z Anneleri biz de burada bulualm

kız kayra ne dıyooooooon...............benımkılerde kız.................ama senınkı net olmayabılır............hayırlısı ınşşşşşşşş yarın gıdıyosun dımı..........ıyı dınlen bu aksam

zaten kesin söylemedi büyük ihtimal dedi....evet yarın gidiyorum... çantamı hazırladım...uyku tutmuyoki nasıl dinlenem... ben 3 haftadır adam gibi uyku uyumadım...kiii

mrh kızlar.bu topik ne kadar güzelmiş.bende bır senedır bebk ıstıyorum.ve tedavı göruyorum.asılama yaptırmayaı dusunuyorum.oda tutmasa tüp bebk yaptıracagım.bırseyı merak ettım.tedavı sonucumu cogul gebelık yasadınız.yoksa normal yollada kalan varmı.bende ıstıyorumda ıkız yada ücüz annesı olmak.tabi herseyın hayırlısı.bır tanede olsada olur.yeterkı saglıklı sıhatlı hayılrı evlatlar olsun.hamılelerın duassı kabul olurmus.banada dua edın olurmu.alllaha emenat olun yavrularınızla bırlıkte.hayılrlısıyla kucagınıza alın.insalh bır gun bende bu topiktenn olurum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hakkında hayırlısı ve sağlıklı olan olsun kayracımmm..

kayra zor ama dınlen canım...............
nerde bu hamışler.....................papatya nerdesın......................nehır..............................kım vardı ya baska................

esracım okuyunca şoka girdim..allah sabır versin canım...söyleyecek kelime bulamıyorum...

ta bir süre girip okumayacağım galiba...şu karabulutlar dağılana kadar...

pitos bebişler iyidir umarım...

nil de iyi galiba kayra yazmıştı...

kayracım şimdiden geçmiş olsun...

Esra çok üzüldüm canım.Başın sağolsun,Allah diğer yaavruna yaşama mucizesi verir inş.
Arkadaşlar 1 haftadır bize neler oluyor böyle,nazarmıdır,yokısa şansızlıkmı.Allah'ın takdiri tabiiki herşey ama herşey çok güzel gidiyordu,bir anda tepetaklak geldi herşey.Çok üzülüyorum inanın.ınanın şurda bebişlerini sağlıcakla kucağıma aldım diyen olursa o kadar sevinecemki anlatamam,buna çok ihityacımız var moral olarak.Allah hepimizi korusun canlarım. :Saruboceq:

nehırcım haklısın ama buraya gırıpte bırbırımızede moral vermelıyız................gercekten zor gunler geçıtrıyoruz..................arkadasların acısı bızıde acutıyooooooo.................rabbım yardım etsın ınş bundan sonra yasamayız zaten benımde elım yuregımde hep.............ınş otuza gelelım ınşşşşşşşşş ve bebışlerımızı alalım saglıcakla zor bu bekleyışler am takdırın otesınew yol yok............ınş arkadaslarda toparlıcak ınşşşşşşş tesellılerı bebışlerıyle hersey ıtı olucak

evet papatya moraller sıfır bu da hepimizi olumsuz etkiliyor tabi..arkadaşlar için kendi canım yanmış kadar üzülüyorum inan...ama pitos alcak bebeklerini kucağına inanıyorum ben....

gittiğim hastanede bu ara çok üçüz duyuyorum sağlıkla çıkıyorlar hastaneden...yani olumlu örnek te çok...herkes kendini toparlasın diye söylüyorum...

hayır lotusun herseyı ıyıydı bebışlerde ıyıydı acaba hastane ımkanlarımı azdı dıyorumnm yoksa elbette hersey takdır

muallim bana sordun herhalde di mi dikiş var bende ...dr.um 32 de alabiliriz dedi bebişleri..benim de isteğim o yönde..allah bilir ama çok tutmaya çalışmak ta bazen yanlış oluyor...ben de sağlıkçıyım...o yüzden böyle konuşuyorum...tabi 32 ye gelebilirmiyim onu bilmiyorum da...ama haftaya çok takmamak gerek galiba...dr.umun bir hastası 26 haftalık üçüz doğurmuş...durumları iyiye gidiyormuş...
30 haftalık vardı çıktılar hastaneden...
33 haftalık vardı...onlar da çıkmış...
benim dr.lar anlatıyorlar...
hepimize moral olsun...kimse kendini bırakmasın..gerisi allaha kalmış artık..

kızlar hastaneden geldik bebişlerin durumu daha iyiyimiş ama daha emme refleksini kazanamamışlar mide sondasıyla besleniyorlarmış solunumları daha düzgündü ama ağır sarılık sebebiyle ışın tedavisine almışlardı kuzularımı inşş böyle böyle düzelicekler güçlü olun kızlar ben ilk zamanlar çok bıraktım kendimi ama sonra toparladım çünkü anne karnındada dışarıda bize ihtiyaçları var onların rabbim buayların hürmetine bebklerimizi bize bağışlasın ve korusun

oh be güzel bir haber..minik kahramanlar onlar toparlarlar merak etme canım çok sevindim...:lepi:alkisalkisalkis

nehır geldım canım evet haklısın hafta olayı hıç bellı olmuyo ınş rabbım hep ıyı eder bızler hadı ınş ıyı ol az kaldı senın........moralını bozma...............pıtos cok guzel ınş o bebışler guçlu annesı sende guçlu ol..............

inş daha iyi olucak bebeklerim çok dua ediyorum evet üzücü olaylar yaşadık ama düzelicek inş ve hepimiz burda bebişlerimizin yaramazlıklarını anlatıp gülücez yeterki teslim ve inançlı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…