z Anneleri biz de burada bulualm

peşpeşe geliyor kızlar güzel liste daha gelen olucak :asigim:

kayra ne ıyı ettın bu lısteyı yapmakla ılk beş teyımm haa araya kımse gırmesın

abaw baya varmışız ama ben haftay ikiz oluyorum:1no2:

Günaydın kızlar.
Pitos ve Lotus haricinde firemiz yok dimi.Nil burdaysa sorun yok.
Nil canım artık blg ye fazla girme canım istersen.Oturmak seni dediğin gibi hem yorar hemde sıkıntı yaratır.Artık sıkıcan bacım kendini.
Kayra cetvel için tşkler.
Muallim görünmüyor?
Selinius rediksiyona karar vermişin canım,Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.
Yaralı ceylan küvez olayını Konya çözersinTuubayında dediği gibi.Senin doktorun Ali Acar'dı sanırım.Onun tıp fakültesinde bunu çözmesi lazım bence.

günaydın canım
uykucuu bunlar uykucuuu horullll horullll uyuyorlar en erkenci biziz muallimde canım şimdi oda yeni operasyndan çıktı ona biraz izin tabii
ben daha doğurmadım...doğurmucammm :roflol:
sen nasılsın

kızlar bu arada diğer topiğe yazdım ama burayada yazayım....şimdi ciğer geliştirici iğneler hakkında bana doktorum biliyorsunuz 34 e gel o zaman dedi kii 34 gelsem gerek kalmıcaktı o zaman zaten bebişlerin ciğer gelişimleri tamamlanıyor..zaten gelişip gelişmediğide doğumda belli oluyormuş ...bana 2 dos verdiler dün itibariyle 12 saatte bir yedim bu iğneyi tedavi gördüğünüz yerde yada gebelik takibinizi yaptğınz yerde yiyin ben son dozu devlet hast yedim acilde valla bacağım hala ağrıyor ilkinde hiç bişi hissetmedim zaten hassasız canım yandı hani size nazik davranacak en iyi yer gittiğimiz hastane.......bu iğnelerden fazla yemek bebişlerde gelişim geriliği yapıyormuş çok fazla abartıp yemeyin doktorunuza danışınn bu bilgiyide bize doğumuma girecek bir doktor paylaştı....

oooooo üçüz anneleri uyanmışş..maşallah sizee.. nilciğimm sıra sendee ..hadi bakalım hayırlısı..allahım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinn..lotus belkide şuan doğumda..allahım onunda yardımcısı olsunn..

geldıııııııııııııııııııııııım uyumusum...............ya nıl azcık beyaz akıntım devam edıyo artık pembe degıl ınş oda kesılır normal mı................sende suren akıntı old agrım yok allahtan............doğurma kız daha var ınş hayırlısıyla alaım yaaaaaaaaaaaaaaa....................papatya kız erkencısın.............

Nil iyiyim sağol canım.Valla herkez uyuyor uykucular evet.Doğurma anam sakın sen bari beni bekle,kimse kimseyi beklemiyor bari ikimiz bir doğuralım vereliniortak
Ciğer geliştirici konusunda daha doktorla konuşmadık ama 28.hafta demişti.Ben yarın tetenoz iğnesi vurulcam.Doktor dediyse doğrudur nil,gelişim geriliği.Devlet hastanesine Allah kimseyi düşürmesin,çok zor.Acımış,acımamış hiç önemli değil,direk batır geç.

Muallim günaydın canım.Akıntı normal canım,bendede olmuştu ve ara sıra yine oluyor.Önemli olan pembe akıntının bitmesi.Renksiz akıntı normal.Muallim farkındaysan bende 20. haftada falan hissetmiştim tam hareketlerini.Biraz daha beklicen anneleri :teselli:

sagol canım ınşşşşşşş beklıcenm cadıları..............ayse hala yzmıyo..........aslında oda var............ınş sayımız artar...............mıdem duzeldı allahtan..............kac kılo aldın ................bızde koyarız gobemızı.......................

Ayşebudak girmiyor muallim bende farkındayım.Sanırım pek uğramıyor nete.ınş. bir sorunu yoktur.Benim mide bulantım ara sıra oluyor yine.Kilo olarak pek fazla almadım.7kg aldım şuan için.Bundan sonra alıpta açığı kapatırsam bilemem tabii.Artık benim içinde tehlikeli süreç başladı,30.haftalara kazasız,belasız bir gelseydik inş.

ayse ıyı msnde konuyoz bazen benım dr gelıyooooooooo ama buraya nedense gırmıyo...............evet ya yaklaşıyosuz yavas yavas ınşşşşşşşşşş ıyı olacak hersey bende sekız kılo aldım ama bundan sonra asıl vay halıme.....................

Elevit,kan hapı ve coraspirin kullanıyorum.Birde antibiyotik verdi doktor onu kullanıyorum,iltihap varmış o yüzden.Ayrıntılı ultrason geçen hafta bitti.Bu hafta tetenos aşısı var.Ayın 15.inde randevum var,ozamanda sanırım şeker yüklemesi yapılacak.

muallim canım akıntı beyaz renksiz kokusuz ise normal endişelenmee benim hala devam eder gün içinde azcık geliir hatta bu aralar sık kontrol ediyorum hani suyummu geliyor diye :)) endişelenmee ohh şükür ağrında yokmuşş gelmiş geçmiş olsun.

papişim maşalh sen az kilo aldın ama 25 den sonra hızla başlar gibime geliyor ama bellide olmaz dün ben doktoruma sordum 20 kilo aldım diye çoğul gebeliklerde kiloyu kontrol edemeyiz olacak bebek sayısı fazla demişti..

ciğer geliştirici bende 29-5 de ymş oldumm ....

sağol canım sıra bendee sıramı kaptırmam :)) işin garibi bu aralar heyecan yok bir ara tavan yapmıştı içimde bir rahatlık var anlamadım hadi hayırlısı inş doğumdada böyle olur gerçi sanmam ben bir panik atağımm :))

Allah hepimize hayırlı doğumlar versinn :asigim:

canım snle ben hemen hemen aynı günlerde doğumyapacağız sanırım.. ebnim dr 1 ekim dedi ama belki durmazlar çünkü bana kırmızı alarm veriyorlarr..okumuşsundur belkii..aman vallahi üçüz olmasına rağmen maşallah sizeee..bu arada ciğer geliştiriciiğnenin yan etkisiniilk defa duydum ve ianansdım..çünkü benim tunam 30. haftadan önce sergenimle arasında 3-5 gün olmasına rağmen fark 2 haftaya çıktıı.. kilo alımı yavaşş..aranızda en çok vurulan benimm..28 29 ve 30. haftalarda vuruldu.benim bebeğimin biri 30. haftada 1500 gr diğeri 32.haftada 1850 grr.. acaba erken doğunca problem olacakmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…