z Anneleri biz de burada bulualm

slm hamişler

mehlikacım benim oğlanlar yaşlarına girdiler valla bende senin gibi düşünürdüm canım bebişlere tek bakıcam ama diş sorunu ne olucak diye ama inanki canım allah yardımcı oluyor mesela benim eşim ayda 3-4 kere nöbetçi oluyor o nöbetçiyken çocuklar daha sakin oluyorlar yani allah dagına göre kar veriyor hem canım ona bakarsan diş problemi hiç bitmiyor benim onurun :4 eymenin:6 burakgın:8 dişi var hala çıkmaya devam ediyorlar yanlız bakabilirsin canım artık kendine güven

kızlar araba konusuna gelince bizde ikiz arabası birde tek araba var biz her haftasonu dışardayız ikiliyi eşim tekide ben kullanıyorum ama bize iikiz arabasını arkadaşlar vermişti ama imkanı m olsa üçüz arabasından alırdım eger eviniz ortamınız müsaitse üçüz arabası alın derim ben üçüz arabasını bebişleri şöyle bir hava aldırmaya yanlız başınıza çıkartabiilirsiniz ama 2 araba mümkün değil tabiki araba olayını düşünmekte lazım bizim arabanın bagajı büyük oldugu halde ikiz arabası zor sıgıyo biz çarşıya çıkarken ikiz arabasını bagaja tek arabayı arkaya 2 çocugu koltuklarıyla arkaya birisinide koltuguyla kucagıma ben alıyorum eger arkada çocuk arabası yoksa uzun yolculuklarda mesela üçüde arkada oluyorlar kızlar fotograflarını koymuştum mutlaka onlardan alın bana dua edersiniz valla araba için ve 1 yaşına kadar taşımak için süper

fotoğraflarını nereye koydun.............oncekı sayfalardamı...............ınş bı yol bulucaz uçuz araba gereklı bencede yalnız gezdırebılırız ama cok cesıt yok sanırım bakmak gerek .............hayırlısı ..........sagol canım

zaten uzun yolculukta bebışlerın arabaları koltukları doldurur heryeruı bızım esyalar nolcek...........ay zor ya................buyuk cıp almalk gerekmafoldumben

Ben Nil in eşiyim sizlere bilgi vermemi istedi. Şu an hast yatırdık kasılmalar yoğunlaşmış önlem amaçlı prefar isimli bir serum veriyorlar durumu iyi gözlem altında doğum için erken olduğunu söyledi doktor fakat bir hafta kadar hastanede misafir edecekler sanırım...
Allah a emanet olun.

Geçmiş olsun canım,Duamızdasın merak etme...İnş.Şifa olacak o serumlar.Bebişler daha bekleyecek gelmek için inş..Allah yardımcın olsun tatlım.Habersiz bırakmayın bizi...

çok geçmiş olsun canım.sık dişini canım bıraz daha sabredersen her şey çok daha ıyı olur.gerekırse hastanede geçsın gunlerın haftaların ama geç olsun inş.

haydaaaaa anam bu kızlar arka arkaya gitti yaa. bir haftada doğururmukine.......

liste yaptık sıramı verem diye tutturdu. kapçaklar diyemi korktu bu kız yaaaa....... neyse şaka bi yana ben yarın arayayım. haber veririm size.... muallim gördünmü yeni gelenler hariç ikimiz kaldık. bıraktı bu hatunlar bizi......

bilgi verdiğin,z için çok sağolun. nil canım kalbimiz ve dualarımız seninle .eminim en kısa zamanda toparlayacaksın ve vaktinde gelecek bebişlerinŞeniz

aaaaaaaaaaaa nıl nere gıttın canım............ınş ıyı olup çıkarsın canım durur kasılmalar.........ınş bebışler az daha bekler.......................rabbım yardımcın ols..............
kjız kayra haklısın ...................ınş saglıklı doğumlar herkese........................
herkese hayırlı cumalar

günaydın kızlar..... sabah sabah size kötü haberlerim var.......... lotus aradı...... bebeklerin ikisini kaybetmiş..... çok üzgündü. hiç bişey diyemedim.....çok moralim bozuldu......rabbim kalana uzun ömür versin.......

aaaaa neden ama dun ıkısı ıyı dememışmıydın.bırı solunum cıhazında oda çıkacakmış dıye.çok uzuldum yaaa..ALLAH sabırlar versın.ararsan gene bılgılendır bızı olurmu?

ne dıyoooooooosun yaaaaaaaaaaaaaa.....................cok uzuldum yaaaaaaaa ne denırkı canım ya .............rabbım sabır versın ınşşşşşşşş tek de olsa o bebegını nasıp etsın ınşşşşşşşşşşş..................cok zor işte hersey kısmet bız bılemıyoz rabbım yardımcımız olsssssssssssssssssssssssssssssssss

tekrar arayacağım.... ama biraz üzüntüsünü yaşasın. paylaşmak istiyor ama konuşamıyor.....onunda karşısında insanın dili tutuluyor...... söylenecek bişey yokki..... ne diyeyimde teselli edeyim...

nili aradım iyi serum takılıymış..... yatıyor.selamı var.....

Lotus adına çok üzüldüm yaa.Takdiri ilahi.Allah sabrını verir inş.Ölen bebişlerin ömrünü tek bebeğine versin Allah'ım.

kayracım çok selam söle ......................nıle de....................rabbım yardımcıları olssssssssssssssssss......................sen de cok sagol

rabbım kalana saglık versın tez zamanda .ne denırkı bole bır olaya rabbim bu hayırlı mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun.....................hicbirimizi darda sıkıntıda koymasın................

lotuscum alllah sabırlar versin canım benim. sana cennet kapısında şefaatçi olacak 2 meleğin bekliyor canım. yüce mevlam diğer bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inş canımmmmm herzaman yanındayız ve acını paylaşıyoruz.

nilcim sana da acil şifalar diliyorum. bu kasılmalar her zaman olabiliyor. ben de prefar serumdan çok yedim. hastaneden çıktığımda da hapına devam ettim bir müddet. sonra da doğumdan bir gün öncesine kadar nidilat aldım. son 1 ayımı hep kasılmalarla geçirdim endişelenme. dualaımız seninle...

offf çok üzüldüm ya...kaç haftalık doğum yapmıştıki lotus...işte hiç bir şey bizim elimizde değil..kaderimizde olanı yaşıyoruz...lotuscum allah sabır versin..bebeğine uzun ömürler sağlıklı bir hayat diliyorum canım...

nilcim geçmiş olsun beni bekleyin dedin dedin onlar beklemeyince sen mi acele ediyorsun bekle azcık daha...ben de sıkıntılıyım ya bimem ne kadar daha duracaklar...yarın kontrolüm var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…