Mavideniz, hayırlı haberler alırsn inşallah canım.
Aynur, bugün 34. haftayı bitirdim canım. yarın tahliller yapılacak, ya yarın yada cuma günü ameliyat günü verilecek.dün ilk kez nst ye girdim.tuba haklıymış çok sıkıcı, yarında giricem.berbattı öldüm yorgunluktan.en sonunda bi yatak bulup yattım biraz.artık iki adımda mavoluyorum. Dr umda benimle aynı kaygıları taşıyo.Hem hamileliğim ilerlesin istiyo, hemde çocuklara bişey olur diye korkuyo.
Kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.Dualarınızı bekliyorum, sizlerde benim dualarımdasınız.Allah hepimize kolaylık versin.
canım aşılaman inşallah olumlu biter mutlaka bize yaz özlem uzun süredir yok herhalde ailesini falan ziyarete gitmiştirCADIARZU inşallah bir sorun yoktur meraktan çatlattı bizi gelince hesabını sorarızklava: özlem kendini özletti:roflol: bu arada hamişler bir sorunuz olursa cevaplayabilirim çok şanslısınız ben hamişken kimse yoktu soru sorabileceğim insan herşeyi merak ediyor
Mavideniz Allah yardimcin olsun. Insallah olur. Carsamba demekki büyük gün, benimde amcamin kizinin yarin test sonuclari cikacak, aklim hep onda. Allah'im insallah seninde, amcamin kizininda hamile oldunu duymayi nasip eder.
Mavideniz, hayırlı haberler alırsn inşallah canım.
Aynur, bugün 34. haftayı bitirdim canım. yarın tahliller yapılacak, ya yarın yada cuma günü ameliyat günü verilecek.dün ilk kez nst ye girdim.tuba haklıymış çok sıkıcı, yarında giricem.berbattı öldüm yorgunluktan.en sonunda bi yatak bulup yattım biraz.artık iki adımda mavoluyorum. Dr umda benimle aynı kaygıları taşıyo.Hem hamileliğim ilerlesin istiyo, hemde çocuklara bişey olur diye korkuyo.
Kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.Dualarınızı bekliyorum, sizlerde benim dualarımdasınız.Allah hepimize kolaylık versin.
Seybay cim ben 18. haftaya girdim. 60 kiloyla hamilelige basladim, suanda 71 kiloyum (düsün artik). Ama galiba ben yatmaktan aldim kilolari, bu kadar cok almak normalmi bende billmiyorum eger böyle devam ederse herhalde 90 - 100 kiloya varcam insallah kilo allmam biraz yavaslar. Internette 3üzlerde 22,5 kilo almanin normal oldugu yaziyor, tek cocukta 15 kilo normalmis.
kızlar bu arada göbişlerden bahsediyorsunuz ama ben göremedim ayrıca kendi resimlerinizide koysanıza merak ediyorum benim resimlerim var bakabilirsiniz
bu arada aynurcum sen bşeyler yazdıkça öyle rahatlıyor ki içim:)ben de hanile kaldığımda 46 kiloydum ve boyum da 1.59.yarın tam 4 ay bitiyor ve ben 10 kilo aldım.inşallh sonuna kadar hiç bi olumsuzluk yaşamayız hiçbirimiz..böyle bi buluşmaya vesile olduğun için sana ayrıca teşekkür ediyorum.yazdıklarınzı okumaya başladığımdan beri moralim çok çok düzeldi..tekrar tekrar teşekkürler..
merhabalar mehlikanın eşiyim.mehlika hastanede şuan ama sizlere yazmamı söyledi ben de hepinize tek tek değil de genel yazıyorum.bebişlerimiz hastanede ancak dün akşam görebildik.ağlamıyorlardı annenin sesine alışmış olmalılarhepsi birden ağlamaya başladı tabiki eşim de beraber.bu duygu çok güzel yaaaaaaa.daha minicikler.ilk önce kızımız doğdu,ASYA'MIZ.1970 gram dahasonra iki oğlumuz 1760 ve 1710 gram ağırlıklarında.sabah doktorumuzu gördüm bebeklşerin durumunun iyi, olduğunu sadece solunum cihazına bağlı olduklarını bugün itibariyle belki ona bile gerek kalmayacağını söyledi inşallah.eşim iyi sayılır ağrılar var ama iyiş olacak inşallah.bu arada erkeklerimizin isimlerini daha tam belirleyemediğimiz için yazmadım.göstermiş olduğunuız duyarlılığpa şimdiden teşekkürler.due edin.iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?