ya nazar mı değdi bize nedir ya!!!!!!! korkarak açıyorum vallahi forumu. yok yok gerçekten nazar değdi. ne kadar güzel gidiyorduk. işte herşey insanlar için.
ALLAHIM LOTUS VE PİTOSUN BEBİŞLERİNE SAĞLIK VER, ACİL ŞİFALAR VER RABBİM. ONLARI ANNE VE BABALARINA BAĞIŞLA MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE.
NİLE DE DAYAMNA GÜCÜ VER SAĞLIKLA ALSIN BEBELERİNİ KUCAĞINA İNŞ.
VE TABİ BÜTÜN HAMİLELERİMİZE................;((((((((((((
mehlikacım sen ek gıdalara başlamadın mı canım? bence yavaş yavaş başlasan iyi olur. nasıl olsa anne sütü olmadığı yad çoğunluk mama olduğu için bi mahsur yok erken başlamanın diye düşünüyorum. biz hala milupa kullanıyoruz. başka mamalardan da alsam diye düşünüyorum ama 2 günde 1 büyük kutuyu bitirdiğimizde bile milupa aldım da şimdi değiştirmiyim seviyorlar diyorum. ek gıdalara geçince eskisi gibi çabuk bitmiyor ne de olsa.
muallim saol canım moral oldu valla arada kafama takılıyor hala:))CADIARZU
mehlikacım seninkiler 6 ayı bitirmişti herhalde kahvaltıya başlayabilirsin canım erken değil ben 4. ayı bitince başlamıştım ek gıdaalara havuç suyunu falan içmemişlerdi benimkiler nedense meyve suyunuda sevmiyorlar bütün çocuklar bayılır benimkiler sevmiyor...kahvaltıya gelince:1yumurta sarısı,1 kib.kut.kadar peynir, 1çay kaşığı tepeleme ceviz,biraz tahin reçel, 1 çeşit meyve rendesi(muz siyaherik yada şeftali)üşenmezsem zeytin ezmesi kabuğu soyulmuş.. sıcak su yada süt hepsini karıştırıyorum tahıllı kaşık mamasıyla kıvam veriyorum .
mehlikacım biz 2 ay aptamil verdik sonra hero baby geçtik hastanedeki beslenme uzmanı bebelac daha iyi herobaby fazla şekerli demişti benimkiler şeytan kulagına kurşun hangi mamayı verdiysem içtiler şimdide bebelac veriyorum arada milupa junıor kutuda olanlarından alıyorum biz burdaki bebelacı markete dagıtan adamdan koliyle alıyoruz eşime bunların hepsinin içerigi hemen hemen aynı demiş
tuba sen mehliladan öncemi doğum yapmıştın valla kızlar yeni fotoları koyun lütfen hamileliginizden beri sizi takip ediyorum onların büyümüş olarak görmek benim hakkım gösterin bana yigenlerimi bakayımklava:
pitos burda şu an. ama ben ynd yazayım. akrabası açtı telefonu... kendide bebeklerde iyiymiş...lotusda iyi hepinize çok selamı var bol dua istiyor...........
iyi akşamlar kızlar ben eve geldim herkes çok dua etmiş hepinizden allah razı olsun benim sağlığım allaha şükür iyi yavaş yavaş ayaklandım bebişler hastanede erkekler yoğun bakımdaydı ama şükür tedaviye cevap vermişler bugün gördüm durumları daha iyiydi süt ile beslenmeye başlamışlar ama dr heran değişiklik olabilir diyor kızım daha iyi şükür solunum cihazındanda çıktı ama tam beslenmeye geçemedi ve dışarıya adapte olması için tutuluyor küvezde yarın yine görmeye gidicem inşş...lütfen dualarınızı eksik etmeyin rabbim herkesin evladını korusun
sağol canım benim evet abimlerde kaldı tel sen nasılsın aklım hep burdaydı nilde lotusata lotusu aramaya cesaret edemiyorum inan nilide öyle evet yanlış belki ama uff bilmiyorum yaaa aklım dualarım onlarla ama sizin bildiğiniz yeni gelişmeler varmı onlarla ilgili sen ne yaptın canım
mrhaba pitos. seni daha öncedn tanımıyorum ama üçüzlere hamile kalınca okudum msjlarını. hayırlı olsun bebeklerin ve umarım sağlıkla evlerine gelirler::...
pitos ben yanlışmı anladım.. nil bebeklerin ikisini mi kaybetmiş. ben aradım bişey yoktu. doğum yapmışmıkii.....
lotus evet 2 sini kaybetti... nil nerden çıktı yaa..... o doğum yapmıcaktıki...... 1 hafta serum yiyip çıkcaktı... inşallah yanlış anlamışızdır ya sen ya ben.....