z Anneleri biz de burada bulualm

evet sanırım ben yanlış anladım kafam allak bullak oldu demek beni arayan lotustu bende o gün kötü haber aldığım için ne konuştuğumu ne duyduğumu tam anlayamadım galiba

ben yatıyorum bence sende yat dinlen............. iyice yorulmuşsun...... sakin kafayla konuşalım........ iyi geceler....

pitos, lotus çok üzüldüm .....
Allah bebeklerinizi size bağışlasın...İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.....

pıtosssssssssss hoşgeldın .........oh cok sevındım ıyı olmasına bebışlerın ınşşşşşşşşşşşş dahada ıyı olur evde koynunda uyurlar....................sen sımdı lohusasın sutun gıtmesın sakın uzme kendını.........ıyı bak kendıne..................ınş heresy yenıden ıyı olucak bı ımtıhan ınşşşşşşşşşşgececk.........ınş lotusta bebışıyyle toparlıvcak................cok sukurkı bı tesellısı var .............rabbım kolaylık verecek ınşşşşşşşşş nılı merak edıyorum ınşşşşşşşşşşşş ıyıdır...............kayra zor bı surectesın ama artık bu asamada sakın arkaya donup bakma............bol dua et ve hersey guzel olucak de.......................ıkızlerınle yola devsam edıcez.................rabbım bu guzel gunlerde yardım etsın bıze dualarımızı makbul eylesın................bızı afetsın..............guzel gunler versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

pitosum hayırlı olsun inşallah bi kaç gün içinde herşey düzelicek bebişlerinle evinde güzel güzel hasret gidericeksin tatlım..

lotus allah yardımcın olsun canım Rabbim sabrını artırsın diğer bebeğine allahım hayırlı uzun ömürler versin..

nilcim sanada geçmiş olsun aynı dönemde hastaneye yattık ama ben sıkıldım çıktım evd edinlenicem inşallah bizde bekleriz biraz daha sende moralini yüksek tut tatlım..

Kayra cım seninde Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut vardır bi hayır hiç olumsuz bişey düşünmöe diğer bebeklerin için güçlü olmalısın canım şimdiden geçmiş olsun umarım sorunsuz geçer..

muallimcim sende cici bak kendine aman dikakt et bol bol istirahat et emi :1hug:

pamukseker cok sagol canım........sanada gecmış ols ya..........bu sıralar cok dua edılm ve dıkkat edelım canım.............sana ıyı dınlenmeler...............

ınşşşşşşşş hersey yoluna gırecek...................guzel gunler var onumuzde...............ınşşşşşşşş

ben uzun zamandır giremiyorum...
içime düştü kızlara bi bakayım dedim kafam allak bullak oldu...

allahım tüm arkadaşlarıma kolaylık versin...
bebşlerine sağlık versin...
pitosun bebekler iyiymiş bir onu doğru anladım...

pitos çok geçmiş olsun...eve gelicek bebişler yürekten inanıyorum buna...

kayracım bence de en doğru karar(haddim değil ama) hayırlısı olsun ...iyi şeyler düşün yüreğini ferah tut...

benim kontrol de problem çıkmadı...iyiyim yalnız bebişlerin hareketleri şiddetli değil artık yer daraldığından mı oluyor acaba...

korkma kayracım allahım herşeyin bi kolaylığını verir inş.

pitoscum seni gördüğüme çok sevindim. allahım bebeklerine sağlıklar versin de biran önce evlerine gelsinler inş.

evet yaaaaaaaaa malesef..................hadı kayra ınş hersey guzel olur sıkma kendını............yaz mutlaka................rabbım kolaylık versın...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…