z Anneleri biz de burada bulualm

Arkadaşlar hamileliğinizin ilk haftalarında kasık ağrılarınız kramp veya batma şeklinde oldu mu? normal midir? yaşayan var mı?

hayırlı olsun bebişlerın kaçıncı haftadasın adetının ılk gunu hesaplıyo dr lar .bır ayı geçmışındır muhakkak ama bendede olmuştu, rahıme yerleşırken agrı olur demışlerdı bana genede doktorunu ara bı sor ıstersen

kayracım merhaba nasılsın sen ne zaman dr gıdıcen ne zaman netleşecek durumun

benim ilk gebeliğimde iki kesede 3 bebek vardı.... 14. haftadaydı sanırım. kendiliğinden sonlandı. seybayında öyleydi......

şimdide iki kesede tek tek ..................................................tek kesede iki bebek var.....

ılk üç ayda kı düşüklere uzulmemek lazımmış ılk uç ayda duşen bebkler doganın kanunu geregı kendı kendını sonlandırıyomuş.kesın sakat yada sorunlu gelişimi başaladıgı ıçın düşerlermış.sanırım senın ılklerde oyle olmuş.cmts demek bende cmts gıdıcem dr a hayır haberlerle gelırız ıkımızde ınş

ara sıra giriyordum ama seni hiç göremiyordum.ben de seni gördüğüme sevindim, aynı zamanlarda doğdu bizim bebişler.aynı canım yorgunluk devam ediyor.şuanda yanımda teyzemin torunu var.Ama kızcağız bayramda gidecek okulu başlıyo.Aslında diş çıkartma korkutuyo yoksa tek bakarım diyorum.

mehlıka buyuttun masallah...............dış cıkarmada bıraz mızmız oluyolar agrısı oluyo kasınıyo agzı akıyoo ama ınş cok zor degıl atlatırsın..........nasıl huysuzlarmı ...........bırbırlerıne karsı nasıllar...............ana kıucagını ve bebek arabasını nasıl kullanıyosun tek tek zor mu.............arabada ucuz buklabuıldınmı...........

Aynurcum sen nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerin kaç aylık oldular?
Tubacım sen kiminle bakıyorsun?
kızlar eşime kendi ikizleri de olan bir doktor hero baby i tavsiye etmiş.Aptamile de devam ediyoruz ama onu da aldık.şimdi ikisinden de veriyoruz.bide ben evde ne varsa çorbaları:)) yapıyorum.günde 1 öğün de yine hero baby nin prinç ununu veriyorum.çorba vermediğim gün meyve suyu sıkıp, muz ezip içine cicibebe falan katıyorum.yani uydurmasyon benimkiler.keyfim yerinde değilse sadece aptamil ve prinç ununa talim ediyolar.bu arada Ali 15 gündür emmiyo.Ama sütümü saıp verince içiyo.Zaten az yoruluyorum ya bide oturup süt sağıyorum:bbo:.Anıl da çok az günde 1 kere falan emiyo.tek düzgün emen Asya.Sütüm de çok az zaten.günde birer kez ancak sıra geliyo.
Evet gelelim diğer kızlara valla sizi tek tek sayamicam.Maşallah bisürü üçüz anne adayı olmuşsunuz.Sizlere kolay hamilelikler diliyorum.Hayırlı doğumlar kızlar.
bigün biyerlerde toplansakmı bebişler falandelikafadulden

nıl neredsın sakın kıskanıp doğıurma kız...............kayra ınş hersey yoluna grer.............

ayyyyyyyyy evet ınşşşşşşşşşş doğuralım buluşma ısını mutlaka yaparız ınşşşşşşşşş.........................ve yıllardır konyayı ıstıyoz gıdersek papayya yandı ugrarım ona yolda eskısehır de kayraya bursaya ooooooooooooo geze geze gıderız...............karadenıze uç kez gıttım öle gerek................sımdı farklı yerde sıra tabı bebışlerle nasıl olur bılemıcem demesı kolay

saol mehlıka ınş.bızde hayırlısıyla alır o gunlerı gorürüz.ALLAHbebeişlerınle sana uzun omurler versın ..ayrıca toplanma fıkrı de çok hoş olur hanı

Diş çıkartma çok prob. gerçekten.tam patlicaken 3 gün uyutmadı Anıl bizi.düşünsene daha 95 diş vardelikafadulden Sorunlaı olmayınca huysuz değiller aslında.birbirlerini yeni yeni keşfediyolar bakıp bakıp gülüyolar. 1 ana kucağımız vardı, çok işe yaradı.yerin varsa daha çok olabilir.ben de üçüz bebek arabası düşünmüştüm ama pahalı geldi.biz ikiz aldık.çok memnunum ondan. bisüre bebişlerden birini annem götürüyordu.Biz de eşimle iki bebişi alıp geziyoduk.üçüz arabasıyla gezmek zor olur bence.biz de bir de tek var ama hiç kullanmadık onu daha.
ee sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik

nehir canım ben sürekli dinleniyorum zaten, annem bakıyor bana, yemek, temizlik falan hiç yapmıyorum. dışarıda dr. için falan çıkıyorum ancak.

esracım demek seninde benimki gibi, hale hanım bu durumun riskli olacağından bahsetti zaten. ama ben herhangi bir müdahele yaptırmamakta kararlıyım. dediğin gibi Rabbimin takdirine bırakıyorum.

kayra senin bir kızın var galiba, resimden ki değil mi? ilk gebelik de senin de bizimkisi gibiymiş anladım kadarı ile.. şimdi dört tane var maşallah.. tüp bebek tedavisimi gördün canım.

mehlıka sen hataydasın ya...............neyse bınyolunu buluruz buluşmanın ıstanbulda cok yok sanoırım.........serkajın etkısı gectı bugun daha rahatım..........bıde hısdsetsem daha ıyı olucak ınş az kldı beklemek streslı ...........ınş rahart gecerde alırız hepımız kucamıza...........alana dek stres devam............tabı doğduktan sonra ayrı sıkıntıları olucak ama bısekılde saglık ols buyucekler.............

kayracım, ilk gebelikte ikizler kendiliğinden mi düştü yani ?

kızını da Allah bağışlasın çok tatlı maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…