tarçınım ben yapamıyorum ya. cetveli hazırladıktan sonrz hangi linki yapıştırdın? orada 4 tane çıkıyo link. eksiksiz kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyo.
merhaba ceylancım. sen nerelisin? konyada oturyorsun sanırım. ben de ıspartalıyım. neden ısp.ya gideceksin ki doğuma?
PİTOS sen de yavrularına kavuştun nihayet..eşini ve seni tebrik ediyorum..Güzel yarınlar yaşayın inşallah hep birlikte..
Lotus sen de dilerim hayırlısıyla doğuma gidersin ve meleklerini alınrısn kucağına..
Nilcim sıra sen de...
HAYIRLISI hepiniz için..
Oğlumu pazar günü evimize getirdik..Bugünleri gördüm ya şükürler olsun yaradanıma..
Kayra ben de seni merak ediyorum canım..
evet ceylancım ben başkentte yaptım doğumu ve son 1 haftamı hastanede yatırdılar ve böylece 3 küvezi boş tuttular, hiç bir sorun olmadı. sen burda hangi hadtaneye hangi dr.a gidiyorsun kontrole? ben dr.unun söylediklerine katılmıyorum şöyle katılmıyorum büyük şehirde küvez sıkıntısı çekecekse ıspartada hayli hayli çeker. ben bir ıspartalı olarak söyliyim orada tam teşekküllü yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hangi hasteneymiş de gönderecekmiş seni? bi sor istersen sonra tekrar konuşuruz. ben o hastaneyle ilgili fikrimi ve bilgilerimi paylaşırım senle. bence konyada yapman çok daha iyi doğumunu. benim fikrim bu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?