z Anneleri biz de burada bulualm

tuba, çocuklar 1 haftada tersyüzmü etti canımdelikafaduldennerelerdesin. minik oğluşumuz da evine gelmştir inşallah.sen nasılsın canım.iyleştin mi

Mehlikacım yolun sonuna geldin..Bizler de senin kadar heyecanlıyız..Hayırlısı olsun allaha emanet olun sen ve kuzuların...

Mehlika sağlıklı doğumlar diliyorum. bebeklerini sağlıklı kucağına alırsın inşallah. heyecanla haberlerini bekliyorum.

selam arkadaşlar dün doktora gittim. bebeklerimin ense kalınlıkları ölçüldü. herşey yolunda çok şükür. Bebeklerim kıpır kıpırlar sürekli hareket halindelerdi harika bir şey onları görmek.
Doktorum demir hapı verdi birde diş çürümelerine karşı başka bir hap daha verdi.
32-33. haftalarda muhtemel doğum yaparsın dedi.
Allah o günlere ulaşmayı nasip etsin. diğer üçüz anne adaylarınıda inşallah.

cnm yazarım sonucu..valla yazdıklarını ben bile üstüme alıyorum sizleri görünce böyle hoşuma gidiyor rabbim hayırlısı ile evlatlarınızı büyütmek nasip etsin...özlem ailesinin yanında oldugu için yazmıyordur daha dogrusu girmemiştir aman kötü birşey olmasında..
Mavideniz Allah yardimcin olsun. Insallah olur. Carsamba demekki büyük gün, benimde amcamin kizinin yarin test sonuclari cikacak, aklim hep onda. Allah'im insallah seninde, amcamin kizininda hamile oldunu duymayi nasip eder.

cnm inş. amcanın kızıda olumlu sonuç alır..amin diyorum duana ..bugün büyük gün umarım hayırlı ve olumlu sonuçlar alırım..

cnm sagol..34 haftayıda bitirdin tebrik ederim seni allah saglıkla bebeklerini kucagına almak nasip etsin..artık zor oluyor taşımak degilmi toplamda kaç kilo aldın gebeliginde..cnm allah yardımcın olsun hepinizin tabii ki...

merhabalar ben mehlikanın eşiyim.üçüzlerimiz bu gün itibariyle dünyaya geldi çok şükür haber vereyim dedim

mehikayı ve eşini canı gönülden kutluyorum..çok çok sevindim..allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebekleriyle olabilmeyi nasip etsin..Ne büyük mutluluktur bu allahım..Dilerim herşey yolundadır ve yolunda gider...

Mehlika nin esine öncelikle bizi merakta birakmamak icin yazdigi icin cok tesekkür ederim. Nedense onun yazisini okurken gözümden yaslar kendi kendine indi. O an kendi esimi düsündüm, erkeklerin isi bizdende zor cünkü ellerinden birsey gelmiyor ve bizim aci cektimizi görüyorlar. Mehlika sana ve esine gözünüz aydin diyorum ve cocuklarinizla beraber saglikli ve mutlu bir hayat gecirmenizi diliyorum. Cok sevindim. Saglik durumlarini, kilolarini, boylarini, cinsiyetlerini, adlarini bildirirseniniz seviniriz. Cok merakli olabiliriz ama biz bu hakki kendimizde görüyoruz cünkü buradaki herkes onlarin teyzesi.

Seybay cim ben 18. haftaya girdim. 60 kiloyla hamilelige basladim, suanda 71 kiloyum (düsün artik). Ama galiba ben yatmaktan aldim kilolari, bu kadar cok almak normalmi bende billmiyorum eger böyle devam ederse herhalde 90 - 100 kiloya varcam insallah kilo allmam biraz yavaslar. Internette 3üzlerde 22,5 kilo almanin normal oldugu yaziyor, tek cocukta 15 kilo normalmis.

Mawideniz, bak ben sana bugün büyük gün demistim. Bak Mehlika dogum yapmis, insallah güzel haberler almaya devam ederiz. Emin ol bu sefer hamile olacaksin, kendini cok rahat birak ve cocugum olsada olur olmasada olur diye düsünmeye basla. Bu tedaviler sirasinda senin psikolojinin cok önemi var. Birde Allah istemezse hicbirsey olmaz, kendini Allah'a birak eminim sonuc ne olursa olsun Allah senin icin en hayirlisina vesile olacak. Ben en son tedavimde gercekten böyle düsünmüstüm, daha önceki tedavilerde ne yaptimi hic sorma. Suanda amcamin kizi beni arar diye yanimda 3 tane telefonla bekliyorum.

