Arkadaşlar hamileliğinizin ilk haftalarında kasık ağrılarınız kramp veya batma şeklinde oldu mu? normal midir? yaşayan var mı?
tarcınım benımde bırı tek yumurta ıkızı dıgerı kardeş bendede ıkı kese var yalnız dr bu durumu pek ıyı karşılamıyo sana olumsuzluklardan bahsedecek bu işin gerçek pırı cıhangır beye yonlendırıyolar.olumsuzluklardan sonra alınmasını onerecek hangı kese daha usteyse gerçı sen tam sonlandırılacak haftadasın.olumsuzlukları aynı plesentadan beslendıklerı ıçın bırıne az bırıne çok kan gıdebılırmış ALLAH korusun bırı olurse dıgerıne zarar verırımış gıbı olumsuzluklar sen verıcen kararını bız düşündük bıraz. kıyamadık kaderımızde ne yaşıcaksak yaşayalım ıstedık.benım ıkı embrıyo dıgerı sonradan bolunuyo ve benım daltonlar oluyo 3 de erkek benım
şimdide iki kesede tek tek ..................................................tek kesede iki bebek var.....
mehlikacım seni gördüğüme çoooooooooooook sevindim. biz de iyi sayılırız. yorgunluk dışında. benimkilerde diş yok henüz. ellerine geçen herşeyi ağızlarına götürüyorlar ama patlatamadılar. sanırım geç çıkartacaklar. yemek yemeğe alışıyorlar işte. yeni yeni biraz oturuyorlar ve yere koyunca hemen ters dönüp ayaklarını itiyorlar ama kollarını öne itmeyi beceremeyince emekleyemiyorlar.
sen nasıl bakıyorsun tekmisin sık sık girmeye çalış yaaaaaaaaaaa
Aynurcum sen nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerin kaç aylık oldular?
Tubacım sen kiminle bakıyorsun?
kızlar eşime kendi ikizleri de olan bir doktor hero baby i tavsiye etmiş.Aptamile de devam ediyoruz ama onu da aldık.şimdi ikisinden de veriyoruz.bide ben evde ne varsa çorbaları:)) yapıyorum.günde 1 öğün de yine hero baby nin prinç ununu veriyorum.çorba vermediğim gün meyve suyu sıkıp, muz ezip içine cicibebe falan katıyorum.yani uydurmasyon benimkiler.keyfim yerinde değilse sadece aptamil ve prinç ununa talim ediyolar.bu arada Ali 15 gündür emmiyo.Ama sütümü saıp verince içiyo.Zaten az yoruluyorum ya bide oturup süt sağıyorum:bbo:.Anıl da çok az günde 1 kere falan emiyo.tek düzgün emen Asya.Sütüm de çok az zaten.günde birer kez ancak sıra geliyo.
Evet gelelim diğer kızlara valla sizi tek tek sayamicam.Maşallah bisürü üçüz anne adayı olmuşsunuz.Sizlere kolay hamilelikler diliyorum.Hayırlı doğumlar kızlar.
bigün biyerlerde toplansakmı bebişler falandelikafadulden
mehlıka buyuttun masallah...............dış cıkarmada bıraz mızmız oluyolar agrısı oluyo kasınıyo agzı akıyoo ama ınş cok zor degıl atlatırsın..........nasıl huysuzlarmı ...........bırbırlerıne karsı nasıllar...............ana kıucagını ve bebek arabasını nasıl kullanıyosun tek tek zor mu.............arabada ucuz buklabuıldınmı...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?