z Anneleri biz de burada bulualm

Pitoşumuzun sesi çok iyi geliyordu maşallaahh bebişlerde iyiymiş kuvezdelermiş
ALLAH HEPİNİZE SAĞLIK VERSİN
UZUN ÖMÜRLÜ OLURLAR HAYIRLI EVLAT OLURLAR İNŞALLAH

öncelikle hayırlı olsun cnım sorunsuz bir hamilelik dileriz ... başka bir yere daha gidip ölçtür son kararını ona göre verirsin bu kararları vermek çok zor biliyoruz Allah yardımcın olsun

ayyyyyy çok sevindimmm sağlıklı olmalarınaaaaaaaaa.s.allahım nazarlardan esirgesinn..bizi habersiz bırakmayınn

kızlar bende ciğer geliştirici iğnemi yedim geldimmm ...darısı yemeyenlerin başınaa :)) acıtmıyorr :)) birde kalçadan yiyoruzzz 2 dos yedim 2 dos akşam yicem 12 saat arayla gerekirse doğuma yakında yiyebilirim
bugun biraz daha iyiyim düne göre
pitoşun sorunsuz çıkmasınada çok sevindim ayrıcaa doğum şeklimi değiştiriyorum eğer doktorum spinal derse okeylicemm görüyorumkiii son zamanlarda doktorlalrın tercihleri bu yönde muhtemelen bebişlerin narkoz olayından etkilenmemelerinden dolayımı bilmiyorum da ben o güne geleyimde konuşacağım sizlerle paylaşırım canlarr
bu arada ne güzel doğumlar oldukçaa üçüz anneleri artıyorrr

muallim papiş kayracım kızlar sizler nasılsınızz online gördüklerime seslendimm :))

tamam nilciğimm..allahım gözlerim doldu yaaaaa....canım bende 28 haftada başladım ciğer geliştiriciyee.. 2 şer doz yapıldı 29. haftada 2 şer doz ve30. haftada doğum tehlikesiyle yattım 4 er doz yapıldı ...hiç korkma.. son iğnemi yapılırken hemşireler dediki artık gelişmiştir dedilerr

herkese gunaydınnnnnnnnnnnn.................guzel bırgun guzel haberlerle gune başladım....................pıtos gozun aydın canım yaaaa çokk sevındım saglık durumlarıda ıyıymış sende ıyıymışsın superrrr.yuce mevlam herkese nasıp eder ınş.....................bugunde lotusu beklıcez galıba ınş. hayır haberlerını beklıyoruz ben ve benım sıpalarla..............

evet canım gelişmiştir maşallahh sen iyi bir haftadasın ....benim doktorum 34. haftaya doğru yaparız dediydi ppehhh içimden güldüydümmmm tedirgin olmaya başladım bu konuda asistanına söyledikte asistanı sıkıştırdı hocam yapalım iğneleri diyee :)) yoksa iğne yapmıcaktı 34 haftaya gelince zaten gelişimini tamamlıyormuş ....ya gelemessem değilmiii !!!!

lotusu tembihledim ama :))) baksana gelmediii hala hastaneye giden gelmiyorrr :))) yamuk yaptılarr bana beni bekliceklerdiii uyusslarrr :))))

merhabaa tabı saglıklı dunyaya gelmelerı ALLAHIN takdırı ama ışı şansa bırakmayın derım başka bı dr a da görünün.eger sorun olucaksa kı dıger ıkısı saglıklıyken onun ne suçu var engellı olacak.ayrı keselerdemı bebişlerın.ALLAHsaglık sıhhat versın ınşşş

nıll gunaydın ıgneyı yemışsın yarasın paşalara......benım dr um dogumdan bırgun once yatırırrız senı hastaneye dedı o zaman cıger geliştiriciyi vururuz dedı...........24 saatte ne kadar gelişiyokı anlıyamadım..ayyy bu doktorlar neden hepsı aynı fıkırde olmaz kı...........sankı okudukları kıtaplar farklı

canım ınş sıkıntısız gecer ................ınş rabbım saglıkla nasıp ets cumlemıze ..................bol dua

gunaydınn senınde az kalmış darısı senın başına inş.pıtos gıbı alırsın bebişlerını kucagına

bence üçüz ve sende süper bir haftadasın...gelişir canım ..içimiiz ferah tutalımm..bebişlerimiz 36.haftada gelsinn..evet haklısın 35. haftad a ciğerler zaten gelişmiş oluyıorr

gunaydınn senınde az kalmış darısı senın başına inş.pıtos gıbı alırsın bebişlerını kucagına

sağol canımm.. ehpimiz alalım sağlıklaa.kızlar size tavsiyem yorulmayın yatınnn sadece..hamileliğin tadını çıkarınopuyorumnanaktan

pitoscum geçmiş olsun çok sevindim iyi olmanıza...hayırlısıyla evinize götürün bebişlerinizi..eşini ve seni tebrik ediyorum canım çok duygulandım ne yazacağımı bilemiyorum...

sağol canımm.. ehpimiz alalım sağlıklaa.kızlar size tavsiyem yorulmayın yatınnn sadece..hamileliğin tadını çıkarınopuyorumnanaktan

ben şahsım adına soyleyebılırım kı hamılelere karşı sempatı duyardım.ama sıra bana gelınce bır tane degıl uç tane herşeyden kısıtlanıyosunuz.yerdekı bışeyı almak bıle zor gelıyo.ben boyle duşunmemıştım ama bunun sebebı tabı 3 tane olup zor bı hamılelık ama katlanıyoruz kımse bızım gıbı çekmıyodur.ıkız bebeiş beklıyen bır baba tek çocuk doguranlar hıç konuşmasın o nekı dedı.bızzz neeee dıyelım saglıkkk dıyelım

merhaba arkadaşlar pitos a çok sevindim. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin. inşallah bizlerde 35. haftayı görürüz. yazılarınızı okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum. şu an benimkiler 12 haftalık bana önerebileceğiniz birşeyler var mı? sizin tecrübeleriniz benim için çok önemli

esracım evet canım cetveli nerden yapıştırıcağımı bulamadım. yardımcı olursan sevinirim. tekirdağdan medipole maşallal iyi geliyorsun. benim eşim illa yakın bir hastane olsun diyor.

pitos geçmiş olsun allahım sana aılenle ne meleklerinle mutlulukla saglıkla bir ömür geçirmeni nasip etsin tebrikler..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…