z Anneleri biz de burada bulualm

günaydın hepinize, güzel haberler alacağımız, bebişlerimizin sağlıkla büyüdüğü bir gün olur inşallah..

liste çok güzel olmuş kayra arkadaşım ellerine sağlık alkisalkisalkis

bu arada en küçük biz değilmişiz onuda öğrenmiş oldum.

kızlar birşey soracam, bebeklerinizin gelişimi için neler yiyip içiyorsunuz, özel bir şeyler yapıyor musunuz ??

sanmam canım 1500 çok düşük değil diğerine göre düşük sadece ama bu böyle olabiliyormuş benimde birisi öyleydi bir haftada nerdeyse 300 grm almış şu an benim bebişler 1300 de ancaa... kii ultrason görüntüleri biliyorsun yanıltıcı belkide daha azlar sorun olarak görmüyorlar ama normal diyorlar ...

valla kimin ne zaman doğurcağı belli olmz ama sende ciddi tehlikeyi atlatmıssın şu an ünv kuvezinde 26 haftalık doğan bebek yaşıyormuş buda kader işi dimi
bu arada bende 5 ekim isterdim eşimin doğum günü ama imkansız gibi görünüyor

canım şu anda sadece sebze ve meyve süt yoğurt vee bol bol sıvı doktorunun dediklerini dinle
kan yapıcı şeyler yemeye dikkt et ilerleyen zamanlarda vampir gibi olacak bu bebişler kaydirigubbakcemile3

canım şu anda sadece sebze ve meyve süt yoğurt vee bol bol sıvı doktorunun dediklerini dinle
kan yapıcı şeyler yemeye dikkt et ilerleyen zamanlarda vampir gibi olacak bu bebişler kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim nilcim, benim bulantılar çok fazlaydı, yeni yeni geçiyor, et hiç tüketemedim bu dönemde, çok az yiyordum. şimdi biraz biraz başladım.

canım yazılarını takip ediyorum, inşallah bebişler ve senin için en hayırlı zamanda doğum yaparsın. anladım kadarı ile burada kaçıncı haftada olduğun çok önemli değil, yeterli sağlıklı gelişmiş olsunlar..

kesinlikle canım iyi bir haftaya gelmek önemli birde kaderimizde ne yazarsa o biz bu yola dualarla çıktık dualarla devam ediyoruz yaradandan gelen herşeye razıyız

senin mide bulantlarn anca geçiyor desene dua edelimki devam etmiyecek gitgide düzelir sonra keyif almaya başlarsın zaten zorlama kendini az az yee bende herşydn tiksinmiştim yavaş yavaş toparladım kokular çok etkiliyor insanı değilmii

birde 20 haftadan sonra ....muzlu süt semizotu. ceviz ...... balık meyve ve sebzenin haricinde bunları öneren arkadaşlar vardı

eğer şişlikleriniz başlasa benim 4,5 ile 5 ay arası başladı hemen doktorunuzdan magnezyum isteyin derim onun çok faydasını gördük bizler sizde ihmal etmeyin

sağol nilc,iğim..inşallah öyle olurlar..yaa kuvöze girmesinler zayıf olsunlar onlar alırlar kilo...bende 29.09.2009 istiyorumm..hani uyumlu diyeeee..

gunaydın herkese ben faydalı şeylerden zıyade ılk defa duydugum bışeyı paylaşmak ısterım belkı bılıyosundur c vıtamını gunluk alınırmış.dıger vıtamınlerı stok yapabılıyosun ama c vıtamını yapamıyosun.yaz meyvelerınde kavun ve çılekte var .

