Merhaba ben de üçüzlerime hamileyim 15. haftadayız.Yalnız biraz üzgünüm 13. haftada yapılan ultrasonda bebeklerimden bir tanesinin ense kalınlığı 5.5 çıktı.3 ten fazlası riskli grup deniyor. Bilirsiniz bir sürü hastalık riski. Ama biz devam etmek istiyoruz ve dua ediyoruz. Siz ya da çevrenizde ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıklı bebek sahibi olan var mı? İlk defa bu faruma giriyorum, pitosa hayırlı olsun diyeyim. darısı bekleyenleri başına.Yardımcı olursanız sevinirim. (Yaşım 30, bebişler mikroenjeksiyon ile oldu)
ayyyyyy çok sevindimmm sağlıklı olmalarınaaaaaaaaa.s.allahım nazarlardan esirgesinn..bizi habersiz bırakmayınn
Merhaba ben de üçüzlerime hamileyim 15. haftadayız.Yalnız biraz üzgünüm 13. haftada yapılan ultrasonda bebeklerimden bir tanesinin ense kalınlığı 5.5 çıktı.3 ten fazlası riskli grup deniyor. Bilirsiniz bir sürü hastalık riski. Ama biz devam etmek istiyoruz ve dua ediyoruz. Siz ya da çevrenizde ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıklı bebek sahibi olan var mı? İlk defa bu faruma giriyorum, pitosa hayırlı olsun diyeyim. darısı bekleyenleri başına.Yardımcı olursanız sevinirim. (Yaşım 30, bebişler mikroenjeksiyon ile oldu)
tamam nilciğimm..allahım gözlerim doldu yaaaaa....canım bende 28 haftada başladım ciğer geliştiriciyee.. 2 şer doz yapıldı 29. haftada 2 şer doz ve30. haftada doğum tehlikesiyle yattım 4 er doz yapıldı ...hiç korkma.. son iğnemi yapılırken hemşireler dediki artık gelişmiştir dedilerr
gunaydınn senınde az kalmış darısı senın başına inş.pıtos gıbı alırsın bebişlerını kucagına
sağol canımm.. ehpimiz alalım sağlıklaa.kızlar size tavsiyem yorulmayın yatınnn sadece..hamileliğin tadını çıkarınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?