muallim aplaaaaaaaaaaa heçç pas vermiyon yawww yoksammm sevmiyonmuuu biziii
slm kızlar biz geldik sabah hastaneye giderken sancılandım hastaneye verıncada zaten çok artı serom falan takıldı şimdilik durdu kuvez olmadıgı için amaliyata giremedim ama yarına boşalabilir dedi doktor yarın belki dogum olabilir yarın 9 da gidecez hastaneye ben artık nete giremem kızlar yatakla lavabo dedi doktor kalkmıcakmışım
pitoscum o kadar sevindimki canım iyi olmanıza allah anlı babalı büyütsün bebişlerinizi
slm kızlar biz geldik sabah hastaneye giderken sancılandım hastaneye verıncada zaten çok artı serom falan takıldı şimdilik durdu kuvez olmadıgı için amaliyata giremedim ama yarına boşalabilir dedi doktor yarın belki dogum olabilir yarın 9 da gidecez hastaneye ben artık nete giremem kızlar yatakla lavabo dedi doktor kalkmıcakmışım
pitoscum o kadar sevindimki canım iyi olmanıza allah anlı babalı büyütsün bebişlerinizi
esracım, nil sağolun en sonunda yaptım cetveli, yanına resim yapıştırmaya uğraştım ama olmadı
ayyyyyyyyy nıl dıkkat et canım ya senınde az kaldı.............
canım benim önceden hiç görünmezdi senin durumun farklı olabilir ben bunu doktora sorduğumda çok alakalı değil demişlerdi ama tedavimi yapan merkez eğer üçüz olsaydı birini sonlandırırz demişlerdi onlar beni gönderdiklerinde ikiz di bebişler sonradan üçe çıktı ama bu zamana kadar geldik şükürkii yani benim diğer arkadaşlardan daha çok zorlanmamın sebebi bu olabilir belki diyorummm emin dğeilim canımm
hımm anladım canım hayırlısı ne zamansa ınş.o zaman nasıp etsın ALLAH
slm kızlar.
pitos çok sevindim canım.Allah analı babalı büyütsün sağlık versin inşallah.Sana da geçmiş olsun.
tuba nasılsın canım nasıl bebişler? Benimkiler diş çıkrtmaya çalışıyorlar.Anıl ın bi tane dişi çıktı, biraz rahatladık ama Ali çok huzursuz.Bunun dışında iyiyiz.seninkiler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?