canım snle ben hemen hemen aynı günlerde doğumyapacağız sanırım.. ebnim dr 1 ekim dedi ama belki durmazlar çünkü bana kırmızı alarm veriyorlarr..okumuşsundur belkii..aman vallahi üçüz olmasına rağmen maşallah sizeee..bu arada ciğer geliştiriciiğnenin yan etkisiniilk defa duydum ve ianansdım..çünkü benim tunam 30. haftadan önce sergenimle arasında 3-5 gün olmasına rağmen fark 2 haftaya çıktıı.. kilo alımı yavaşş..aranızda en çok vurulan benimm..28 29 ve 30. haftalarda vuruldu.benim bebeğimin biri 30. haftada 1500 gr diğeri 32.haftada 1850 grr.. acaba erken doğunca problem olacakmııı
günaydın hepinize, güzel haberler alacağımız, bebişlerimizin sağlıkla büyüdüğü bir gün olur inşallah..
liste çok güzel olmuş kayra arkadaşım ellerine sağlık alkisalkisalkis
bu arada en küçük biz değilmişiz onuda öğrenmiş oldum.
kızlar birşey soracam, bebeklerinizin gelişimi için neler yiyip içiyorsunuz, özel bir şeyler yapıyor musunuz ??
canım şu anda sadece sebze ve meyve süt yoğurt vee bol bol sıvı doktorunun dediklerini dinle
kan yapıcı şeyler yemeye dikkt et ilerleyen zamanlarda vampir gibi olacak bu bebişler kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:üçüzler doğum sıralaması
lotus bitttiii yarın inşallah
nil 29 - 6
nehir 27 - 5
y.ceylan 27-
papatya 22 - 6
esracan 22 - 4
muallim 17 - 1
humeyra 15
tarcının 12 - 2
selinius 11- 3
kayra 11- 2 biz üçüz değiliz gerçide
tarçınım merhaba evet yazışmadık ama ben hergün okuyorum muhakkak çok oturamadığım için yazamıyorum tek tek senin de bebişlerine ve sana sağlıklı günler diliyorum...sana tavsiyem bol bol dinlen....ben 4 aya kadar çok normal davrandım..belki o yüzden biraz sıkıntılı geldim bu günlere diken üstünde...biz ne dersek diyelim herşey planlanmıştır bizim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?