ayy mehlikanın doğum yaptığını okuyunca tüylerim diken diken oldu ve şu anda bunları yazarken ağlıyorum tebrikler arkadaşım çok mutlu oldum ne çok alışmışım size sanki kardeşim doğum yapmış gibi oldum tubadada aynı şeyi hissettim ne olur hamiş kızlar sizde azimle yürüyün bu yolda redüksüyona HAYIR diyoruz ve bebişlerimizi doğuruyoruz seybay sanada saol canım ne demek birbirimize destek olucaz sorunlarımızı paylaşıcaz bende hamişken 25 kiloya yakın almıştım son hafta hastanedeydim kaç kilo aldım bilmiyorum ama o bir haftada bile çok şiştim hem ben 154 boyunda 46 kilodayım

kızlar bu arada göbişlerden bahsediyorsunuz ama ben göremedim ayrıca kendi resimlerinizide koysanıza merak ediyorum benim resimlerim var bakabilirsiniz

Inanmıyorum mehlikacım dogum yapmış üçüzlere hoşgeldin diyorum mehlikayaı ve eşine tebrik ediyorum ve eşinin gösterdigi duyarlılık içinde sagol..rabbaim onları saglıkla evlerine dönemeyi nasip etsin..inş resimlerinide görürüz buradan...guenm cnm inş güzel haber alırsın kuzeninden evet bugün büyük gün gerçekten rabbim hep böyle hayırlı güzel haberler almak nasip etsin..

Mehlika; seni ve eşini tebrik ediyorum. Sağlıklı bir şekilde bebeklerinle eve dönersiniz inşallah. Çok ama çok sevindim. Daha sabah yazı yazmıştım ne yaptı acaba diye sağolsun eşin yazmış doğum yaptığını. Çok ama çok sevindim canım.
Sakni çok yakınım doğum yapmış gibi duygulandım .:1hug:a.s.
Bizi merakta bırakma . Dört gözle haberlerini bekliyoruz.

mehlikacım hayırlı olsun bebişlerin,rabbim bize de o günleri görmeyi nasib etsin..bebeişlere kavuştuğunu öğrenince öyle sevindim ki,oturup dakikalrca ağladım..

bu arada aynurcum sen bşeyler yazdıkça öyle rahatlıyor ki içim:)ben de hanile kaldığımda 46 kiloydum ve boyum da 1.59.yarın tam 4 ay bitiyor ve ben 10 kilo aldım.inşallh sonuna kadar hiç bi olumsuzluk yaşamayız hiçbirimiz..böyle bi buluşmaya vesile olduğun için sana ayrıca teşekkür ediyorum.yazdıklarınzı okumaya başladığımdan beri moralim çok çok düzeldi..tekrar tekrar teşekkürler..

Canım ben de 10 haftalık gebeyim..63 le başladım 67 olmuşum..sanırım senin haftana gelince ben de 11 kilo almış olurum bu gidişle:))) aslında 3 bebekle bu kilo alımının ideal olanı ne bilemiyorum..acaba doğum yapmış arkadaşlarımız gebelik boyunca kaç kilo almışlardı..

kızlar bu arada göbişlerden bahsediyorsunuz ama ben göremedim ayrıca kendi resimlerinizide koysanıza merak ediyorum benim resimlerim var bakabilirsiniz

canım koyarız elbet resimlerimizi... göbişlerimizi ama benim daha çok erken daha 10 haftalık...

Erguder....Guenmn adlı arkadaşımızla sanırım siz hafta olarak daha yakınsınız.. Guenmn 18 haftalık sen 16 haftalıksın sanırım..Topicteki arkadaşları takip ediyorum da hafta olarak falan...bazen karıştırıyor insan..Demekki guenmn arkadaşımız gibi sen de hemen hemen aynı kiloları almışınız..Demek oluyor ki...4-5 aylıkken 10-11 kilo alınabiliyor..

merhabalar mehlikanın eşiyim.mehlika hastanede şuan ama sizlere yazmamı söyledi ben de hepinize tek tek değil de genel yazıyorum.bebişlerimiz hastanede ancak dün akşam görebildik.ağlamıyorlardı annenin sesine alışmış olmalılarhepsi birden ağlamaya başladı tabiki eşim de beraber.bu duygu çok güzel yaaaaaaa.daha minicikler.ilk önce kızımız doğdu,ASYA'MIZ.1970 gram dahasonra iki oğlumuz 1760 ve 1710 gram ağırlıklarında.sabah doktorumuzu gördüm bebeklşerin durumunun iyi, olduğunu sadece solunum cihazına bağlı olduklarını bugün itibariyle belki ona bile gerek kalmayacağını söyledi inşallah.eşim iyi sayılır ağrılar var ama iyiş olacak inşallah.bu arada erkeklerimizin isimlerini daha tam belirleyemediğimiz için yazmadım.göstermiş olduğunuız duyarlılığpa şimdiden teşekkürler.due edin.iyi günler

çok teşekkür ederim bizi merakta bırakmaınız. dünden beri çok merak ediyordum. Hep dua etim inşallah iyilerdir diye. Çok şükür güzel haberleriniz aldım rahatladım. Çok güzel duygular bunlar tahmin ediyorum. Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…