z Anneleri biz de burada bulualm

ayy çok üzücü bir durum lotuscum başınsağolsun canım tubanın dediği doğru ahirette seninle birlikte cennete girmek için bekliycekler buda herkeze nasip olmaz canım benim lütfen dirayetli ol diger bebişinede süt lazım kendine dikkat et

nilcim sanada geçmiş olsun

muallim benim bebişlerin avatarda resimleri vardı orayada koymuştum yanlış hatırlamıyorsam

lotus Allah sabırlar versin arkadaşım, inşallah Allah kalan bebişine uzun ömürler verir ,onu düşünüp güçlü olmalısın..

nil canım çok çok geçmiş olsun inşallah 34. haftaya kadar dayanırsın canım..

kızlar bugün dr. a gittim. uzun uzun inceledi. bebişler haftaları ile uyumlular, ense kalınlıkları da normal çıktı çok şükür, dr. kesin olmamakla birlikte 2 erkek, 1 kız dedi.
riskli bir durum diye de ilave etti. 33. haftada genelde doğum oluyor falan diye de bilgi verdi.

ıyı olmalarına sevındım canım ıkızlerın beslenmesının zor olabılıcegını almamız gerek dedıgı oldumu ?boyle şeyler konuştunuzmu canım

yarın bende doktordayım. bugün lotus dan sonra kararımı verdim....... doktoru dinleyeceğim......

hayırlı olsun canım . ...yarın bende gıdıcem bakalım agrılarımın sebebı neymış.detaylı usg gırıcem...hakkımızda hayırlısı

PİTOS Eşini ve seni tebrik ediyorum canım..sağlıkla ve mutlulukla kalın inşallah..

NİLCİM..sabır ...inşallah sağlıkla alırsın miniklerini kucağına..

LOTUS...Demek ne yazık aynı kaderi paylaşmışız seninle...Acıları kabullenmek çok zor ama Allahım öyle bir güç veriyor ki ...O nedenle güçlü ol ...bil ki kaybettiğin bebeklerini Allah için taşımışsın..Ben hep öyle düşündüm ve düşünüyorum ve şimdi bebeklerimle anneliğimin keyfini çıkarıyorum..Biliyorum ki meleğimle hatta meleklerimle bir gün buluşacağız..

rabbım yar ve yardımcımız olsssssssssssssssssssssssssss...............ımtıhan dunyası cok zor.................

yaaaaaaaa kızlar benı de korku sardııııııııııııı....................ne zor ya...............rabbım yardım etsınnnnnnnnnnnn bıze............sabır versın dostlara..............

pıtos nıl nlotus yoklugunuzzzzzzzzzzzzz cok bellı yaaaaaaaaaa kımse yok sımdı yaaaaaaaaaaaaaaaa ben denmıştım yalnız kalıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
papatya nerdesın kım vardı baska sırada..........................

Kızlar ne üzücü şeyler olmuş böyle.
Lotus, çok üzüldüm canım yaa. Allah sabır versin canım.Diğer bebişe sağlık versin inşallah.
Nil sanırım 30. haftalardasın.Böyle durumlar olabiliyor.bakarsın 5-6 hafta daha gidersin.Hastanedeyim diye umudunu kaybetme.Normal dimi 3 bebişle.Allah sağlık versin canım.
Aynurcum ya bizim yardımcı evine gitti bugün 2 gün izin verdik.hemen Ali yi anneme yolladım.Hiç güvenim yok kendime üçüne bakamıyorum.Aslında hiç denemdim.İkisi bile zor geldi.Eşim müd. yardımcısı 5 te çıkıyo.3 e kadar zor dayandım gel dedim.Anıl dişinden dolayı çok huzursuzdu bugün.Ya bide ne yapsam aynı saatlerde acıkıyolar.ben de şaşkınlıktan tabi elim ayağıma dolaşıyo.tubacım aynucum sizinkilerin yemek düzeni nasıl?

canım bizim de belli olmuoyki. bazen hepsi bir yiyo bazen değişik zamanlarda ama hep çakışıyolar birbirleriyle. biri acıktığında diğeri uyuyacak olabiliyo; biri uyuyacakken diğeri uyanacak oluyo. ooooooooooo çok karışık ve zor yani. tek bakmak bana imkansız gibi geliyor ve aynurun önünde saygıyla eğiliyorummmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAŞALLAH.

kızlar ben bugün hep felaket tellali gibi kötü haber verdim. sanırım arkadaşların telefonları sadece bende var. o nedenle ben veriyorum haberleri.hakkınızı helal edin siside üzüyorumm......ama pitosumuzun duaya ihtiyacı var.......iki bebeği yoğun bakımdamyış. çok üzgün ... nolur namazlarımızda onuda dualarımızdan eksik etmeyelim..... lotusun bebişinide unutmayalım. onun içinde dua edelim olurmu......

Son düzenleme:
Olanlar için gerçekten çok üzüldüm. Pitosun bebişlerine de Allah acil şifalr versin. Lotusun da Allah yardımcısı olsun. Bu yolda ilerleyen herkese ve bebeklerine Rabbim güç kuvvet versin. Yavrularına da sağlık, sıhhat uzun ömürler versin inşallah.

ınşşşşşşşşşşşşş kayracımmmmmmmmmmmmmmmmmm........................ınşşşşşşşşşşşşşş..........bol duaaaaaaaaaaaaaa.....................

Ne oluyor böyle yaa.Önce seybayın bebişi,lotusun bebişler,sonra pitosun bebişler.Bir uğursuzluktur gidiyor.2gündür çok üzülüyorum.Nilde hastanede.ınsan karamsırlığa kapılmadan edemiyor.Allah'ım sen hepimizi koru.
Muallim canım dün iğne falan vuruldum,guatr kontrolüm falan vardı.Onlarla uğraştık.Gelincede yoruldum baya bir.Pekte neşem yok zaten bu olanlardan sonra.

yaaaaaa sorma bende cuk ıuzuldum ve acıkcası korkum arttı.........ama hersey taskdır onune gecılmıyoooooooooo rabbım yardım ets.............ne ığnesı...............ınş ıyı olalım.....................rabbım annelerıne saglık versın.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…