z Anneleri biz de burada bulualm

el-muallim dediğin gibi inşallah sağlıkla doğsunlar, bir şekilde büyütürüz :)

buluşma işi güzel olur arkadaşlar, özellikle herkes çocuklarına kavuştuktan sonra bir mekan kapatıp öyle buluşuruz. çok kalabalık olacağız çokkkk alkisalkisalkis

ya bu araba guzel degıl yaaaaaaaaa gorsel hoş yapmamışlar .............bakalım olmazsa bı ıkılı bıde tek alırız

bu üçüz arabası bana pek kullanışlı gelmedi yaa , sanki devrilir gibi geliyor. fiyatı da yazmıyor değil mi

valla sorma kalanbalık olcaz baska vızıltılardan konuşabılırmıyız bılmem baslarına bırı lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bir değil bir kaç kişi tutup anca durdurabiliriz bence canım. mekan sahibinin yüzünü düşünsene herkesin elinde üç çocuk 7-8 anne içeri giriyor. çok komik olur gerçekten :sm_cool:

benım arabam var olmasa zor olurdu ya............oto koltugu ısıme yarıcak ınş.............koyar gezerım............oto kolatukları tek tek ama tek basına onları gezdıtrmek zor olucak yardımcı sart bulucam artık ınş.............kayra ıyı olur araba daha onemlı

bızde bahcelı bı mekan secer yanımıza yardımıcı alırız.....................ınş doğsunlar buluruz bı yolunu ............

mehlikacım biz de ben annem ve kayınvalidem olarak bakıyoruz ama bayramdan sonra bir yardımcı gelecek bakalım nasıl olacak. bu işe alışmamaız lazım çünkü nisanda işe başlayınca mecbur bakıcımız olacak. hiç olmazsa ben başlarındayken bu aradaki süreç zarfında tanımış olurum nasıl olduğunu.

kilo durumları boylrı filan nasıl seninkilerin? benimkiler büyümüyormuş gibme geliyor sanki. benim kızlar 7500 oğlan 8500. boylarıda 63-65 arası değişiyor. bana bebişlerle dışarı çıkmak zulüm gibi geliyor ve çıkmamayı tercih ediyorum açıkcası. biz tek tek aldık arabaları ama çokkkkkkk zor yaaa. şöyle kendi kendilerine yürüyebilecekleri zamana kadar çıkmak yok;(((((((((((((

canım benimkilerde aynı kilo ve boylarda.dr normal diyor.dışarı çıkma konusunda sana katılıyorum.her çıkışta pişman oluyorum çok yoruluyorum.bunun nesi gezmekse.Sağlıkları yerinde olsunda biz varsın gezmeyelim.Ama ben her fırsatı değerlendiriyorum şartları çok zorluyorum.15 gün kadar abimlerin yazlığında kaldık cümbür cemaat. hem bebişlere baktık hem denize girdik.Ama gidiş ve dönüşte arabanın içini görmeliydin:)

muallim bu üçüz arabasına biz de baktık..eşim yurtdışına mail atmış..türkiye de distribütörü yokmuş...yalan olmasın 750 dolar demişler galiba...benim hoşuma gitti ama ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum arabaya koymak çıkarmak falan...oto koltuğu 3 tane mi düşünüyorsunuz siz...biz bi tane aldık ama 3 e karar vermedim daha onu da eşim almış zaten...

esra ben 17 haftaya kadar çalıştım..hem evde hem işte hiç kendimi korumadım tatile gittim geldim güzel bi temizlik yaptım...ertesi gün acil serklaj oldum o da kontarol olmasa anlaşılmayacaktı..şans işte..kontrole gitmiştim dr. hemen hastaneye yatırdı..nerdeyse doğurcakmışım yani..ondan sonra çok kasılmalarım oldu...hala da var..23 haftalıkken bi de kanama dan yattım bikaç gün hastanede o günlerde yolun sonuna geldim sanıyordum..kasılmaları ilaçla durduruyoruz...bu sebeple hep 28 haftalık olayım içim rahatlayacak diyordum ..çok şükür geldim ..tabi allah bilir ama bundan sonra en azından stresim çok azaldı ..hatta gayet rahatım...celeston u da oldum bir 23 ken bir de bu hafta 4 er doz...artık gerisi allaha kalmış ...hepimiz inşallah sağlıkla atlatırız bu günleri...

tarcınım tabı ınsan kıyamıyo ama zaten sorun varsa kendılınden duşebılıyo bılıyosun.hayırlısı olsun canım.hayır haberlerını beeklıyoruz.ama felsefemız ıyı düşünmek olsun.ıyı düşünelım kı ıyı olsun

nehırcım bılgılerın ıçın saoll......bende sanırım 13 haftalık falandım kanamam oldu.progenex ıgne vuruldum.sonra hapına dondum ve 28 haftaya kadar kullanıcam.sen kullanmışmıydın.ışe yaradıgını duşunuyorum.zararı yoktur herhalde...şuan da var akıntıyla kanamam cmts ye kadar katlanıcam ınş. sorun çıkmaz

nehır ben uç oto kolt dusunuyorum her bıurı ıçın hadı bırı oturdu dığerlerıı napcak hem arabada bı yere gıderken gereklı bana .............ınş hele doğsunlar alırız gerekenı.......mehlıka haklısın ya gezmek cok yorucu olmalı ama ınş bı uyasatan sonra yurumeye baslasınlar azcık rahat olur.........napalım..................

arkadasım ben bu iğnelerden doktor kontrolü altında 2 gün arayla 2 ser tane toplamda 4 tane yedım ciğer geliştiriciyi.ve benım gittiğim hastanemde küvez yok doktorumve hemsıreler özellıkle üzerıne basa basa tembihledi eğer erken doğum olursa mutlaka gittiğin hastaneye söyle bu iğnelerden toplamda 4 tane vuruldugunu dediler .herhalde baska vurulmayacak bana .arkadaslar kafam karıştı şimdi benım eğer böyle bı durum olsa doktorlar neden vurulmamızı istesin ki .bu iğnelerden fazla vurulmak deyınce mesela kaç tane vuruldugumuz zaman böyle bı durum yasanıyomuş bunuda arastıranız var mı aranızda

esracım ben kanamadan sonra progestana başladım vajinal..kanama 1 kez oldu bir kaç gün de kahverengi akıntı sonra geçti..kasılmalar için de endol adalat kullanıyorum...dr.lar kanamayı pek önemsemedi..sebebini de bulamadılar zaten..

muallim ben de araba kullanıyorum ama hadi üçünü oturttum götürdüm gittiğim yerde tek başıma nasıl taşıyacağım
e arkaya 3 oto koltuğu koyunca da refakatçı yeri kalmıyo ondan kafam karıştı..
eşim arabayı değiştirp yedi koltuklulardan alalım diyor...
evde sürekli espiriler uçuşuyor....

lotus aradı. kendiside bebişlerde iyiymiş. bebişerin bir tanesi solunuma bağlanmış. ikisine gerek yokmuş. bağlı olanda yarına kadar bağlı kalcakmış. ama lotus hala bebişleri görememiş. o nedenle çok heyecanlıydı. hepiize selamı var....

nehır haklısın .........bakalım kısmet bı yolu olucak elbrt................gıttıgım yerde tel acarım asagı gelır yardım ederler...................valla zor.................
herkese hayırlı ıftarlar boooooooooooooooooool duaaaaaaaaaaaaaaaaaa edınnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…