z Anneleri biz de burada bulualm

tarçınım ben yapamıyorum ya. cetveli hazırladıktan sonrz hangi linki yapıştırdın? orada 4 tane çıkıyo link. eksiksiz kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyo.

tuubay bana da sağolsun esra söyledi. 371. sayfada bir link verilmiş çok güzel anlatılmış orada. link olarak image URL yazanı kullanacaksın canım

cetvelin çok hoş olmuş tarçınımmm

papişim bana kalsa varya sabahlarım bilgisayar basında hatta yapacak o kadar çok seyim olurki bilgisayarla uğraşmayı ço kseviyorum ama artık böyle okuyp yazıp çıkmak zorunda kalıyorum otururken bile bebişlerim beni zorluyor :))
o günler sene gibi bilmemmiii canım ama bak geriye dön bakk geçiyorr şükürr

nehir canım sende az çok tehlikeyi atlatıyorsun benden sonra sen gibi görünüyor değilmii kuvez olaylarını konuştunmuu ??

kızlar bu arada pitoşla görüştüm bebişlerin ikisi solunum cihazından çıkmış yarın anne sütüyle beslencekmiş daha bebişlerini görememiş birazdan yürütecekler beni dedi ağrısı varmış ağrı kesici ile geççmiş sesi çok iyiydii maşallhh onada lotus yarın doğuma gidecek habrini verdim şaşırdı :)))

birde seybay msn görüştüm asma düştü fazla yazışamadk o arada kaptığım bilgiyi paylaşayı oğluşu yanındaymış kızlarr ne mutluu yaa maşalhhhh inşş bizlerde böyle bebişlerimizi sağlıkla alıveririz kucaklarımızaaa

PİTOS sen de yavrularına kavuştun nihayet..eşini ve seni tebrik ediyorum..Güzel yarınlar yaşayın inşallah hep birlikte..

Lotus sen de dilerim hayırlısıyla doğuma gidersin ve meleklerini alınrısn kucağına..

Nilcim sıra sen de...

HAYIRLISI hepiniz için..

Oğlumu pazar günü evimize getirdik..Bugünleri gördüm ya şükürler olsun yaradanıma..

Kayra ben de seni merak ediyorum canım..

seybaycım gözünüz aydın olsun

RABBıM sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sana eşine ve evlatlarına

pitoscum tebrik ederim canım çok sevindim

lotuscum allah sana yardım etsin sende hayırlısıyle doğurursun canım inşallah

mehlikaaa kıa kayıp güzel nerlerdesin bebişleriniz büyüdü valla yeni resimler istiyorum tubaa mehlika tamammı

merhaba ceylancım. sen nerelisin? konyada oturyorsun sanırım. ben de ıspartalıyım. neden ısp.ya gideceksin ki doğuma?

mrb tuubay, konyalıyım ben.
doktorum küvöz bulamazsak eğer ıspartaya göndericem dedi. büyük şehirlerde küvöz bulmak daha zor, orası küçük bulabiliriz orda dedi. daha öncede ısparta da çalışmış.
bi kaç hastasını göndermiş ıspartaya.
sen başkentte yapmıştın canım değil mi doğumu? küvöz garantisi vermişlermiydi sana?

pitoscum geçmiş olsun, tebrikler. Allah analı babalı büyütsün, yaşları uzun olsun. darısı bizim başımıza.
lotus sende sorunsuz bi doğum geçirirsin, sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına canım.

seybay benim neyimi merak ediyon cancazım ben daha doğurmadım.... doğuran doğuana. pitos kurtuldu hayırlısyla birde lotus kurtulsun inşallah. nil de sıra.... nil o kadar yalvardım bayramı bekleyin diye sen bari bekle be kızım..........

seybayım sen nasılsın.... bebişler nasıl. şükür oğlunda yannda........ Allah ayırmasın gülüm...... beni merak etme..... napııııım zor durumdayım. doktorlar dahada zorlaştırıyor.... rabbim banada yardım eder inşallah... cumartesi gününden sonra bişeyler oturmaya başlıcak inşallah....... bir tane doktor bulsam korkma ben seni hayırlısıyla doğurturum diyen ben yine korkmucam.......

kayracım söz versem tutabilirmiyim acaba sonra sözünden dönen nalçaakkkkkkkk demeyinnn :1closedeyes:

tut tut daha erken 33 hafta bari olsan yeter....................... şaka tabi sen nsaıl tutcan.... yani inşallah 33 ü doldurursun sende........................

inş canımmm hepimiz geliriz inş o günlere sağlıklaa

bugun doğumumu yapacak olan doktorlardan birisi çok zor demiş 34 leri görmeleri genelleme olarak yani 38 i gören hastası varmış ama istiisna işte :))
benim sinyal veriyor bebekler harbiden aşadalar yaa iki ibüklüm yürüyom

seybaycım konuşamadık seninle ama olsun oğluşun gelmiş ya çok mutlu oldum şükür artık darısı bizlerin başınaa kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

sıra bende sıra bende evde bile sıra bende diyomm akannehir

evet ceylancım ben başkentte yaptım doğumu ve son 1 haftamı hastanede yatırdılar ve böylece 3 küvezi boş tuttular, hiç bir sorun olmadı. sen burda hangi hadtaneye hangi dr.a gidiyorsun kontrole? ben dr.unun söylediklerine katılmıyorum şöyle katılmıyorum büyük şehirde küvez sıkıntısı çekecekse ıspartada hayli hayli çeker. ben bir ıspartalı olarak söyliyim orada tam teşekküllü yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hangi hasteneymiş de gönderecekmiş seni? bi sor istersen sonra tekrar konuşuruz. ben o hastaneyle ilgili fikrimi ve bilgilerimi paylaşırım senle. bence konyada yapman çok daha iyi doğumunu. benim fikrim bu tabi.

üçüzler doğum sıralaması
lotus bitttiii yarın inşallah
nil 29 - 6
nehir 27 - 5
y.ceylan 27-
papatya 22 - 6
esracan 22 - 4
muallim 17 - 1
humeyra 15
tarcının 12 - 2
selinius 11- 3
kayra 11- 2 biz üçüz değiliz gerçide

kızzzzzzzz elıne saglık ıyı oılmuşşşşşşş ınşşşşşşşşş rabbım hepımıze nasıp eder guzel sonuçlaert

ınşşşşşşşşş sırayla ......................bakalım mevla ne demışşşşşşşşşşşşşş..........ınş guzel eyler

tatlım ben kendine gerekli mesajı attım ısprtada özel ısparta hastanesi var prf dr hakan kayanın kendisinin tüp bebek merkezi ve bir sürrü kuvezleri var kuvezleri netten izleme olanağın var
benim doktorum gezmiş göürmüş beni aradı mukemmel dedi kuvzler biz zaten biliyorduk adamın ikiz üçüz hastası çok rediksiyon yapmıyor zorunlu kalmadığı sürece 4 den başlıyor rediksiyona benim üçü yapmadı bide paracı derlerdi onun hakkında... benii oraya sevk edecekler ünv hast kuvez yok yeni doğan yyok araştır canım imkanların vars a nede olsa sen
ispartalisin bizede yol gösterirsin :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…