guatr derken troıdmı.............bendede azcık yuksek sontahlılde normale ınmıiş her sabah ılaç alıyorummmmmmmmmm......................doplere hangı hafta gırdın
Tetenoz iğnesi vuruldum canım sağlık ocağında.Troid yüksekti benim normale düştü ama her ay kontrolüm vardı onun için gitmiştim.ılaç bırakmıştım şimdilik ama pazartesi sonuca göre ne olucak artık.ınş. kontrolün iyi geçer canım,benimkide ayın 15'inde.Şeker yüklemesi falan yapılcak sanırım bu kontrolde.
oooffffff pitosun bebişler sadece yoğun bakımda dimi kurtulcaklar ben inanıyorum..ne oluyor böyle onların haftaları da iyiydiiiicanım çok sıkıldı vallahi...
nil cim umarım iyisindir iyi haberlerini bekliyorum..
arkadaşlar nerde doğum yaptılar bilen var mı acaba hastane faktörü de olabilir mi...ne bileyim..sebep bulmaya çalışıyorum işte...anlarsınız beni....
ben de bugün kontrole gidicem..ama nst ye falan hiç girmiyorum...sadece usg..zaten kasılma ara ara hep var ben de...bakalım nolcak...
kızlar bu haberlere çok üzüldüm burayada yazayım dedim allah sabır versın arkadaslarımıza .kasılmaları gercekten çok önemseyın arkadaslar ağrı sızı olmuyo çok sinsi birşey .ben kendımdekı değişikliği ancak 1 hafta sonunda anlayabıldım çok dıkkatlı olun ve hemen doktorunuzu arayın ben bu yüzdeen 1 gün hastanede yattım serum yedım iğne oldum hamdolsun simdi iyim
merhaba benimde 6 aylık bir oğlum var.şimdi sizleri okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı ve 3 tane benim oğlandan olduğunu düşününce bi hoş oldum. hepiniz aslında birer kahraman olduğunu düşündüm ve bunu size söylemek istedim.gerek hamilelik gerekse bebek bakımı açısından zor olsada siz bunun üstesinden çok güzel gelebilen annelersiniz.bebekleriiz ve sizler sağlıcakla kalın..
mrb arkadaşlar.üçüz annesi değilim ama arkadaşım üçüze hamile olduğu için devamlı takib ediyorum sizleri.Kolay değil yaşananlar ve olanlar.arkadaşım 31 haftaya girdi zorlanıyo artık.çok üzüldüm lotus ve pitos için.Allah yardımcınız olsun bu dünya imtihan dünyası yapacak bişeyimiz yok.Rabbim yoğun bakımdaki bebeklere yardımcı olsun.diğer iki bebeğimiz için hiç bişey diyemiyorum Allah sabır versin..
ben doktora gidiyorum.... kızımın okul meselesi var. akşamda yemeğe davetliyim. kk ya gece girerim. bir daha pitosu da akşam tekrar ararım sanırım. bugün kü kontrolum için bana dua edin.........karar vermek zorunda kalmam inşallah..........
gule gule canım ınşşşşşşşşşşş rabbım zorda komaz.....................ama dr ne derse onu yap yınede .............ınş guzel haberle gel bekletme ve nolur pıtos ve lotusa cok selam söle.......................ınş pıtıosun bebışlerı ıyı olucak......................bol dua............................
ayy valla sayfaları çevirirken korkar oldum kötüü haber duyucam diye
kızlar hamişler sizin duanız daha geçerli olur siz daha çok dua edin allahım bütün bebekleri korusun.
mehlikacım seni anlıyorum canım bizimkilerinde bazen aynı ana geliyor acıkmaları bende birini alıp başka odaya falan gidiyorum aynı anda saldırıyorlar yoksa, yemek düzeni dersen sabah kalkınca biberon maması veriyorum 2 saat sonra falan tekrar uyuyorlar kalkınca kahvaltı yaptırıyorum... aynı anda uyanmıyorlar bende diğeri uyanana kadar yediriyorum zaten onlar uyurken herşeyini hazırlayıp son kıvamını getirmek kalıyor kahvaltı öğleyi buluyor ögleden sonra çorba arada mama falan benimkiler yoğurt yemeyi sevmiyorlar arada ellerine salatalık falan veriyorum yatmadan önce tekrar çorba yatarken mama amann bi ara çok kafaya takıyordum şimdi biraz daha rahatım.. şunu yemediler şundan vitamini almadılar amannnnn dedim ben bebekken eminim ne ceviz nede pekmez içmişimdir ben her sabah mutlaka kahvaltılarına ceviz ekliyorum unutmazsam pekmez veriyorum kahvaltılarına mutlaka bir çeşit meyve rendeliyorum daha napayım tek çocuk olsa bizim yediklerimizi yer ama üçünü nasıl masaya oturtayımda yedireyim şimdilik böyle valla
yaaaaaaaaa daha ne ols ya masallah..............ınan anneye öle gelıyooo yoksa yedıklerınde coğu gereksınım var.............eskıden bu kadar cesıtmı vardı.........ama buyuyo cocuklar hatta bazen daha saglıklı oluyolar cok takma zaten buyudukce herseyı yıyvekler.........evet aynıur ya hep dua edıyoruz bızımde moralımız bozuldu..................hep dua .........elden ne gelır
Kızlar selam herkese çok üzüldüm Pitos için de.Ama lütfen olumlu düşünsün yaa.benim 3 bebeğim de ölümden döndü.Allahım onun bebişlerini de kendisine bağışlasın inşallah.
Aynurcum daha ne olsun gayet iyi besliyosun bence.Şu kahvaltı olayını açar mısın ? nasıl hazırlanıyo? Sanırım bize erken ama merak ettim.Bide çocuklara havuç ve yeşil erik fazla vermemek gerekiyormuş.Yaramazlığı tetikliyormuş.
Tubacım sana katılıyorum ben de tek bakamam belki ilerde becerebiliriz.İnşallah.hangi mamayı kullanıyosun şimdi canım?ben hem aptamil hem heo baby kullanıyorum.yanlış mı yapıyorum yaaa