z Anneleri biz de burada bulualm

tarçınım ben yapamıyorum ya. cetveli hazırladıktan sonrz hangi linki yapıştırdın? orada 4 tane çıkıyo link. eksiksiz kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyo.

slm kızlar biz geldik sabah hastaneye giderken sancılandım hastaneye verıncada zaten çok artı serom falan takıldı şimdilik durdu kuvez olmadıgı için amaliyata giremedim ama yarına boşalabilir dedi doktor yarın belki dogum olabilir yarın 9 da gidecez hastaneye ben artık nete giremem kızlar yatakla lavabo dedi doktor kalkmıcakmışım

pitoscum o kadar sevindimki canım iyi olmanıza allah anlı babalı büyütsün bebişlerinizi

canım yaaaaaaaaaa sendemı..............ınş hayırlısıyla sende kucagına alacaksın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................rabbımn yardımcın olsss dınlen azcık daha besle bebışlerı.......................

muallim aplaaaaaaaaaaa heçç pas vermiyon yawww yoksammm sevmiyonmuuu biziii

yaaaaaaaaa ne dıyooooooooon ya.............senın bızım mahallede ne işin varrrrrrr.........sositosositolaelaelaelaelae..........................hec sevmem mı kız.............gelıyom sızın mahalleye beklekafamçokkarıştılülülülülülü

Allah yardımcın olsun lotusum inş sağsalim çıkacaksınız iyi bizi habersiz bırakmayın bugunde dualarımızı katlladık senin içinde dua edeceğiz artıkk :1hug:

lotuscum kalbini ferah tut, allahım yardımcın olsun ama bizi de merakta bırakma. dualarımız seninle

lotus allah kurtarsın canım senınde pıtos gıbı hayır haberlerını alırız ınş.ALLAHA emenet olun

slm kızlar.
pitos çok sevindim canım.Allah analı babalı büyütsün sağlık versin inşallah.Sana da geçmiş olsun.
tuba nasılsın canım nasıl bebişler? Benimkiler diş çıkrtmaya çalışıyorlar.Anıl ın bi tane dişi çıktı, biraz rahatladık ama Ali çok huzursuz.Bunun dışında iyiyiz.seninkiler ne alemde

ayyyyyyyyy nıl dıkkat et canım ya senınde az kaldı.............

evet canım ağırlıklarını artık çok fazla hissetmeye başladım iyice aşadalar benimkiler belkide canım dikiş olmasaydı daha erken doğum yapacaktım tabiki bu bir öryargı amaa benim rahmim normaldee zaten küçüktüü

evin içinde dolanıyordum o bile artık çok min seviyeye düştüü

nılll daha gıttıgım başka bı dr um benım rahımımın de kuçuk oldugunu hamıle kaldıgımda buyur demişti.bu bı dezavantajmı hıç araştırmadım ama bende dıkış de yokk

canım benim önceden hiç görünmezdi senin durumun farklı olabilir ben bunu doktora sorduğumda çok alakalı değil demişlerdi ama tedavimi yapan merkez eğer üçüz olsaydı birini sonlandırırz demişlerdi onlar beni gönderdiklerinde ikiz di bebişler sonradan üçe çıktı ama bu zamana kadar geldik şükürkii yani benim diğer arkadaşlardan daha çok zorlanmamın sebebi bu olabilir belki diyorummm emin dğeilim canımm

hımm anladım canım hayırlısı ne zamansa ınş.o zaman nasıp etsın ALLAH

pitos hayırlı olsun bebelerin...Çok şükür doğmuşlar...................

lotus Allah yardımcın olsun.....................

Kızlar nereye kayboldunuz ya,kimsecikler yok topikte.Hamiş olanlar için yani bizler için şafaktan bir gün daha eksildi kazasız belasız.Beklemek o kadar zorki kızlar,aylar sene gibi geliyor.

mehlikacım seni gördüğüme çoooooooooooook sevindim. biz de iyi sayılırız. yorgunluk dışında. benimkilerde diş yok henüz. ellerine geçen herşeyi ağızlarına götürüyorlar ama patlatamadılar. sanırım geç çıkartacaklar. yemek yemeğe alışıyorlar işte. yeni yeni biraz oturuyorlar ve yere koyunca hemen ters dönüp ayaklarını itiyorlar ama kollarını öne itmeyi beceremeyince emekleyemiyorlar.

sen nasıl bakıyorsun tekmisin sık sık girmeye çalış yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…