedi eliyle muayne ettii karnımıı dışardan görenlerde aynısını diyo akannehir yukardayken iyiydi bee iki büklüm olmuyorduk :bbo:

semiz otu salatası yiyorum hep salatalara katılıyor ama bilmiyordum onda omega var ben ondan yiyordum ...

banada hastanede bi kadın söylemişti konferansta öyle dmişler ben sabah kavaltısına bile yapıp yiyorum canım belki fayda o etmiştir ama canım daha haftan var alırlar bebişler kiloyu yeterki saglıklı olsunlar

evet lotuscum acelem yok doğurmucam doktoruma inattt ettimmm :)))

hadi yatalım sende erken kalkıcan inş güzel haberle gel hast yatayım deme haaaa :))) bak pitoş gitti gelmedii :))) az kaldı benide alıyorlardııı :))))

öpüldünüzz....

canım senin kaşıntılar ne alemde ben şimdi gebe kaşınmay aşladım ama hafta içmek istemiyorum beni sersem gibi yapıyo

parmak uclarıma kadar kaşınıyorum ama bana asla ilaç vermiyorlarr uyuzzz gibi kaşınıyom etrafta az kaldı artık napimm
haa bu arada yara bere içindeyim krem varmış evde bir tane süper geçirior yaraları çabuk iyileştiriyor onu kullanıyom tekrar yara yapıyom tekrar böyle geçinip gidiyoruz.... tek umudum celeston iğnee:)))

kızlar uyku tutmadı galıba sızı...............eeeeeeeeee heyecan artıyoooooo...........ınşşşşşşşşş 4 5 hafta daha ınşşşşşşşşşşşşşş..........................pıtos nasıl acaba bugun mu doguma gırecek ınşşşşşşş cok guzel gecer ınşşşşşşşşşşş

merhaba ben pitosun eşiyim arkadaşlar büyük bir merak içinde haber beklediğinizi bildiğimden kıyamadım haber vereyim dedim bugün saat 08 .40 civarı bebeklerimiz doğdu kübra birazdan gelir bebeklerin ve annenin genel sağlık durumları iyi birazdandan kendiside yazar

ayyyyyyyyyyyyyyy cok guzel tebrıkler.............rabbıme cok sukur ya................cooooooooooooooook sevındım ............bebışler ne tatlıdır sımdı...................hadı yaz pıtossssssssssssssssssssssssssss.................valla anlamam sancı agrı yaz cabuk......................saka tabı rabbım yardımcın ols .........................ay cok sevımdımmmmmmmmmmmŞeniz:lepi:hihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey::dance:

delikafadulden aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrrrrr :teytey::sm_cool:
maşallah kübraya daaaaa kuzulara daaaaa
nasıl bebeklerrr,anne nasııll,
zahmet edip yazmışsınız çok teşekkür ediyoruz,sizi de tekrar tebrik ediyoruumm,,
hayırlı uğurlu olsuuun,
vatana millete,dinine,ailesine hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhh:Saruboceq:

hadı ınşşşşşşşşşşşş sırayla gelıyooooooooooo bebışler ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Merhaba ben de üçüzlerime hamileyim 15. haftadayız.Yalnız biraz üzgünüm 13. haftada yapılan ultrasonda bebeklerimden bir tanesinin ense kalınlığı 5.5 çıktı.3 ten fazlası riskli grup deniyor. Bilirsiniz bir sürü hastalık riski. Ama biz devam etmek istiyoruz ve dua ediyoruz. Siz ya da çevrenizde ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıklı bebek sahibi olan var mı? ılk defa bu faruma giriyorum, pitosa hayırlı olsun diyeyim. darısı bekleyenleri başına.Yardımcı olursanız sevinirim. (Yaşım 30, bebişler mikroenjeksiyon ile oldu)

Günaydın arkadaşlar.
Pitos ve eşi sizi tebrik ediyor,yavrularınızın yaşları uzun olsun.Allah analı babalı bir ömür mutlu büyütsün inş.Pitos sanada acil şifalar diliyorum.Çok sevindim,Allah bizlerede aynı duyguyu yaşatır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…