2.sırada benim ama sanki ancak 30 a gelirim gibi geliyor...aslında çok büyük bir karnım yok ama...sorunlu geçirdiğim için herhalde o psikolojideyim...bir ara ümidimi kesmiştim..şimdi içim daha rahat artık...

lotustan da haber gelse...

nılcım sagol canım.................sıranı kımseye verme bencede..........ınş bıkac hafta dah ınşşşşşşşşşşş

:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nilcim evet kokular geçen hafta beni deli etti :bbo: herşey herkes kokuyor geliyordu. şu an bile günlük duş almaya çalışıyorum, en ufak bir terlemem bile beni rahatsız ediyor

esracım kavunu aklıma yazdım, üstelik kabızlık içinde faydalıymış. benim yarın memorial da kontrolüm var. hale hanım bizi cihangir beye yönlendirdi, sen ona hiç gitmişmiydin. bakalım o ne diyecek ??

bu arada kızlar benim iki kesem var. bir kese de tek yumurta ikizlerim, bir kese tek bebişim var. sizden böyle olan var mı??

nehir merhaba, seninle tanışmamıştık, ama dilerim 34 hatta 35. haftaya kadar dayanırsın. moral çok önemliymiş bunu öğrendim bende, Allaha tevekkül edip gerisini ona bırakmak gerekli

el-muallim merhaba, senin cinsiyetler belli mi ? bebişleri hissetmeye başladın mı ?

canım ıkısı kız bırı bellı degıl berlkı haftaya goruruz onu ama buyuk ıht oda kız olabılır dedı dr.............cok nadır bı pıt var ama tam hıssetmıyorum sanırım ıkı hafta da beklıcem..................benım hepsı ayrı kese sanırım herkesın öle..........aynı kese bıraz sıkıntı olabılıyo galıba kayranın bırı öle................ınş sıkıntısız gecer bu hamışlık .....................

senın ense olç yapılır bu haftalar ...............ama tek kese ya cok tatlı olurlar bırbırıne benzer o ıkısı..........bızımkıler ayrı kardes gıbı olucaklar ınşşşşşşşşşhepsı sağlıkla gelsın

Arkadaşlar hamileliğinizin ilk haftalarında kasık ağrılarınız kramp veya batma şeklinde oldu mu? normal midir? yaşayan var mı?

tarçınım merhaba evet yazışmadık ama ben hergün okuyorum muhakkak çok oturamadığım için yazamıyorum tek tek senin de bebişlerine ve sana sağlıklı günler diliyorum...sana tavsiyem bol bol dinlen....ben 4 aya kadar çok normal davrandım..belki o yüzden biraz sıkıntılı geldim bu günlere diken üstünde...biz ne dersek diyelim herşey planlanmıştır bizim için...

abala senın kac kese var...............bende kasık agrısı olmadı ama bu tur seyler herkese gore degısıyo..............gebelıkte bu agrılar normal

lotusu aradım. bebişlerde kendide iyiymiş.başkası çıktı telefona....... yarın gene ararım. pitosuda aradım ama cevap vermiyor.. bu arada lotus bana ismini yazmamış... bilen varmı. arayıp lotus nasıl demek garip oluyoooo

tarcınım benımde bırı tek yumurta ıkızı dıgerı kardeş bendede ıkı kese var yalnız dr bu durumu pek ıyı karşılamıyo sana olumsuzluklardan bahsedecek bu işin gerçek pırı cıhangır beye yonlendırıyolar.olumsuzluklardan sonra alınmasını onerecek hangı kese daha usteyse gerçı sen tam sonlandırılacak haftadasın.olumsuzlukları aynı plesentadan beslendıklerı ıçın bırıne az bırıne çok kan gıdebılırmış ALLAH korusun bırı olurse dıgerıne zarar verırımış gıbı olumsuzluklar sen verıcen kararını bız düşündük bıraz. kıyamadık kaderımızde ne yaşıcaksak yaşayalım ıstedık.benım ıkı embrıyo dıgerı sonradan bolunuyo ve benım daltonlar oluyo 3 de erkek benım

kayra sevındım ınş lotusda ıyıdır....................ısımlerı bılmıyooz ama kayra ınan ben bu ısımlere daha cok alısıyorum ya gercek gıbı.............

merhaba bende aynı sen gıbıyım hala kabullenemıyorum yatıp ıstırahat etmeyı vucudumun tam ortasında bı şişlık ve benı nasıl engeller yaww dıyıp kalkıyorum çokta hafıfım.ama kasık agrılarım falan oluyo bıde koyu kanlı akıntı.sıkıntılı derken sende boyle şeylermı yaşamıştın.yanlış mı yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…