z Anneleri biz de burada bulualm

alınacak bebeklere kıyamıyorum.... üzülüyorum......diğerlerine de bişey olcak diye çok korkuyorum.... yüzde beş de olsa riski var dedi.....

dualarınız için hepinizden allah razı olsun sizinde evlatlarınız sağlıkla gelsinler inş bugün kuzularımı göremedim ama telefonla aradım kızım ve bir oğlumun durumu daha iyiye gidiyormuş ama diğer oğlum hala aynı durumda yarın görmeye gidicem inş aklım kalbim hep onlarda sütüm gider diye güçlü olmaya çalışıyoryum ama gerçekten zormuş rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
NıLLE bugün konuştum kasılmaları artmış serumlara devam ediyorlarmış çok zorlanıyorum artık dedi hemde hastane ortamıda onu yormuş anlaşılan doğuma kadar orda kalıcakmış
herkese hayırlı geceler

herkese gunaydın..............kayracım senı anlıyorum cok zor ama bu bı mecburıyet ınş hersey ıyı olur..............hep dua et..............ve ıyı duşun ıyı ols...............
canım pıtos ınş bebışlerın ıyı olucak .............rabbım evlatla ımtıhan etmesın cok zor bı acı............ınş hıç kotu duşunme.............o guçlu olucak onlar cok guçlu ...........ve ımtıhanımızın onune gecemeyız.............ınş rabbım gucumuzun ustunde yuk yuklemez ınşşşşşşşşşşşşş hersey ıyı olucak.............nılde ınş 30 haftaya geldı ınş dayanabıldığı kadar dayanır ama dogacaklarsada ınş ıyı olurlar...................rabbım cumlemıze kolaylık versın bızı bagışlasın...............bıze merhamet ets..................
bugun kontrolum var bıkac saat sonra cıkıcam ınş................herkese guzel umut dolu bı gunnnnnnnnnnnnn

Günaydın arkadaşlar.
Kayra kararın hayırlı olsun canım,herşeyde bir hayır vardır.Bence sen kendince en doğru kararı verdin.Allah yardımcın olsun.
Pitos bebişlerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.ınş. diğer oğlunda Allah'ın izniyle bir an önce toplayıp,kucağına gelicek,buna yürekten inanıyorum.Yeterki sen güçlü ol.Üç yavrunuda inş. en kısa sürede kucağına alırsın canım.En büyük temennim bu.
Nilde inş. hayırlısı ile atlatır ve kuzularını kucağına alır.Onun içinde çok zor bir süreç.
Muallim sen nasılsın canım?
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

pitosun gözün aydın inşallah diğer bebeğinde iyileşir gelir güzelim......alah sabır versin.....dua edelim güzelim....

muallimcim sende hayırlı haberler getir inşallah.

bende bugün hazırlanayım. geri döndüğümde iş ypamayacak hald olabilirim. biraz evimi toparlıyım. ütülerimi yapıyım.... çantamı hazırlayayım..... arada gelir bakarım.....

günaydın kızlar kayracım seni çok iyi anlıyorum bu korkular endişeler bir zamanlar bendede vardı allah yardımcın olsun canım

pitoscum senin ve bebişlerinin iyi olmasına sevindim canım

herkese selam benım sıze verebılecek ıyı bı haberım yok maalesef keşke olsaydı.AMA ALLAHIN takdırı dıyelım.cuma akşamı ıftardan sonra kasık agrılarım artı.sancıymış o gene.hastaneye gıttıgımızde rahımden dışarı çıkmış bebegın aykları .alınması gerek dendı.apar topar ıst. geldık.dogum yapmam gerektıgı soylendı 9 saatlık bı sancının arkasından normal dogumla meleklerım geldı.23 haftalıklar.2 sı melek oldu 3su .26 cm ve 420 gr dogdu.mucıze eserı kuvezde medıcalde yaşam savası verıyo.çok ümıdım yok ama allah buyuk dualarınızı eksık etmeyın.ben artık sık gırebılıcegımı düşünmüyorum.ALLAHherkesın gönlune göre versın

Allahım yardım etsın .baŞın saĞolsun.kalan bebeĞıne rabbım hayırlı ÖmÜrler versın

ay inanmıyorum esracan. ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsin. başın sağolsun. allah kalan bebeğin sana bağışlasın. ne desem bilemiyorum..son zamanlarda bu topiğe bir haller oldu ya hep kötü haber alıyoruz....

esracım ne desem bilmiyorum. bu hafta öyle gçtiki hep acı haberler. rabbim kalan yavrunu sana sağlıcakla kavuştursun. diğer meleklerin içinde sana sabır versin. onlraın duaya ihtiyacı yok. zaten melekler.

ya dıcemı bılmıyorum ya......................bu ne .............esracım rabbım yardımcuın ols canım............çokkkkkkkkkkkkkk uzuldum ya.........................kaybettıgım geldı aklıma bende 23 haftalık kaybetnmıştım ..............cok zor canım ınşşşşşşşşşş senınkı bu savası kazanır ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................

esracan allah sabır versin canım rabbim diğer meleğini sana bağışlar inş allahtan ümit kesilmez

kızlar birazdan kuzularımı göremeye gidicem inş herşey yolundadır haber edicem

saglıcakla gıt ...........guzel haberle gel ınşşşşşşşşş................hıç uzulme ınş bu bebekler cok guçlu..................

canlarrrr,güzel annelerrr,ççoookk çok üzüldüümm,

siz herşeye rağmen o bebeklerinizi yaşatmaya karar verdiniz ya,gerekeni Rabbimin iradesine bıraktınız yaaa,cennetliksinizzzzzzz

söylemesi kolay dersiniz,haklısınızzz,

fakat çok büyük bir imtihanla kazananlardansınız buna gönülden inanıyorummmm,,

hepinize duacıyım lotusuumm,esracanımmm,ve dier bebek bekleyen arkadaşlarımm

pitosum güzel haberlerini bekliyorum canımm

esracığım seni hernekadar tanımasamda geçmiş olsun cnm rabbimin taktiri ilahısi

bide serkalaj varmıydı acaba ?eğer buna rağmense rabbimin taktiriii

inş. kuzun yaşar cnm

esracım ne kadar üzüldüm anlatamam canım benim.... allah geride kalana sağlıklı ömür versin canım....

benim bebişlerimin hepsi kızmış. büyük ihtimalle....

delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis canım gönülden tebrik ediyorumm,
biz de 4 kız kardeş büyüdükk,hala da beraberiz elhamdülillahh,
onun güzelliği başka hiçbir şeyde yokŞeniz..

Son düzenleme:
başın sağolsun esracım ne denir ki? allahımın takdiri. sabrını artırsın inş mevlam. diğer bebeğine de şifalar versin ve sana bağışlasın inş. ;((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…