z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba evet yakın hastanede var ama yogun bakımıda var fakat bız guvenemedık onlara medıpole ılerleyen haftalarda maltepede kalıcam babanemde.umarım yakınınızda ıyı bı hastane dr ve yogun bakım bulabılırsınız.hangı semttesın

çok güzel bi haber bu pitosum ama nedense gözyaşlarımı tutamadım. Hayırlı uğurlu evlat olurlar inşallah. Gözünüz aydın .

tarcınım kulakları çınlasın kayra arkadaşımız da bana göndermıştı çetvelı.syf:371 e gırersen kayradan alabılırsın

pitoscum çok sewindim yaa çok duygulandım allahım bizede yaşatsın bu güzel günleri.bu arada muallimcim sende bi işlemden geçmişsin geçmiş olsun canım herşey bebeklerimiz için nede olsa

esracım buldum nerden yapıştıracağımı canım. ben cetveli yaptımda yapıştırma yerini bulamamıştım. :)

canım ben fatih te oturuyorum. yeni doğan ünitesi gerçekten bir sorun hastanelerimizde eşimde 3 tane olacağı için bulmakta zorlanırız diyor. kendisi de doktor, devlet hastanelerindeki durumu bildiği için biraz endişeleniyor.

aaaaaa pitos doğum mu yaptı şok oldum ya:sm_cool::sm_cool::sm_cool: kısa doğurcan doğurcan dediniz doğurttunuz en sonunda bravo vallaakannehirakannehirakannehir

Pitosum canımmm gözün aydın canım. allah sana eşine ve bebişlerine sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin canım benimŞenizŞeniz

umudumjsun sagol canım............seını nasıl gıdıyo...........ınş rabbım hepımıze sırayla guzel doğumlar nası etsın..............

tarcınım nasıldı hatırlıyamıyorum.arkadaşalar bılen varsa ılgılenebılırmı ?olmadı ben gerıye donup nerden dıye bakıcam artık.benım dr um çapayı onermıştı. ama orası da çok kalabalıktır dıye ıstemeıdk bıde kalıcak yer endışesı falan.medıpolde sezeryana para odenıyo bellı bı kısmı bızde her şeyı gözden çıkardıgımız gıbı bu parayıda görmezden gelıyoruz.yanlış hatırlamıyosam 850 uç olunca 1 ı buluyo.orda kuvez sayılarıda çok dıger hastanelere göre.hastası olunca zamanı gelınce dışardan bebiş almıcaklar o konuda sıkıntı yaşanmıcak umarım.

demekki yarıyor canım yoksa öyle de bir yöntem uygulanmaz ama sende 30 a dayandımmı sıkıştırırsın bi şekildee doktoruma ben doğurcam galiba dersin öyle hissediyom dersin ben biraz öylee söyledimm :))) ama sinyanllleride gelmeye başladılar dı artık :))
hayırlısıyla canım

kızlar çetvwlinizi yukarıda kullanıcı panelinden profil düzenleye gidiyorsunuz orda en altta kilo doğum takip var oraya yapıştırın linkiii

nılcım dayan az kaldı ınşşşşşşşşşşşşşşş..................
umudumsun haklısın ınsan hergun gormek ıstıtooooooooo...............ben onbeste bır gıdıyorum.............hıssedıyomıusun .............benımkıler tembel yaaaaaaaaa

pitoscum geçmiş olsun canım. bebeklerinle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inş. darısı diğer hamişlerimizin başına. haber bekiyoruz bak. eşini de seni de tekrar tekrar gönülden tebrik ederim canım.

merhaba ceylancım. sen nerelisin? konyada oturyorsun sanırım. ben de ıspartalıyım. neden ısp.ya gideceksin ki doğuma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…